Εγγραφείτε τώρα για να λάβετε 12% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! 

*Η προσφορά 5 ΕΥΡΩ ισχύει για νέους εγγεγραμμένους πελάτες με την πρώτη τους παραγγελία από 50 ΕΥΡΩ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ εντός 5 ημερών από την ημέρα εγγραφής τους. Ισχύει από 1 Δεκεμβρίου 2021 έως 31 Ιανουαρίου 2022

Ποσότητα:

  Για κορυφαία απόδοση: το νέο σύστημα 5 λεπίδων με 25% λεπτότερες λεπίδες και ευρύτερη επιφάνεια ολίσθησης* παρέχει ένα τέλειο ξύρισμα, με το ξυραφάκι να γλιστρά καλύτερα πάνω στην επιδερμίδα. Η μεγαλύτερη επιφάνεια προστασίας τεντώνει απαλά το δέρμα, προετοιμάζοντας τα γένια για το ξύρισμα.

  Το trimmer ακριβείας δίνει τέλειο σχήμα σε φαβορίτες, μούσια και μουστάκια.

   

  * Σε σχέση με το Hymm Ξυραφάκι 3 Λεπίδων.

  • Το σύστημα 5 λεπίδων - με 25% πιο λεπτές* λεπίδες και ευρύτερη* επιφάνειας ολίσθησης - συλλαμβάνει ακόμη και τα πιο λεπτά γένια με λιγότερη πίεση για ένα πιο άνετο, χωρίς ερεθισμούς ξύρισμα.
  • Η περιστρεφόμενη κεφαλή ακολουθεί το περίγραμμα του προσώπου, για ένα βαθύ ξύρισμα ακριβείας.

   

  * Σε σχέση με το Hymm Ξυραφάκι 3 Λεπίδων.

  • Λιπαντική ταινία με αλόη βέρα και βιταμίνη Ε που επιτρέπει στο ξυραφάκι να γλιστρά πάνω στην επιδερμίδα, για μεγαλύτερη άνεση.
  • Τrimmer για περιοχές δύσκολες στο ξύρισμα (φαβορίτες, μούσι, κάτω από τη μύτη) με προστασία στις πλευρές για να προλαμβάνει τους τραυματισμούς/κοψίματα.
  • Διαρκεί για ένα μέσο όρο 19 χρήσεων.*
  • Δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

   

  * Σύμφωνα με Έρευνα Καταναλωτικών Προϊόντων (CPR) που διεξήχθη στη Γερμανία.

  Για να τοποθετήσετε ή να αλλάξετε την κασέτα της λεπίδας, πιέστε το μπουτόν στη μπροστινή πλευρά του ξυραφιού.

  Συνιστούμε τη χρήση μαζί με το διάφανο Hymm Gel για το Ξύρισμα, για εύκολο ξύρισμα και προστασία της επιδερμίδας από ερεθισμούς.

  Για περιοχές δύσκολες στο ξύρισμα (φαβορίτες, μούσι, κάτω από τη μύτη) χρησιμοποιείστε το trimmer στην αντίθετη πλευρά της κασέτας του ξυραφιού.

  Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.