Εγγραφείτε τώρα για να λάβετε 12% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα!

€ 9,42 / 1 λίτρο
Ποσότητα:

  Για λάμψη χωρίς ίχνη σε όλες τις γυάλινες επιφάνειες και τα τζάμια, δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο άρωμα φρεσκάδας και την καθαριστική δύναμη του διάφανου μπλε υγρού Καθαριστικό Γυάλινων Επιφανειών. Τα φυσικά συστατικά δρουν αποτελεσματικά σε καθρέπτες, τηλεοράσεις, ακόμη και σε οθόνες υπολογιστών (αν είναι από γυαλί). Σε συνδυασμό με L.O.C. Πανάκια Καθαριότητας η φιάλη διαρκεί ακόμη περισσότερο. 

  • Το L.O.C.™ Καθαριστικό Γυάλινων Επιφανειών εξαφανίζει βρωμιά και ρύπους.
  • Δεν περιέχει φωσφορικά άλατα, δυνατά οξέα/αλκαλικά ή λευκαντικό με χλώριο.
  • Το αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών περιέχει αιθέρια έλαια.
  • Περιέχει καθαριστικό συστατικό φυτικής προέλευσης.
  • Είναι οικονομικό: το περιεχόμενο κάθε φιάλης 500 ml αντιστοιχεί στο περιεχόμενο τεσσάρων φιαλών ψεκασμού (ή σε 2 λίτρα έτοιμου για χρήση προϊόντος).

  Ονομασία του συστατικού  CAS # Κοινή ονομασία
  Water 7732-18-5 Νερό
  Methoxyisopropanol 107-98-2 ΔΙΑΛΥΤΗΣ
  Propylene Glycol Butyl Ether 5131-66-8 ΔΙΑΛΥΤΗΣ
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Ανιονικό επιφανειοδραστικό
  Cocamidopropylamine Oxide 68155-09-9 Επαμφοτερίζον επιφανειοδραστικό
  Tetrasodium Glutamate Diacetate 51981-21-6 Βιοδιασπώμενος χηλικός παράγοντας
  Fragrance Proprietary - See IFRAorg.org Αρωματική ουσία
  Blue colorant proprietary Χρωστική 

   

  Το L.O.C.™ Καθαριστικό Γυάλινων Επιφανειών είναι ιδανικό για όλες τις γυάλινες και στιλπνές επιφάνειες όπως παράθυρα (εσωτερικά και εξωτερικά), καθρέπτες, παρμπρίζ, οθόνες υπολογιστών (εφόσον είναι γυάλινες) και τηλεοράσεις καθώς και για επίπεδες οθόνες πλάσμα.  

   

  • Χρησιμοποιήστε την AMWAY™ Φιάλη με Πιστόλι Ψεκασμού και προσθέστε 375 ml νερού ως τη γραμμή ένδειξης 3:1. Συμπληρώστε Καθαριστικό για τις Γυάλινες Επιφάνειες ως τη γραμμή ένδειξης 500 ml
  • Ψεκάστε την επιφάνεια και σκουπίστε. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

   

  L.O.C.™ Καθαριστικό Γυάλινων Επιφανειών με L.O.C. Πανάκια Καθαριότητας: Προσθέστε 3,5 καπάκια συμπυκνωμένου υγρού σε νερό.

   

  Μετά την αραίωση του Καθαριστικού Γυάλινων Επιφανειών  στην Amway Home™ Φιάλη με Πιστόλι Ψεκασμού, χρησιμοποιήστε μέσα σε 30 ημέρες. Πάντα να αδειάζετε και να ξεπλένετε προσεκτικά τη Φιάλη με Πιστόλι Ψεκασμού πριν από την επαναπλήρωση.


  Κρατήστε μακριά από παιδιά. Αποφεύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια πλύντε τα με άφθονο νερό. Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, ζητήστε ιατρική συμβουλή.