ARTISTRY™ Creme LuXury Collection

  • ARTISTRY™ Creme LuXury Collection
  • Προηγμένη Τεχνολογία και Συστατικά
  • ARTISTRY™ Creme LuXury
  • ARTISTRY™ Creme LuXury Eye

ARTISTRY™ Creme LuXury Collection

 

Η Πολυτέλεια της Μεταμόρφωσης. 
 
Η συλλογή ARTISTRY™ Creme LuXury είναι σχεδιασμένη για τις γυναίκες που αναμένουν προϊόντα που συνδυάζουν και προηγμένη επιστήμη και απόλυτη πολυτέλεια. Η συλλογή αυτή αποτελείται από δύο εξαιρετικά προϊόντα: την Creme LuXury, μία ενυδατική κρέμα προσώπου και την Creme LuXury Eye, μία κρέμα για τα μάτια που παρέχει μία  καθολική αναδόμηση (360º) στην περιοχή των ματιών.
 
Η συλλογή Creme LuXury βάζει τη δύναμη της νιότης στα δάχτυλά σας, για να βοηθήσετε την επιδερμίδα σας να λειτουργήσει σαν να ήταν μέχρι και 15 χρόνια νεότερη.  Καταπολεμά τα ορατά σημάδια γήρανσης στην επιδερμίδα, βοηθώντας τη να κερδίσει τη μάχη για να ξαναβρεί τη νεανική ομορφιά της. Με τα προϊόντα της συλλογής ARTISTRY™ Creme Luxury θα απολαύσετε την ανανέωση της ελαστικότητας, τη βελτίωση της ευκαμψίας και δραματική μείωση στην εμφάνιση των λεπτών γραμμών της επιδερμίδας. Επωφεληθείτε από την επιδερμίδα που συμπεριφέρεται σαν να ήταν μέχρι και 15 χρόνια νεότερη, επιδερμίδα που φαίνεται και αισθάνεται την ενέργεια και πιο απλά, τη μεταμόρφωση.
 
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το βίντεο

Προηγμένη Τεχνολογία και Συστατικά

Η επιστήμη της ομορφιάς.

Στην αναζήτηση του μυστικού για πιο λεια και νεανική στη όψη επιδερμίδα, οι επιστήμονες μας ανακάλυψαν την Καρδιολιπίνη. Είναι το βασικό συστατικό στη μοναδική μας τεχνολογία CellEffect και η βάση για τα απίστευτα αποτελέσματα και επιδόσεις των προϊόντων της ARTISTRY™ Creme LuXury Collection.

Η Καρδιολιπίνη διεγείρει την ενέργεια μέσα στα κύτταρα του δέρματος, βοηθώντας να αποκατασταθεί η ‘ενέργεια ζωής’ - η ζωτική ποιότητα της νιότης και της υγείας που μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Η ιδέα ξεκίνησε πριν από χιλιάδες χρόνια στην Ανατολική ιατρική και ενέπνευσε μια πρόσφατη ανακάλυψη στον τομέα της επιστήμης περιποίησης της επιδερμίδας. Οι επιστήμονές μας ανακάλυψαν ότι όπως και κάθε άλλο ζωντανό πλάσμα, τα κύτταρα χρειάζονται ενέργεια για να λειτουργούν αποτελεσματικά. Ωστόσο, καθώς ο οργανισμός μεγαλώνει, η ροή της κυτταρικής ενέργειας μειώνεται. Η καρδιολιπίνη, όταν εφαρμόζεται στην επιδερμίδα, διεγείρει αυτή την ενέργεια μέσα στα κύτταρα του δέρματος, ενεργώντας ως πύλη για τη νεότητα.

Για την ανάπτυξη μίας επαναστατικής σύνθεσης, η καρδιολιπίνη συνδυάστηκε με άλλα τρία βασικά συστατικά – λιποσώματα Roxisomes, Εκχύλισμα από Σπανάκι NUTRILITE™ και NUTRILITE L-Carnosine - για να δημιουργήσει τα προϊόντα της συλλογής ARTISTRY™ Creme LuXury και την απόλυτη εμπειρία αντιγήρανσης.  

Και τα δύο προϊόντα της συλλογής ARTISTRY™ Creme LuΧury έχουν ελεγχθεί κλινικά για να βοηθούν την επιδερμίδα να λειτουργεί σαν να ήταν έως και 15 χρόνια νεότερη. 

ARTISTRY™ Creme LuXury

 

Η Creme LuXury είναι μία πολυτελής, ελαφριά κρέμα προσώπου με εξαιρετικές επιδόσεις και αποτελέσματα, που ενυδατώνει την επιδερμίδα παρέχοντας εξαιρετική σφριγηλότητα, απαλότητα και λείανση. Είχε ελεγχθεί κλινικά για να βοηθά την επιδερμίδα να λειτουργεί σαν να ήταν έως και 15 χρόνια νεότερη.

 

Η πλούσια αλλά και ελαφριά σύνθεση της μπορεί να φορεθεί άνετα  με μακιγιάζ και άλλα προϊόντα, χωρίς να αφήνει λιπαρά κατάλοιπα. Κάνει χρήση μίας διαδικασίας μικρο-υφής 87 φάσεων που δημιουργεί όχι μόνο μία κρέμα με τα πλέον μικροσκοπικά σωματίδια που έχουμε ποτέ αναπτύξει, αλλά και μία από τις πιο πολυτελείς.

 

Με αποκλειστικό άρωμα που χαρακτηρίζεται ως συμφωνία λουλουδιώνυπάρχει μια αρμονική αντήχηση μεταξύ του αρώματος και της υφής της κρέμας.

 

Επίτευξη εκπληκτικών αποτελεσμάτων.

Μετά από μόλις 12 εβδομάδες χρήσης της κρέμας προσώπου ARTISTRY ™ Creme LuXury, οι χρήστες:

-          Το 98% παρατήρησε πιο απαλή επιδερμίδα

-          Το 98% παρατήρησε βελτίωση της ενυδάτωσης

-          Το 97% ένιωσε ότι αυτό το προϊόν ανταποκρινόταν σωστά στις εξατομικευμένες ανάγκες του δέρματός του

-          Το 93% παρατήρησε πιο λεία επιδερμίδα.

Εφαρμόστε την κρέμα προσώπου ARTISTRY™ Creme LuXury δύο φορές την ημέρα (το πρωί και το βράδυ), μετά τον καθαρισμό και την τόνωση με τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που χρησιμοποιείτε. Στη συνέχεια, πάρτε με τη σπάτουλα μια ποσότητα σε μέγεθος μπιζελιού από την κρέμα προσώπου ARTISTRY Creme LuXury και απλώστε στο μέτωπο, τα μάγουλα, το πηγούνι και το λαιμό. Με κυκλικές κινήσεις, κάντε απαλό μασάζ με την κρέμα, κινούμενοι προς τα πάνω και προς τα έξω σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό σας.

Βήμα 1
Βήμα 2
Βήμα 3
Βήμα 4

ARTISTRY™ Creme LuXury Eye

 

Η κρέμα ματιών Creme LuXury Eye είναι μία προηγμένη, υψηλής συμπύκνωσης αντιγηραντική αγωγή που παρέχει καθολική (360º) αναδόμηση στην περιοχή των ματιών.

 

Διαθέτει πολυτελή και πλούσια υφή και σύνθεση χωρίς άρωμα, που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας μια μοναδική διαδικασία μικρο-υφής 87 φάσεων. Το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετικά εμπειρία πολυτέλειας που προάγει τις αντιγηραντικές θεραπείες σε ένα νέο επίπεδο. 

 

ARTISTRY Eye Creme - Σύγκριση και Διαφοροποίηση

Προϊόν

Σημάδια γήρανσης

Κοινό στο οποίο απευθύνεται

Μετά από μία χρήση 

Χρήση στο καπάκι των ματιών

Βασικά συστατικά

Creme Luxury Eye

Όλα οφείλονται και σε ενδογενείς και σε εξωγενείς παράγοντες 

Οι γυναίκες αναζητούν μια πολυτελή, προηγμένη και καινοτόμο σύνθεση αντιγήρανσης 

Η περιοχή των ματιών γίνεται πιο απαλή, πιο λεία, πιο φωτεινή, ενυδατωμένη, ανανεωμένη, πιο σφριγηλή και φαίνεται ανασηκωμένη και νεότερη

Ναι

Τεχνολογία CellEffect με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 

TIME DEFIANCE Lifting Eye Crème

Λεπτές γραμμές, μαύροι κύκλοι, ξηρότητα, ρυτίδες, σακούλες

Xρήστες που τους ενδιαφέρει η πρακτικότητα και η περιποίηση της επιδερμίδας τους

Δεν παρατηρούνται

Όχι

Derma I, II και III

Essentials Replenishing Eye Creme

Φούσκωμα (πρήξιμο), μαύροι κύκλοι 

Βασικοί χρήστες προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας, με λιγότερα σημάδια γήρανσης

Δεν παρατηρούνται

Όχι

Βιοφλανοειδή Εσπεριδοειδών της NUTRILITE™, Coneflower, Λιναρόσπορος, Γλυκόριζα

 

Ακριβώς όπως η κρέμα προσώπου Creme LuXury, η κρέμα ματιών Creme LuXury Eye έχει επίσης ελεγχθεί κλινικά για να βοηθά την επιδερμίδα να συμπεριφέρεται σαν να ήταν μέχρι και 15 χρόνια νεότερη.

Παρουσιάζοντας το επόμενο βήμα στην περιποίηση της επιδερμίδας.

Η ARTISTRY™ Creme LuXury Eye έχει δημιουργηθεί ειδικά για να φροντίσει την πιο ευαίσθητη και εύθραυστη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια σας.  Θα απολαύσετε βελτιωμένη σφριγηλότητα, ελαστικότητα και αύξηση της θρέψης της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια σας, με όψη ζωντάνιας και ενέργειας. Ταυτόχρονα, η κρέμα ματιών ARTISTRY™ Creme LuXury Eye μειώνει το πρήξιμο, την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και βοηθά στη λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων

Γυναίκες που δοκίμασαν την κρέμα ματιών ARTISTRY Creme LuXury Eye  αισθάνθηκαν άμεσα τα αποτελέσματα:

-          Το 90% ένιωσε την περιοχή των ματιών ενυδατωμένη 

-          Το 88% ένιωσε την επιδερμίδα πιο απαλή 

-          To 83% αντιλήφτηκε πιο λεία την επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών αμέσως μετά από μία χρήση

Μετά από 12 εβδομάδες χρήση της Creme LuXury Eye:

-          Το 100% ανέφερε πιο απαλή επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών 

-          Το 98% παρατήρησε ανασήκωμα της επιδερμίδας (lift) στην περιοχή των ματιών 

-          Το 97% παρατήρησε λιγότερες λεπτές γραμμές

-          Το 94% ένιωσε την επιδερμίδα πιο απαλή

-          Το 89% συμφώνησε ότι η περιοχή των ματιών είχε πιο υγιή όψη

-          Το 87% παρατήρησε βελτίωση των μαύρων κύκλων

 

Πριν: Μετά:

 

Χρησιμοποιώντας τον παράμεσο, εφαρμόστε την ARTISTRY™ Creme LuXury Eye σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών. Με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις, εφαρμόστε την κρέμα γύρω από τα μάτια, κινούμενοι προς τα έξω από το εσωτερικό της περιοχής των ματιών. 

“Χρόνια τώρα, χρησιμοποιώ προϊόντα για να προστατεύσω την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών ARTISTRY Creme LuXury Eye είναι απλά απίστευτη. Τα μάτια μου φαίνονται πολύ πιο φωτεινά και το μακιγιάζ εφαρμόζει ακόμα καλύτερα. Χωρίς αμφιβολία, μπορώ να πω πραγματικά ότι τα μάτια μου φαίνονται χρόνια νεότερα!” 

Michelle D’AllairdΕξειδικευμένη Εκπαιδεύτρια Θεμάτων Υγείας της Επιδερμίδας ARTISTRY


“Η συσκευασία της κρέμας προσώπου ARTISTRY Crème LuXury είναι τόσο πολυτελής, όσο και τα αποτελέσματα της κρέμας στην επιδερμίδα. Στόχος της επωνυμίας ARTISTRY είναι να προσφέρει στην κάθε γυναίκα το προνόμιο της πολυτέλειας. Και θεωρώ ότι έχουμε πετύχει το στόχο μας.”

Olivier Van Doorne, Διεθνούς αναγνώρισης Διευθυντής Δημιουργικού