Ποσότητα:

  Ποσότητα:

   Το Σετ Ασπίδα για τα Παιδιά με έκπτωση 5% είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 4+. Περιλαμβάνει τα προϊόντα Nutrilite Kids Υποστήριξη Ανοσοποιητικού Συστήματος* Plus για Παιδιά και Omega-3 για Παιδιά, και τα δύο με σημαντικά θρεπτικά συστατικά και γεύσεις τις οποίες τα παιδιά σας θα λατρέψουν!

   * Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος των παιδιών.
    

   Με ποιο τρόπο σας ωφελεί

   • Βοηθά στο να παρέχουν βασικές βιταμίνες και ψευδάργυρο, καθώς και λιπαρά οξέα ωμέγα-3 σε επίπεδα που μπορεί να χρειάζονται τα παιδιά
   • Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών των παιδιών**.
   • Λιπαρά οξέα ωμέγα-3 από ιχθυέλαιο που προέρχεται από βιώσιμες πηγές
   • Απλή και γευστική καθημερινή συμπλήρωση της διατροφής
   • Συναρπαστική μορφή - συσκευασία σε στικ με σκόνη που λιώνει γρήγορα αφήνοντας ελαφρώς γλυκιά γεύση και μαλακά μασώμενα δισκία με φρουτώδη γεύση
   • Δύο προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ένα ειδικά διαμορφωμένο σετ

   **Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος των παιδιών και είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική ανάπτυξη των παιδιών και τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών τους.

   Για ποιο λόγο θα σας αρέσει

   Το Nutrilite Σετ Ασπίδα για τα Παιδιά έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει στα παιδιά μια καθημερινή δόση βασικών θρεπτικών συστατικών, καθώς και βιταμίνη Β που υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών*. Κάθε στικ από το Υποστήριξη Ανοσοποιητικού Συστήματος* Plus για Παιδιά περιέχει ένα συνδυασμό από βιταμίνη D, βιταμίνη C, ψευδάργυρο και βακτήρια γαλακτικού οξέος. Το Omega-3 για Παιδιά έρχεται σε γευστικά, μαλακά μασώμενα δισκία και περιέχει λιπαρά οξέα ωμέγα-3 από ιχθυέλαιο που προέρχεται από βιώσιμες πηγές, καθώς και βιταμίνη D.

   Γεφυρώστε τα πιθανά διατροφικά κενά των παιδιών σας με τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά των εξαιρετικής ποιότητας συμπληρωμάτων διατροφής σε υπέροχες γεύσεις που θα λατρέψουν!

   * Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος των παιδιών.

   Γεγονότα που σας αφορούν

   • Το συμπλήρωμα Υποστήριξη Ανοσοποιητικού Συστήματος* Plus για Παιδιά είναι ένα προϊόν 4-σε-1 που προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Αγαπημένο των γονέων αλλά αγαπημένο και των παιδιών.
   • Το Omega-3 για Παιδιά περιέχει βιώσιμο ιχθυέλαιο και πιστοποιείται από τον οργανισμό Friend of the Sea («Φίλος της Θάλασσας» - ο οποίος προστατεύει τους ωκεανούς μέσω πρωτοβουλιών διατήρησης και πιστοποίησης βιώσιμων προϊόντων και υπηρεσιών). Μάθετε περισσότερα στη διεύθυνση: https://friendofthesea.org/

   * Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος των παιδιών.

   Βασικά χαρακτηριστικά

   Βοηθά στο να παρέχει βασικά θρεπτικά συστατικά σε επίπεδα που μπορεί να χρειάζονται τα παιδιά.

   Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος των παιδιών.

   Λιπαρά οξέα ωμέγα-3 από ιχθυέλαιο που προέρχεται από βιώσιμες πηγές.
    
   Σε συναρπαστική μορφή που αγαπούν τα παιδιά: σκόνη που λιώνει γρήγορα αφήνοντας μια δροσερή αίσθηση στη γλώσσα και γευστικά μαλακά μασώμενα δισκία.

   Χρήση

   • Υποστήριξη Ανοσοποιητικού Συστήματος* Plus για Παιδιά – Για παιδιά άνω των 4 ετών – 1 στικ την ημέρα (απευθείας πάνω στη γλώσσα ή ανακατεμένο σε κρύα τρόφιμα και ροφήματα)
   • Omega-3 για Παιδιά – Για παιδιά άνω των 4 ετών – 1 μαλακό μασώμενο δισκίο την ημέρα

   * Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος των παιδιών.

   Συστατικά

   Υποστήριξη Ανοσοποιητικού Συστήματος* Plus για Παιδιά:

   • *Βιταμίνη D: συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος των παιδιών.
   •  Βιταμίνη C: μέρος της βιταμίνης C προέρχεται από εκχύλισμα πράσινων κερασιών acerola - από τις πιο συμπυκνωμένες μορφές βιταμίνης C στη φύση.
   •  Ψευδάργυρος
   • 1 δισεκατομμύριο βακτήρια που παράγουν γαλακτικό οξύ (Bifidobacterium lactis): ένα επιστημονικά ορθά τεκμηριωμένο στέλεχος.

   Omega-3 για Παιδιά:

   • Υψηλής ποιότητας ιχθυέλαιο που προέρχεται από βιώσιμες πηγές.
   • Βιταμίνη D: συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος των παιδιών και είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική ανάπτυξη των παιδιών και τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών τους.

   Διατροφικές πληροφορίες

   Για πιο αναλυτικές πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση:

   * Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος των παιδιών.