Εγγραφείτε τώρα για να λάβετε 12% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! 

*Η προσφορά 5 ΕΥΡΩ ισχύει για νέους εγγεγραμμένους πελάτες με την πρώτη τους παραγγελία από 50 ΕΥΡΩ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ εντός 5 ημερών από την ημέρα εγγραφής τους. Ισχύει από 1 Δεκεμβρίου 2021 έως 31 Ιανουαρίου 2022

Ποσότητα:

  Το L.O.C™ Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων είναι το πρώτο βιομηχανικής κατασκευής βιοδιασπώμενο οικιακό καθαριστικό*, που απομακρύνει κάθε είδους βρωμιά και ρύπους και αφήνει το σπίτι σας υγιεινά καθαρό.

   

  Για ποιο λόγο θα σας αρέσει

  Η ασφάλεια και η καθαριότητα των σπιτιών μας δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική για εμάς και τις οικογένειές μας. Ευτυχώς, το να διατηρείτε το σπίτι σας πεντακάθαρο γίνεται μια πολύ εύκολη εργασία με το L.O.C Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων. Αυτό το αποτελεσματικό, καθαριστικό για όλες τις χρήσεις αφαιρεί εύκολα τη βρωμιά, τους συσσωρευμένους λεκέδες και κάθε είδους ρύπους από όλες τις πλενόμενες επιφάνειες, αφήνοντας το σπίτι σας αστραφτερά καθαρό και με άρωμα φρεσκάδας. Μπορείτε επίσης να είστε σίγουροι ότι δεν βάζετε τίποτα επιβλαβές στο σπίτι σας, καθώς η σύνθεση του L.O.C Καθαριστικού Πολλαπλών Χρήσεων περιέχει συστατικά που προέρχονται από φυσικές πηγές και δεν περιέχει φωσφορικά άλατα, σκληρά οξέα ή χλώριο. Επίσης, είναι πλήρως βιοδιασπώμενο.

  Ενδιαφέροντα στοιχεία

  • Εύκολος καθαρισμός που δεν αφήνει ίχνη, με φυσικά συστατικά αλλά εξαιρετικής απόδοσης και αποτελεσματικότητας. 
  • Περιέχει την τεχνολογία BIOQUEST FORMULA™ της Amway που βασίζεται σε εξαιρετικά δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης που δεν βλάπτουν το περιβάλλον.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις πλενόμενες επιφάνειες.
  • Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Απλώς καθαρίστε και έχετε τελειώσει.
  • Αυτή η ασφαλής σύνθεση υποστηρίζει τις οικογένειες για περισσότερα από 50 χρόνια.

  Χρήση:

  • Προσθέστε 30ml από το L.O.C. Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων σε 5 λίτρα νερού σε έναν κουβά.
  • Πλύνετε τις επιφάνειες και αφήστε τις να στεγνώσουν. Δεν απαιτείται ξέβγαλμα.
  • Για καθαρισμό με ψεκασμό σε μικρότερες περιοχές, αναμείξτε 50 ml από το L.O.C. Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων σε 450 ml νερού στην Amway Φιάλη με Πιστόλι Ψεκασμού. Ψεκάστε και σκουπίστε τις επιφάνειες. Δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε τις επιφάνειες, αλλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το διάλυμα ψεκασμού εντός 30 ημερών από την ανάμιξή του.
  • Τέλος, αυτό το ευέλικτο καθαριστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διατηρείτε τα χέρια σας υγιεινά καθαρά. Απλώς χρησιμοποιήστε το αδιάλυτο και μετά ξεπλύνετε τα χέρια σας.

   

  * Ολόκληρη η σύνθεση του Καθαριστικού Πολλαπλών Χρήσεων L.O.C. είναι βιοδιασπώμενη μέσω δοκιμών που διεξήχθησαν για βιοδιασπασιμότητα και όχι μόνο των επιφανειοδραστικών ουσιών σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ΕΕ. 

  Βάσει έρευνας που ολοκληρώθηκε από «Επαλήθευση αγορών» το 2021.

  Για τους σκοπούς αυτών των αξιώσεων, ο όρος βιοδιασπώμενο ορίζεται ως: Η ικανότητα των υλικών να διασπώνται σε υλικά που βρίσκονται στη φύση - νερό, διοξείδιο του άνθρακα (CO2) και μεταλλικά στοιχεία - όταν εκτίθενται σε ηλιακό φως, νερό και μικρόβια. 

   

  Ονομασία του συστατικού  CAS # Κοινή ονομασία
  Water 7732-18-5 Νερό
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Ανιονικό επιφανειοδραστικό
  C10-16 Alcohol Ethoxylate 68002-97-1 Μη ιονικό επιφανειοδραστικό
  Cocamidopropylamine Oxide 68155-09-9 Επαμφοτερίζον επιφανειοδραστικό
  Sodium Chloride 7647-14-5 Επιτραπέζιο αλάτι
  Citric Acid 77-92-9 Οργανικό οξύ (για τον έλεγχο του pH)
  Fragrance Proprietary - see IFRAorg.org Αρωματική ουσία
  Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Συντηρητικό
  Methylisothiazolinone 2682-20-4 Συντηρητικό

  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δαπέδων, εκτός από μη επεξεργασμένο ξύλο. Στο μπάνιο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μπανιέρες, στιλβωμένα πλακίδια, νιπτήρες, ντους, τουαλέτες και μαρμάρινες επιφάνειες.

  Στην κουζίνα, καθαρίζει αποτελεσματικά τα περισσότερα είδη πάγκων, τις εστίες μαγειρέματος, τα ντουλάπια, τους νεροχύτες και τα ψυγεία.

  Άλλες οικιακές χρήσεις του περιλαμβάνουν επιφάνειες όπως πλενόμενους τοίχους, πόμολα, τηλεφωνικές συσκευές, κάδους απορριμμάτων και βαμμένα ξύλινα έπιπλα.
   

  ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

  Γενικός καθαρισμός:

  Προσθέστε 30 ml για κάθε 4 λίτρα νερού σε έναν κουβά. Καθαρίστε και στεγνώστε τις επιφάνειες,

  όπως ενδείκνυται. Δεν απαιτείται ξέβγαλμα.

  Καθαρισμός με ψεκασμό:

  Χρησιμοποιήστε την AMWAY ™ Φιάλη με Πιστόλι Ψεκασμού, προσθέστε 450 ml νερού μέχρι τη στάθμη 9:1 και γεμίστε τη φιάλη με το προϊόν μέχρι τη στάθμη των 500 ml. Ψεκάστε και σκουπίστε τις επιφάνειες.

  Καθαρισμός χεριών:

  Χρησιμοποιήστε το προϊόν αδιάλυτο, τρίψτε τα χέρια σας και ξεπλύντε.
   

  Μετά την αραίωση του Καθαριστικού Πολλαπλών Χρήσεων L.O.C.™  στην Amway Home™ Φιάλη με Πιστόλι Ψεκασμού, χρησιμοποιήστε μέσα σε 30 ημέρες. Πάντα να αδειάζετε και να ξεπλένετε προσεκτικά τη Φιάλη με Πιστόλι Ψεκασμού πριν από την επαναπλήρωση.

  ΠΡΟΣΟΧΗ. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αφαιρέστε τους φακούς επαφής, αν υπάρχουν και είναι εύκολο να το κάνετε. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη ή την ετικέτα του προϊόντος. Κρατήστε το μακριά από παιδιά.

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Διαθέτει εξαιρετικά συμπυκνωμένη σύνθεση που χρησιμοποιεί φυτικά παραγόμενα συστατικά (π.χ. έλαιο καρύδας και αλάτι).
  • Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες που πλένονται, συμπεριλαμβανομένων μπάνιων, κουζίνας, τοίχων, βαμμένων ξυλοκατασκευών και άλλων ειδών οικιακής χρήσης.
  • Το άρωμα καθαριότητας και φρεσκάδας περιέχει αιθέρια έλαια.
  • Η σύνθεση είναι εντελώς βιοδιασπώμενη και δεν περιέχει φωσφορικά άλατα, δυνατά οξέα ή χλωρίνη.

  Οδηγίες χρήσης

  Το L.O.C. Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων ενδείκνυται για χρήση σε μπανιέρες, τουαλέτες, στιλβωμένα πλακάκια, νεροχύτες, ντους και μάρμαρα. Είναι εξίσου ασφαλές για χρήση σε κουζίνες, πάγκους, πλενόμενους τοίχους, πόμολα, τηλέφωνα, κάδους και βαμμένο ξύλο.

  • Για γενικό καθαρισμό, προσθέστε 30 ml L.O.C. Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων σε 5 λίτρα νερού σε έναν κουβά. Πλύντε τις επιφάνειες και στεγνώστε. Δεν χρειάζεται να ξεβγάλετε!
  • Καθάρισμα με ψεκασμό: Χρησιμοποιήστε την AMWAY Φιάλη με Πιστόλι Ψεκασμού και προσθέστε 450 ml νερού ως τη γραμμή ένδειξης 9:1. Συμπληρώστε με Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων ως τη γραμμή ένδειξης 500 ml. Στη συνέχεια ψεκάστε τις επιφάνειες και σκουπίστε.
  • Καθαριστικό χεριών: Χρησιμοποιήστε το προϊόν αδιάλυτο και ξεβγάλτε τα χέρια μετά τη χρήση.

  Συστατικά

  Νερό, λαουρυλοθειικό νάτριο, C10-16 αιθοξυλιωμένη αλκοόλη, οξείδιο κοκαμιδοπροπυλαμίνης, χλωριούχο νάτριο, κιτρικό οξύ, άρωμα, μεθυλοχλωρική ισοθειαζολινόνη, μεθυλισοθειαζολινόνη.