Ποσότητα:

  Ποσότητα:

   Καθαρίστε, θρέψτε και απολαύστε ονειρεμένο δέρμα με αυτή τη βραδινή ρουτίνα περιποίησης για όλο το σώμα.

    

   Ποια είναι τα οφέλη για εσάς

   Η Βραδινή Λύση Ομορφιάς Artistry™ είναι μια συλλογή προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας Artistry και g&h ειδικά επιλεγμένων για να σας βοηθήσουν να περιποιηθείτε το πρόσωπό σας, να θρέψετε την επιδερμίδα του σώματός σας και να υποστηρίξετε την ανανέωση των κυττάρων ενώ κοιμάστε.

   • Το Artistry Skin Nutrition™ Micellar Καθαριστικό Διάλυμα + Ντεμακιγιάζ απομακρύνει τις ακαθαρσίες που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της ημέρας όπως σκόνη, προϊόντα μακιγιάζ και ρύπους, ώστε οι πόροι του δέρματος να είναι καθαροί και να δεχτούν τα συστατικά που ακολουθούν.
     
   • Η Μάσκα Ύπνου Artistry Skin Nutrition καταπραΰνει το δέρμα για έως και οκτώ ώρες, ενισχύει την ασπίδα προστασίας της υγρασίας του δέρματος και σας τυλίγει με ένα ευχάριστο άρωμα αιθέριου ελαίου λεβάντας που καλλιεργείται σε αγρόκτημα συνεργάτη με πιστοποίηση NutriCert™, καθώς και αιθέριο έλαιο περγαμόντου.
     
   • Η g&h GOODNESS & HEALTH™ Nourish Λοσιόν Σώματος θρέφει το δέρμα και υποστηρίζει την ασπίδα προστασίας της υγρασίας του με Σύμπλεγμα Νερού Μπαμπού, Κεραμίδιο από Ελαιόλαδο και Έλαιο Σπόρων Λευκής Chia καλλιέργειας Nutrilite™.
     
   • Η g&h GOODNESS & HEALTH Nourish Κρέμα Ποδιών θρέφει και μαλακώνει αμέσως το ξηρό δέρμα των ποδιών, ενώ επανορθώνει και προστατεύει την ασπίδα προστασίας της υγρασίας της επιδερμίδας με μια πλούσια, μη λιπαρή σύνθεση.
     
   • Η g&h GOODNESS & HEALTH Nourish Κρέμα Χεριών θρέφει και ανακουφίζει την ξηρή, τραχιά επιδερμίδα των χεριών με Σύμπλεγμα Νερού Μπαμπού, Κεραμίδιο από Ελαιόλαδο, Έλαιο Λευκής Chia και Βούτυρο Καριτέ.
     
   • ΔΩΡΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ* Η Μεταξωτή Μάσκα Νυκτός Artistry σας βοηθά να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας και να αποτρέψετε την εμφάνιση των ρυτίδων. Κατασκευασμένη από 100% μετάξι μουριάς πυκνότητας 22 momme, ένα απαλό ύφασμα που αναπνέει και χαρίζει απόλαυση στη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς σας. Διαθέσιμη έως την εξάντληση των αποθεμάτων.

   Η Βραδινή Λύση Ομορφιάς Artistry περιέχει τα ακόλουθα προϊόντα:

   1 x Artistry Skin Nutrition Micellar Καθαριστικό Διάλυμα + Ντεμακιγιάζ (200 ml)
   1 x Artistry Skin Nutrition Μάσκα Ύπνου (80 ml)
   1 x g&h GOODNESS & HEALTH Nourish Λοσιόν Σώματος (400 ml)
   1 x g&h GOODNESS & HEALTH Nourish Κρέμα Ποδιών (100 ml)
   1 x g&h GOODNESS & HEALTH Nourish Κρέμα Χεριών (75 ml)
   1 x Artistry Μεταξωτή Μάσκα Νυκτός – ΔΩΡΟ*

   *ΔΩΡΟ. Διατίθεται μόνο μαζί με τη Βραδινή Λύση Ομορφιάς Artistry και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Δεν πωλείται ξεχωριστά. 

   Για ποιο λόγο θα σας αρέσει

   Υποστηρίξτε την ανάπλαση του δέρματός σας την ώρα του ύπνου με μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή προϊόντων για την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματός σας με απολαυστικό τρόπο.

   Το στρες και η καταπόνηση της σύγχρονης ζωής μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες στην όψη του δέρματός μας, κάνοντάς το να φαίνεται θαμπό και κουρασμένο. Η νύχτα παίζει σημαντικό ρόλο στην όψη του δέρματος, καθώς αυτό αναγεννάται 3 φορές πιο γρήγορα όταν κοιμόμαστε, σε σύγκριση με όταν είμαστε ξύπνιοι.

   Η Βραδινή Λύση Ομορφιάς Artistry σας βοηθά να υποστηρίξετε το δέρμα του προσώπου και του σώματός σας ενώ κοιμάστε και να είστε ήσυχοι ότι το δέρμα σας ωφελείται από φυσικά συστατικά και καθαρές συνθέσεις που είναι vegan, δερματολογικά ελεγμένες και ελεγμένες κατά των αλλεργιών, χωρίς να περιέχουν τίποτα που δεν θα έπρεπε.

   Ονειρευτείτε το δρόμο προς την υγιή ομορφιά.

   Γεγονότα που σας αφορούν

   Σύνθεση "Clean"
   Οι συνθέσεις που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα Artistry και g&h έχουν αναπτυχθεί σύμφωνα με τα πρότυπα "Artistry Clean και Προσωπικής Περιποίησης g&h" - τις αυστηρές οδηγίες που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα είναι αγνά, ασφαλή και αποτελεσματικά. Αυτό σημαίνει ότι:

   • Είναι εγγεγραμμένα στην «Κοινότητα Vegan»
   • Δεν περιέχουν ορυκτέλαιο, parabens και φθαλικές ενώσεις
   • Δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης και δεν πραγματοποιούνται δοκιμές σε ζώα.

   Βοτανικά συστατικά
   Όλα τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και του σώματος της Βραδινής Λύσης Ομορφιάς Artistry περιέχουν ένα ή περισσότερα φυτοθρεπτικά συστατικά που καλλιεργούνται στα δικά μας αγροκτήματα Nutrilite™ ή σε αγροκτήματα συνεργατών μας με πιστοποίηση NutriCert™. Εκτός από την υψηλή ποιότητα, αυτό σημαίνει ένα υψηλό επίπεδο ιχνηλασιμότητας από το "σπόρο μέχρι το δέρμα" ή από το "σπόρο μέχρι το τελικό συμπλήρωμα διατροφής" που μπορείτε να εμπιστεύεστε.

   Επωνυμίες που μπορείτε να εμπιστεύεστε
   Η Βραδινή Λύση Ομορφιάς συνδυάζει ό,τι καλύτερο από την εκτενή τεχνογνωσία της επωνυμίας Artistry στην επιστήμη του δέρματος με συστατικά που αναπτύσσονται βιώσιμα από τη Nutrilite – την Νο.1 επωνυμία βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής στον κόσμο** και τις ιδιότητες «goodness & health» (καλοσύνη φυτικών συστατικών) των προϊόντων g&h.

   Δημιουργήθηκε ειδικά για εσάς, από την κοινότητά μας
   Η Βραδινή Λύση Ομορφιάς Artistry δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την κοινότητα των ABO που αντιαλαμβάνονται, αντιπροσωπεύουν και βοηθούν στην αντιμετώπιση των αναγκών περιποίησης και ομορφιάς των γυναικών κάθε ηλικίας και τύπου δέρματος.

   **Πηγή: http://gdretail.net/amway-claims/

   Οδηγίες χρήσης

   Τα προϊόντα της Βραδινής Λύσης Ομορφιάς Artistry™ λειτουργούν μαζί ως μέρος της βραδινής ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας. Συνδυάστε αυτά τα προϊόντα με τα αγαπημένα σας προϊόντα Artistry και g&h, όπως καθαριστικά, τονωτικά, ορούς και ενυδατικά.

   Παρακαλούμε να δείτε τις ξεχωριστές οδηγίες χρήσης για το κάθε προϊόν

   *ΔΩΡΟ. Διατίθεται μόνο μαζί με τη Βραδινή Λύση Ομορφιάς Artistry και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Δεν πωλείται ξεχωριστά. 

   Συστατικά

   Βοτανικά συστατικά
   Όλα τα προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και σώματος της Βραδινής Λύσης Ομορφιάς Artistry περιέχουν ένα ή περισσότερα φυτοθρεπτικά συστατικά που καλλιεργούνται στα δικά μας αγροκτήματα Nutrilite™ ή σε αγροκτήματα συνεργατών μας με πιστοποίηση NutriCert™.

   • Σπόροι Λευκής Chia
    Συστατικό που τονώνει σε βάθος, κάτω από την επιφάνεια του δέρματος και βοηθά στην ορατή θρέψη και προστασία της υγιούς ομορφιάς της επιδερμίδας. Η λευκή chia καλλιεργείται σε ένα πιστοποιημένο βιολογικό αγρόκτημα Nutrilite και σε αγρόκτημα συνεργάτη μας, για να παρέχει πρωτοφανή ιχνηλασιμότητα σε όλη τη διαδρομή «από το σπόρο μέχρι το δέρμα».
    Θα βρείτε αυτό το συστατικό στα εξής προϊόντα: Artistry Skin Nutrition™ Μάσκα Ύπνου και Artistry Skin Nutrition Micellar Καθαριστικό Διάλυμα + Ντεμακιγιάζ
   • Εκχύλισμα Cica που έχει υποστεί ζύμωση
    Αυτό το φυτοθρεπτικό συστατικό, που προέρχεται από ένα ανθοφόρο φυτό, βοηθά στην καταπράυνση και ενυδάτωση του δέρματος. Η διαδικασία της ζύμωσης το κάνει επτά φορές πιο αποτελεσματικό στην ενυδάτωση και δύο φορές πιο αποτελεσματικό στην καταπράυνση (σε σύγκριση με το εκχύλισμα Cica που δεν έχει υποστεί ζύμωση).
    Θα βρείτε αυτό το συστατικό στα εξής προϊόντα: Artistry Skin Nutrition Μάσκα Ύπνου
     
   • Βοτανικό σύμπλεγμα
    Το σύμπλεγμα επτά βοτάνων της Μάσκας Ύπνου (δενδρολίβανο, χαμομήλι, σκουτελαρία, ιαπωνικό knotweed, centella, γλυκόριζα και τσάι) βοηθά στην καταπράυνση και τόνωση, ενισχύοντας ταυτόχρονα την ασπίδα προστασίας της υγρασίας του δέρματος.
    Θα βρείτε αυτό το συστατικό στα εξής προϊόντα: Artistry Skin Nutrition Μάσκα Ύπνου
     
   • Άνθος Tan Hua
    Γνωστό και ως "Aqualuna", "Beauty Under the Moon" ή "Queen of the Night", το λουλούδι Tan Hua προσφέρει ενυδάτωση δρώντας σε δύο επίπεδα: στην ασπίδα προστασίας του δέρματος και την επιδερμίδα. Βελτιώνει τη λειτουργία της ασπίδας προστασίας της υγρασίας του δέρματος και διατηρεί την ισορροπία του νερού για να βελτιώσει την υγιή εμφάνιση του δέρματος.
    Θα βρείτε αυτό το συστατικό στα εξής προϊόντα: Artistry Skin Nutrition Μάσκα Ύπνου
     

   • Σύμπλεγμα Νερού Μπαμπού
    Φυτικό νερό από μπαμπού και γλυκερίνη φυτικής προέλευσης που βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματος.
    Θα βρείτε αυτό το συστατικό στα εξής προϊόντα: g&h Nourish Λοσιόν Σώματος, g&h Nourish Κρέμα Ποδιών και g&h Nourish Κρέμα Χεριών
     
   • Κεραμίδιο που προέρχεται από Ελαιόλαδο Ένας ειδικός τύπος λιπιδίου που βοηθά στη διατήρηση της ασπίδας προστασίας της υγρασίας του δέρματος.
    Θα βρείτε αυτό το συστατικό στα εξής προϊόντα: g&h Nourish Λοσιόν Σώματος, g&h Nourish Κρέμα Ποδιών και g&h Nourish Κρέμα Χεριών

   Αυτά τα συστατικά λειτουργούν ως μέρος επιστημονικά ανεπτυγμένων συνθέσεων για να συνενώσουν τα καλύτερα της επιστήμης και της φύσης για το δέρμα σας.

   Για να δείτε όλα τα συστατικά του κάθε προϊόντος, ανατρέξτε στις σελίδες των μεμονωμένων προϊόντων: