Ποσότητα:

  Ποσότητα:

   Το συμπλήρωμα διατροφής Σετ Truvivity™ OxiBeauty™ είναι συνδυασμός ενός ροφήματος και ενός συμπληρώματος με θρεπτικά στοιχεία, για λαμπερή εμφάνιση της επιδερμίδας. Παρέχει χαλκό και βιταμίνη Ε για μακράς διάρκειας, ολοήμερη προστασία, από το οξειδωτικό στρες.

   Ποια είναι τα οφέλη για εσάς

   • Βοηθά στη διατήρηση της υγείας των κυττάρων, για λαμπερή εμφάνιση της επιδερμίδας και φυσική ακτινοβολία.
   • Τα συστατικά του σχηματίζουν ένα προστατευτικό στρώμα κατά του οξειδωτικού στρες, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.
   • Η βιταμίνη Ε και ο χαλκός συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
   • Ο χαλκός υποστηρίζει την κανονική χρώση του δέρματος.
   • Προληπτική περιποίηση της επιδερμίδας σας εκ των έσω, για ενίσχυση της γενικότερης ευεξίας και μεγαλύτερη άνεση και ακτινοβολία της επιδερμίδας σας.
   • Παρέχει ολοήμερη προστασία από τις ελεύθερες ρίζες.

   Επιπλέον, μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι γενικότερης σημασίας.

   Για ποιο λόγο θα σας αρέσει

   Η υγεία και η ομορφιά της επιδερμίδας σας ξεκινά κάτω από την επιφάνειά της. Το σώμα σας αλλάζει με το πέρασμα του χρόνου και οι καθημερινές επιλογές που αφορούν στην περιποίηση της επιδερμίδας και στον τρόπο ζωής σας γίνονται ορατές. Στρεσογόνοι παράγοντες – όπως η κακή διατροφή, το κάπνισμα, η έκθεση στον ήλιο και η ρύπανση – μπορούν να προκαλέσουν περίσσεια ελευθέρων ριζών, , που μπορεί να επιταχύνει τη γήρανση και τις βλάβες στο δέρμα. Το OxiBeauty Σετ Ομορφιάς είναι μία διμερής λύση για την επιδερμίδα, που δεν περιέχει τεχνητές γεύσεις ή πρόσθετα συντηρητικά. Τώρα μπορείτε να χτίσετε ένα προστατευτικό στρώμα κατά του οξειδωτικού στρες με χαλκό και βιταμίνη Ε και να ενισχύσετε τη ζωντάνια της επιδερμίδας σας εκ των έσω. Φροντίστε τον εαυτό σας εκ των έσω όλη την ημέρα και ενισχύστε τη φυσική σας ακτινοβολία με τα προϊόντα OxiBeauty.

   Ενδιαφέροντα στοιχεία

   • Συσκευασμένα ανά δόση, για να τα έχετε μαζί σας και να τα καταναλώσετε όποτε σας βολεύει.
   • Το OxiBeauty Beauty Supplement περιέχει το σύμπλεγμα PhytoVibrant™, το οποίο είναι ένα μείγμα από μούρα αρώνιας και φασκόμηλο.
   • Το OxiBeauty Beauty Drink περιέχει το σύμπλεγμα PhytoBeauty™, ένα μείγμα από χαμομήλι και φραγκοστάφυλο.
   • Τα φυτά καλλιεργούνται στα δικά μας βιώσιμα αγροκτήματα Nutrilite™ ή σε πιστοποιημένα αγροκτήματα NutriCert™, στα οποία δεν χρησιμοποιούνται τοξικά παρασιτοκτόνα. Αντ’ αυτών, χρησιμοποιούμε ωφέλιμα έντομα και γεράκια και ελέγχουμε με φυσικό τρόπο τα ζιζάνια, για να προστατέψουμε τα φυτά μας.
   • Ποιότητα Truvivity σημαίνει ότι επωφελείστε από 145 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας σε προϊόντα ομορφιάς Artistry™ και συμπληρώματα διατροφής Nutrilite. Αυτές οι δύο επωνυμίες συνθέτουν έναν ισχυρό συνδυασμό και αποτελούν τους ιδανικούς συντρόφους της ακτινοβολίας της επιδερμίδας σας.

   Βασικά χαρακτηριστικά

   • Ο χαλκός και η βιταμίνη E συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, που οφείλεται σε περίσσεια ελευθέρων ριζών.
   • Ο χαλκός συνεισφέρει επίσης στην κανονική χρώση του δέρματος.
   • Περιέχει το σύμπλεγμα PhytoBeauty™ (ένα μείγμα από χαμομήλι και φραγκοστάφυλο) και το σύμπλεγμα PhytoVibrant™ (ένα μείγμα από μούρα αρώνιας και φασκόμηλο).
   • Έρχεται σε μορφή ταμπλέτας και σε σκόνη σε στικ, καθώς και σε δόσεις έτοιμες για χρήση.
   • Χωρίς τεχνητές γεύσεις και πρόσθετα. Το ρόφημα περιέχει χρωστικές που προέρχονται από φυσικές πηγές.
   • Κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.

   Οδηγίες χρήσης

   • Πάρτε δύο ταμπλέτες (μία συσκευασία μπλίστερ) του OxiBeauty™ Beauty Supplement με νερό, το πρωί.
   • Αναμείξτε ένα στικ OxiBeauty™ Beauty Drink σε 150 ml έως 250 ml νερό και ανακατέψτε. Συνιστάται να το πίνετε πριν από ένα γεύμα ή μία ώρα μετά το κύριο γεύμα της ημέρας.
   • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
   • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι υποκατάστατα μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. 
   • Παρακαλούμε να μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δόση. 
   • Αποθηκεύστε σε δροσερό και ξηρό μέρος. 
   • Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να προκαλέσει υπακτική δράση.

   Συστατικά

   Truvivity™ OxiBeauty™ Beauty Supplement

   ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Μέσο διόγκωσης (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), δεξτρόζη, εκχύλισμα αρώνιας (aronia melanocarpa, φρούτο), αντιπηκτικοί παράγοντες (λιπαρά οξέα, διοξείδιο του πυριτίου), εκχύλισμα φασκόμηλου (salvia officinalis, φύλλα και στελέχη), σταθεροποιητές (διασυνδεδεμένη καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη νατρίου, αραβικό κόμμι), παράγοντες γλασαρίσματος (υδροξυπροπυλο-μεθυλο-κυτταρίνη, κερί  καρναούβης), μαλτοδεξτρίνη, xρώμα (διοξείδιο του τιτανίου), γλυκονικός χαλκός, γαλακτωματοποιητής (εστέρες οξικού οξέος από μονογλυκερίδια και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων), σακχαρόζη, συμπύκνωμα σπιρουλίνας, ρυθμιστές οξύτητας (υδροξείδιο του ασβεστίου, κιτρικό οξύ), υγροσκοπική ουσία (γλυκερόλη), συμπύκνωμα γλυκοπατάτας, συμπύκνωμα μήλου, συμπύκνωμα ραπανακιού, συμπύκνωμα κερασιού.

   Truvivity™ OxiBeauty™ Beauty Drink

   ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Γλυκαντικά (ξυλιτόλη (σίτου), γλυκοζίτες στεβιόλης), ινουλίνη, μαλτοδεξτρίνη, οξέα (μηλικό οξύ, κιτρικό οξύ), φυσικά αρώματα, εκχύλισμα χαμομηλιού (matricaria recutita L. και chamaemelum nobile), εκχύλισμα μαύρης σταφίδας (ribes nigrum L.), χρωστική (ανθοκυανίνες), εκχύλισμα σπιρουλίνας (spirulina platensis), τρεαλόζη*, τριγλυκερίδια μεσαίας αλυσίδας, βιταμίνη Ε (οξικός D-άλφα-τοκοφερυλεστέρας), τροποποιημένο άμυλο, αντιπηκτικός παράγοντας (διοξείδιο του πυριτίου), ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό νάτριο), αντιοξειδωτικό (L-ασκορβικό οξύ). * Η τρεαλόζη είναι πηγή γλυκόζης.

   Διατροφικές πληροφορίες

   Truvivity™ OxiBeauty™ Beauty Supplement

   ΜΕΣΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Ανά ημέρα (2 ταμπλέτες) % ΔΤΑ*
   Χαλκός 0,15 mg 15
   Εκχύλισμα αρώνιας 200 mg -
   Ανθοκυανίνη 32 mg -
   Εκχύλισμα φασκόμηλου 27 mg -

   * % της Διατροφικής Τιμής Αναφοράς

    

   Truvivity™ OxiBeauty™ Beauty Drink

   ΜΕΣΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Ανά ημέρα (1 στικ) % ΔΤΑ*
   Βιταμίνη Ε 3 mg α-TE 25%
   Εκχύλισμα χαμομηλιού 38 mg  
   Εκχύλισμα μαύρης σταφίδας 15 mg  

   * % της Διατροφικής Τιμής Αναφοράς