Ποσότητα:

  Το πανίσχυρο Ηλεκτρικό μπλέντερ υψηλής ταχύτητας Nutrilite σας βοηθάει να απολαμβάνετε με ευκολία θρεπτικά smoothie, ροφήματα, ντιπ και πολλές ακόμα παρασκευές, γρήγορα και πρακτικά.

   

  Ποια είναι τα οφέλη για εσάς

  • Αποτελεί μια κομψή και πανίσχυρη προσθήκη στην κουζίνα σας, με περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι και ενεργειακά αποδοτικό μοτέρ* που φτάνει τις 28.000 στροφές ανά λεπτό.
  • Διαθέτει μια γυάλινη κανάτα 1,8 λίτρων με ανάγλυφη μέτρηση, που δεν επιτρέπει τη διαρροή χημικών ή μικροπλαστικών στο φαγητό σας.
  • Προσφέρει 3 προκαθορισμένα προγράμματα (θρυμματισμός πάγου, smoothie, διακοπτόμενο), παλμική λειτουργία καθώς και πρόγραμμα απεριόριστου ελέγχου ταχύτητας, για να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας για ανάμειξη.
  • Σας δίνει τη δυνατότητα να αναμειγνύετε διάφορα υλικά –συμπεριλαμβανομένης της Nutrilite™ All Plant Σκόνης Φυτικών Πρωτεϊνών ή της Fiber Powder– σε νόστιμα smoothie ή σε υγιεινά φαγητά όπως το χούμους
  • Στηρίζει έναν ενεργό τρόπο ζωής εν κινήσει, με το Δοχείο Μπλέντερ από Tritan για τον δρόμο που είναι ανθεκτικό, ελαφρύ και εύκολο στο καθάρισμα και στη μεταφορά.

  *Το μπλέντερ και το μοτέρ του διαθέτουν λειτουργίες απενεργοποίησης και αναμονής, οι οποίες δεν υπερβαίνουν τις εφαρμοστέες απαιτήσεις κατανάλωσης ισχύος της Οδηγίας περί Οικολογικού Σχεδιασμού 2009/125/ΕΚ.

  Για ποιο λόγο θα σας αρέσει

  Το Ηλεκτρικό μπλέντερ υψηλής ταχύτητας Nutrilite είναι ένα κομψό και πανίσχυρο εργαλείο κουζίνας που στηρίζει τον στόχο σας για υγιεινή διατροφή.

  Είναι εξοπλισμένο με ένα πανίσχυρο μοτέρ 1200 W που προσφέρει δυνατότητα ανάμειξης σε ταχύτητες έως και 28.000 στροφές ανά λεπτό, ενώ διαθέτει τρία προκαθορισμένα προγράμματα (θρυμματισμός πάγου, προετοιμασία smoothie ή διακοπτόμενο πρόγραμμα), καθώς και ρυθμίσεις παλμικής λειτουργίας και απεριόριστου ελέγχου ταχύτητας.

  Σε συνδυασμό με το ελαφρύ και φορητό Δοχείο Μπλέντερ για τον δρόμο, το οποίο συνοδεύεται από τη δική του βάση ανάμειξης με κοφτερό μαχαίρι 4 λεπίδων από ανοξείδωτο ατσάλι και ένα καπάκι από το οποίο μπορείτε να πιείτε, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να υποστηρίξετε έναν δραστήριο τρόπο ζωής εν κινήσει.

  Το Ηλεκτρικό μπλέντερ υψηλής ταχύτητας Nutrilite πωλείται αποκλειστικά από τη Nutrilite.

  Πληροφορίες για εσάς

  • 3 προκαθορισμένα προγράμματα (θρυμματισμός πάγου, smoothie, διακοπτόμενο), παλμική λειτουργία και πρόγραμμα απεριόριστου ελέγχου ταχύτητας.
  • Όλα τα εξαρτήματα πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, εκτός από τις λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι και τη βάση.
  • Παρέχει έως και 28.000 στροφές ανά λεπτό, χάρη στο μοτέρ 1200 W. 

  Βασικά χαρακτηριστικά

  Υλικά και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας: Οι λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι, οι οποίες είναι κατάλληλες για τρόφιμα, προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα ανάμειξης, ενώ η ανθεκτική γυάλινη κανάτα αποτρέπει τη διαρροή χημικών και μικροπλαστικών στο φαγητό. Τα αντιολισθητικά ποδαράκια και οι λειτουργίες αυτοκαθαρισμού εξασφαλίζουν εύκολη και ασφαλή χρήση.

  Το πανίσχυρο μοτέρ, το σετ 8 λεπίδων και η πλούσια γκάμα χαρακτηριστικών (όπως ο θρυμματισμός πάγου, η λειτουργία smoothie και το διακοπτόμενο πρόγραμμα) σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά διάφορα υλικά και συνταγές, όπως smoothie, ροφήματα, ντιπ, σάλτσες, σούπες και πουρέ.

  Το Δοχείο Μπλέντερ για τον δρόμο είναι κατασκευασμένο από Tritan χωρίς BPA και είναι ελαφρύ, ανθεκτικό και φορητό, ενώ διαθέτει τη δική του βάση ανάμειξης και ένα σετ 4 λεπίδων, ώστε να εντάσσετε με ευκολία θρεπτικά και γευστικά smoothie σε έναν δραστήριο τρόπο ζωής γεμάτο κίνηση.

  Εφαρμογή

  • Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν από την πρώτη χρήση και ακολουθήστε τις οδηγίες όταν το χρησιμοποιείτε.
  • Για να αφαιρέσετε τις λεπίδες με το εργαλείο από την κανάτα, θα χρειαστεί να ασκήσετε λίγη δύναμη. Λαμβάνοντας υπόψη την ισχύ του Ηλεκτρικού μπλέντερ υψηλής ταχύτητας Nutrilite, είναι σημαντικό οι λεπίδες να είναι καλά τοποθετημένες στη γυάλινη κανάτα, ώστε να αποφευχθούν τυχόν διαρροές. Βεβαιωθείτε ότι οι λεπίδες έχουν τοποθετηθεί καλά μετά τον καθαρισμό/πριν τη λειτουργία.
  • Η γυάλινη κανάτα μπαίνει εύκολα στη βάση του μπλέντερ και δεν χρειάζεται να τη στρίψετε ή να την περιστρέψετε. Διαθέτει εργονομική σχεδίαση, για να μπορεί να χρησιμοποιείται εύκολα από αριστερόχειρες και από δεξιόχειρες.
  • Το Δοχείο Μπλέντερ για τον δρόμο μπαίνει εύκολα στη βάση του μπλέντερ και δεν χρειάζεται να το στρίψετε ή να το περιστρέψετε. Πιέστε το ελαφρώς προς τα κάτω κατά την ανάμειξη.
  • Όλα τα εξαρτήματα, εκτός από τις λεπίδες και τη βάση, μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων.

  Τεχνικές πληροφορίες

  Βάρος:

  • Βάση + γυάλινη κανάτα του Ηλεκτρικού μπλέντερ υψηλής ταχύτητας Nutrilite: περ. 3,9 kg
  • Δοχείο Μπλέντερ για τον δρόμο: περ. 0,3 kg
  • Ανοιχτήρι λεπίδων: 40 g

  Διαστάσεις:

  • Ηλεκτρικό μπλέντερ υψηλής ταχύτητας Nutrilite με γυάλινη κανάτα: 20 (Μ) x 17,5 (Π) x 43,4 (Υ) cm
  • Δοχείο Μπλέντερ για τον δρόμο: 24,5 (Υ) x 7 (Π) cm

  Οι λεπίδες του μπλέντερ και του Δοχείου Μπλέντερ για τον δρόμο είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι (Food Grade SUS420)

  Επίπεδο θορύβου:
  Στη μέγιστη ταχύτητα, το επίπεδο θορύβου είναι χαμηλότερο από 90 dB. Όταν στέκεστε σε απόσταση 1 μέτρου από το προϊόν, το επίπεδο θορύβου βάθους είναι κάτω από 65 dB.

  Χωρητικότητα:
  Δοχείο ανάμειξης: 1,8 λίτρα
  Δοχείο Μπλέντερ για τον δρόμο 0,6 λίτρων

  Το μήκος του καλωδίου τροφοδοσίας είναι περίπου 1 μέτρο.