ARTISTRY essentials

ARTISTRY essentials

Η ARTISTRY essentials αποτελείται από σύγχρονα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας για κανονικές προς ξηρές, ευαίσθητες, ή μικτές προς λιπαρές επιδερμίδες. Ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας σας, η σειρά essentials με προϊόντα ενυδάτωσης και εξισορρόπησης, μπορεί να συντονιστεί για μέγιστα οφέλη. Μέσα σε λίγα λεπτά, τα τρία απλά βήματα του συστήματος essentials - καθαρισμός, τόνωση, ενυδάτωση - παρέχουν καθαρές φυτικές ουσίες και το αποκλειστικό μας πατενταρισμένο στις Η.Π.Α. συστατικό Hydrolipid Matrix στην επιδερμίδα σας, με αποτελέσματα που μπορείτε να τα δείτε και να τα αγγίξετε.

image/png;;;Natural beauty in three simple steps.png

Φυσική ομορφιά με απλά βήματα

Καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σύμφωνα με τον τύπο σας: η σειρά ARTISTRY essentials βασίζεται σε μια ισορροπία μεταξύ της βέλτιστης φύσης και της προηγμένης επιστήμης ώστε να παράσχει σημαντικά οφέλη απευθείας στην επιδερμίδα σας. Μια σειρά από ενυδατικά και εξισορροπητικά προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό, ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας σας. Προϊόντα καθαρισμού, τονωτικά και λοσιόν - τρία απλά βήματα που εξασφαλίζουν στην επιδερμίδα σας όλα όσα χρειάζεται καθημερινά, μέσα σε λίγα λεπτά.

Δοκιμάστε το συνδυασμό των αποκλειστικών, καθαριστικών βοτάνων και της αποκλειστικής πατενταρισμένης ουσίας Hydrolipid Matrix (HLM). Αυτός ο πανίσχυρος συνδυασμός προσφέρει τα φυσικά παραγόμενα συστατικά με αποτελέσματα που μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε: οι κανονικές προς ξηρές, ευαίσθητες ή μικτές προς λιπαρές επιδερμίδες βελτιστοποιούνται άμεσα, ενώ αποκτούν απαλότητα και σφριγηλότητα.

Συνδυασμός επιστήμης και απλότητας.

image/png;;;Essential science for stunning results.png

Σοβαρή επιστημονική έρευνα για εκπληκτικά αποτελέσματα

Η σειρά ARTISTRY essentials περιλαμβάνει αποκλειστικά υψηλής απόδοσης συστατικά. Ανεξαρτήτως εάν είναι το Hydrolipid Matrix (HLM), παράχθηκε σε συνδυασμό με μια σημαντική Ελβετική εταιρεία ή το Σύμπλεγμα Nourish-3 Complex, η ARTISTRY συνδυάζει τη σοβαρή επιστημονική έρευνα με την καθημερινή απλότητα ώστε να προσφέρει αποτελεσματικά συστατικά στην επιδερμίδα σας. Ο συνδυασμός φύσης και έρευνας σε μια σειρά από πατενταρισμένα και ειδικά ενεργά συστατικά προήλθε από φυτοχημικά σε φυτά και βότανα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και με μεγάλη διάρκεια βοηθώντας στην αναπλήρωση των υγραντικών ουσιών της επιδερμίδας και των λιπιδίων και στην αναδόμηση της επιδερμίδας αποκτώντας ξανά τη χαμένη νεανική λάμψη της. Πολλά από τα βότανά μας προέρχονται από τα οργανικά, πιστοποιημένα αγροκτήματα της NUTRILITE*, διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα των φυσικών συστατικών. Αυτός ο συνδυασμός επιστήμης και φύσης βρίσκει την υψηλότερη έκφραση του σε μια μαγική στιγμή: τη στιγμή της ανανέωσης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας σας, ενισχύοντας την ομορφιά σας.

* "Τα αγροκτήματα πιστοποιήθηκαν από επίσημους φορείς πιστοποίησης σύμφωνα με τους νόμους της χώρας όπου βρίσκονται τα αγροκτήματα."