Εγγραφείτε τώρα για να λάβετε 12% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα!

Ποσότητα:

  Αυτό το προϊόν είναι μέρος του σετ 1:

  Aντιμετωπίστε τα 3 σημαντικά προβλήματα της επιδερμίδας με έναν και μόνο ορό.

   

  Με τη δύναμη μέχρι και 3 ορών σε 1, ο Artistry SIGNATURE SELECT™ Προσωποποιημένος Ορός συνδυάζει ισχυρά βοτανικά συστατικά Nutrilite™ και προηγμένες τεχνολογίες περιποίησης επιδερμίδας Artistry™ στοχεύοντας και θεραπεύοντας τις μοναδικές ανάγκες της επιδερμίδας σας.

  Δημιουργήστε ένα μείγμα ειδικά για την επιδερμίδα σας, επιλέγοντας ένα αρχικό κιτ και προσθέστε έως και 2 ακόμη Ενεργοποιητές. Επιλέξτε από τους ορούς: Ενυδάτωσης, κατά των Ρυτίδων, Σύσφιξης, κατά των Κηλίδων και Λάμψης.

  Αντιμετωπίστε μια δεύτερη ή τρίτη ανάγκη της επιδερμίδας σας και καταπολεμήστε τη χαλάρωση και τις βλάβες από τη γήρανση της επιδερμίδας με αυτόν τον ειδικό Ενεργοποιητή Σύσφιξης*.

  * Όταν αναμιγνύεται με το Βασικό Ορό.

  Ποια είναι τα οφέλη για εσάς

  • Κλινικά αποδεδειγμένος για τη βελτίωση και αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας.
  • Διευκολύνει και ενισχύει ένα ‘σφιχτό’ σχηματισμό των δομικών στοιχείων του δέρματος για να μειώσει τη χαλάρωση της επιδερμίδας.
  • Μέσα σε λίγες εβδομάδες από τη χρήση του Ενεργοποιητή Σύσφιξης αναμεμειγμένου με το Βασικό Ορό, θα δείτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας πιο τονισμένα και καθορισμένα με μεγαλύτερη σαφήνεια.

  Για ποιο λόγο θα σας αρέσει

  Αναμειγνύοντας τον Ενεργοποιητή Σύσφιξης με το Βασικό Ορό, μπορείτε να ενισχύσετε τα κύτταρα βαθιά μέσα στην επιφάνεια της επιδερμίδας μέσω της Τεχνολογίας Σύσφιξης της Επιδερμίδας, μία καινοτομία που καταπολεμά τη χαλάρωση της επιδερμίδας. Ο ορός προωθεί ένα ‘σφιχτό’ σχηματισμό αυτών των κυττάρων, ενισχύοντας τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα σας θα φαίνεται πιο σφριγηλή, με μεγαλύτερη συνοχή και πιο εύπλαστη. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας θα είναι πιο τονισμένα και καθορισμένα με μεγαλύτερη σαφήνεια.

  Ενδιαφέροντα στοιχεία

  Όταν αναμιγνύεται με το Βασικό Ορό: 

  • Το 92% των γυναικών παρουσίασε βελτίωση στην ελαστικότητα της επιδερμίδας του προσώπου*.
  • Τα χαρακτηριστικά του προσώπου φαίνονται πιο τονισμένα, σμιλεμένα και καθορισμένα με μεγαλύτερη σαφήνεια.
  • Η επιδερμίδα του μετώπου είναι εμφανώς πιο σφριγηλή.

  * Υποστηρίζεταιαπόκλινικήμελέτη: Cutometer Measurements (Advanced Imaging and Measurement Lab Study RPT-013-16-ASC, n=36, age range = 30-62; attachment 9)

  Ενισχύστε τα οφέλη των προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας ARTISTRY™ με τη Συσκευή Dermasonic. 

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Ο Ενεργοποιητής Σύσφιξης παρέχει σημαντική σύσφιξη και ανόρθωση (lift) στην επιδερμίδα. Η Τεχνολογία Σύσφιξης της Επιδερμίδας είναι μια ‘πρωτιά’ στην περιποίηση επιδερμίδας Artistry™ καθώς βελτιώνει τα φυσικά δομικά στοιχεία της σφριγηλότητας και ελαστικότητας. Προωθεί επίσης ισχυρούς δεσμούς στα δομικά στοιχεία του δέρματος, παρέχοντας πιο ανθεκτική και σφριγηλή στην εμφάνιση επιδερμίδα.
  • Μοναδική συσκευασία: Διαθέτει καινοτόμο συσκευασία - η Τεχνολογία Power Infused προστατεύει τις συνθέσεις των Ενεργοποιητών και εξασφαλίζει ότι τα συστατικά παραμένουν φρέσκα μέχρι τη στιγμή που θα τα αναμίξετε με το Βασικό Ορό.
  • Χωρίς άρωμα.
  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, καθώς και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.
  • Ελεγμένο κατά των αλλεργιών.
  • Δερματολογικά ελεγμένο.
  • Δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα.

  Οδηγίες χρήσης

  • Λόγω της υψηλής συμπύκνωσής τους, οι Ενεργοποιητές πρέπει πάντοτε να αναμιγνύονται στο Βασικό Ορό και να μην εφαρμόζονται κατευθείαν στην επιδερμίδα.
  • Αφαιρέστε και πετάξτε το καπάκι του φιαλιδίου του Βασικού Ορού.
  • Ασφαλίστε προσεκτικά τον Ενεργοποιητή στο φιαλίδιο του Βασικού Ορού. Στρίψτε αργά για να διανείμετε το περιεχόμενο. Δείτε και ακούστε τα συστατικά καθώς εγχέονται στον ορό!
  • Όταν όλο το περιεχόμενο των Ενεργοποιητών (το πολύ τρεις οροί) έχουν εισέλθει στο Βασικό Ορό, τοποθετήστε την αντλία. Περιστρέψτε τη για να βεβαιωθείτε ότι έχει ασφαλίσει στη θέση της.
  • Ανακινήστε για 60 δευτερόλεπτα, έως ότου αναμειχθεί εντελώς το περιεχόμενο.
  • Ο Προσωποποιημένος Ορός είναι τώρα έτοιμος για χρήση.
  • Κάθε πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό και την τόνωση της επιδερμίδας σας, αντλήστε την ποσότητα 2 φορές του προσωποποιημένου ορού πάνω σε καθαρή επιδερμίδα και απλώστε ομοιόμορφα σε ολόκληρο το πρόσωπο με ανοδικές κινήσεις. Εφαρμόστε την ποσότητα μιας τρίτης άντλησης σε περιοχές του προσώπου με ειδικές ανάγκες, όπου χρειάζεται. Αποφύγετε την άμεση επαφή με τα βλέφαρα των ματιών. Ακολουθήστε με το ενυδατικό σας προϊόν.

  Σημείωση: Οι Ενεργοποιητές όταν συνδυάζονται με το Βασικό Ορό παρέχουν τα κλινικά αποτελέσματα που παρατηρούνται για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Σας συνιστούμε να μη χρησιμοποιήσετε δύο ίδιους Ενεργοποιητές, αλλά να επιλέξετε μέχρι 3 διαφορετικούς.

  Συστατικά

  • Ένα συστατικό που υποστηρίζει τον Ενεργοποιητή Σύσφιξης είναι το Κόκκινο Χαβιάρι, το οποίο έχει ελεγχθεί αυστηρά από τους επιστήμονες της Artistry™.

  INGREDIENTS: WATER, BUTYLENEGLYCOL, PEUCEDANUMGRAVEOLENS(DILL) EXTRACT, PHENOXYETHANOL, POLYSTYRENE, CHLORPHENESIN, TRIETHANOLAMINE, ACRYLATES/C10-30 ALKYLACRYLATECROSSPOLYMER, METHYLPARABEN, XANTHANGUM, C11-15 PARETH-40, C11-15 PARETH-7, SALMONEGGEXTRACT, YELLOW5 (CI19140), POLOXAMER331, RED4 (CI14700), SODIUMCITRATE, CITRICACID