Εγγραφείτε τώρα για να λάβετε 12% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα!

€ 9,69 / 1 λίτρο
Ποσότητα:

  Τώρα πιο ισχυρό ενάντια στο πουρί, αυτό το ειδικό καθαριστικό για τη λεκάνη της τουαλέτας απομακρύνει αποτελεσματικά τις οσμές και τους επίμονους λεκέδες. Η χρήση μικρής ποσότητας προϊόντος σε τακτική βάση συμβάλλει στη διατήρηση της καθαριότητας και της υγιεινής της τουαλέτας.

  • Το L.O.C.™ Καθαριστικό Λεκάνης Τουαλέτας απομακρύνει αποτελεσματικά το πουρί και όλες τις ακαθαρσίες.
  • Αποτελεσματικές επιφανειοδραστικές ουσίες και οργανικά οξέα αφαιρούν τους επίμονους λεκέδες και χαρίζουν εξαιρετικό αποτέλεσμα καθαριότητας.
  • Συνεχίζει να δρα κάτω από τη στάθμη του νερού και αφαιρεί τους λεκέδες που αφήνουν τα μεταλλικά στοιχεία του σκληρού νερού, τα υπολείμματα και το πουρί.
  • Χρησιμοποιήσαμε βιοδιασπώμενα συστατικά και φυσικά οξέα φυτικής προέλευσης για να δημιουργήσουμε ένα καθαριστικό τουαλέτας χωρίς φωσφορικά άλατα και χωρίς χλώριο.
  • Το άρωμα φρεσκάδας, με αποσμητικό NEUTRALODOR™ , εξαφανίζει τις δυσάρεστες οσμές.
  • Είναι απόλυτα ασφαλές για σηπτικούς βόθρους και όλα τα συστήματα αποχέτευσης.

  Ονομασία του συστατικού CAS # Κοινή ονομασία
  Water 7732-18-5 Νερό
  Lactic Acid 79-33-4 Οργανικό οξύ
  Acrylic Copolymer Proprietary Πυκνωτής 
  C10-16 Ethoxylated Alcohol 68002-97-1 Μη ιονικό επιφανειοδραστικό
  Fragrance Proprietary - See IFRAorg.org Αρωματική ουσία
  Polymeric Blue Colorant Proprietary Μπλε χρωστική 

  Το L.O.C.™ Καθαριστικό Λεκάνης Τουαλέτας χαρίζει υγιεινή και καθαριότητα στην τουαλέτα ενώ δρα ενάντια στο πουρί και άλλα υπολείμματα του σκληρού νερού.  

  • Εφαρμόστε το προϊόν κάτω από το χείλος της τουαλέτας και ομοιόμορφα γύρω από τη λεκάνη
  • Αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά και τραβήξτε το καζανάκι για να καθαρίσετε.

  Για δυσκολότερα υπολείμματα, αφήστε το καθαριστικό να δράσει όλη τη νύκτα και χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι αν είναι απαραίτητο. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιείτε το προϊόν κάθε δεύτερη ημέρα. 

  Να θυμάστε:

  • Επανατοποθετήστε το καπάκι μετά τη χρήση.
  • Μην αναμειγνύετε το L.O.C. Καθαριστικό Λεκάνης Τουαλέτας με άλλα χημικά προϊόντα.

  ΚΙΝΔΥΝΟΣ. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Να χρησιμοποιείτε μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/το πρόσωπο. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αφαιρέστε τους φακούς επαφής, αν υπάρχουν και είναι εύκολο να το κάνετε. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. Διάθεση του περιεχομένου/ περιέκτη σε βιομηχανική μονάδα αποτέφρωσης. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη ή την ετικέτα του προϊόντος. Κρατήστε το μακριά από παιδιά.