Ποσότητα:

  Ποσότητα:

   Σχεδιασμένο για να παρέχει στο ανοσοποιητικό σας σύστημα επιπλέον υποστήριξη, το Nutrilite Σετ Βιταμινών Ενύισχυσης του Ανοσοποιητικού Συστήματος για Όλες τις Εποχές περιλαμβάνει το Nutrilite Vitamin C Plus Σταδιακής Απελευθέρωσης2, το Nutrilite Balance Within3, καθώς και τη Nutrilite All Plant Σκόνη Φυτικών Πρωτεϊνών.

   Αποκτήστε τον έλεγχο της διατροφής σας και δώστε στο ανοσοποιητικό σας σύστημα τη φροντίδα και την προσοχή που του αξίζει, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

   2 Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
   3 Η βιταμίνη Β6 και το φυλλικό οξύ (Β9) συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

    

   Με ποιο τρόπο σας ωφελεί

   • Διευκολύνει την υποστήριξη του ανοσοποιητικού σας συστήματος με τις απαραίτητες βιταμίνες1.
   • Περιλαμβάνει τρία εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της Nutrilite – της Νο.1 στον κόσμο επωνυμίας σε πωλήσεις βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής4.
   • Το Balance Within παρέχει βιταμίνες B9 (φυλλικό οξύ) και B6 και το Vitamin C Plus Σταδιακής Απελευθέρωσης παρέχει βιταμίνη C για την υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.
   • Το Vitamin C Plus Σταδιακής Απελευθέρωσης παρέχει βιταμίνη C σταθερά για οκτώ ώρες, βοηθώντας στη βελτιστοποίηση της απορρόφησής της.
   • Η All Plant Σκόνη Φυτικών Πρωτεϊνών παρέχει πρωτεΐνες με μια ισορροπία και των εννέα απαραίτητων αμινοξέων, χωρίς πρόσθετα χρώματα, αρώματα και συντηρητικά.

   1 Η βιταμίνη Β6 και το φυλλικό οξύ (Β9) συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
   4 Πηγή: Euromonitor International Limited, Βιταμίνες και Συμπληρώματα Διατροφής, GBN Παγκοσμίως, Αξία Πωλήσεων Λιανικής RSP, % ανάλυση, 2022, δεδομένα που βασίζονται σε εξατομικευμένη έρευνα που πραγματοποιήθηκε το διάστημα Απρίλιος – Αύγουστος 2022.

   Για ποιο λόγο θα σας αρέσει

   Σχεδιασμένο για να παρέχει στο ανοσοποιητικό σας σύστημα επιπλέον υποστήριξη, το Nutrilite Σετ Βιταμινών Ενίσχυσης του Ανοσοποιητικού Συστήματος για Όλες τις Εποχές περιλαμβάνει το Nutrilite Vitamin C Plus Σταδιακής Απελευθέρωσης2, το Nutrilite Balance Within3, καθώς και τη Nutrilite All Plant Σκόνη Φυτικών Πρωτεϊνών.

   Το Vitamin C Plus Σταδιακής Απελευθέρωσης παρέχει βιταμίνη C, η οποία παίζει ρόλο στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος2 και το Balance Within περιέχει 2 βιταμίνες του Συμπλέγματος Β, οι οποίες επίσης υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα3. Η All Plant Σκόνη Φυτικών Πρωτεϊνών μπορεί να συμπληρώσει αποτελεσματικά μια ισορροπημένη διατροφή, παρέχοντας πρωτεΐνες με μια ισορροπία και των εννέα απαραίτητων αμινοξέων, χωρίς πρόσθετα χρώματα, αρώματα και συντηρητικά.

   Αυτό το βολικό σετ συμπληρωμάτων διατροφής είναι ιδανικό για όποιον αναζητά υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος με βιταμίνες όλες τις εποχές του χρόνου2,3.

   2 Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
   3 Η βιταμίνη Β6 και το φυλλικό οξύ (Β9) συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

   Γεγονότα που σας αφορούν

   • 1 ταμπλέτα από το Vitamin C Plus Σταδιακής Απελευθέρωσης παρέχει στον οργανισμό μια αργή, σταθερή αποδέσμευση βιταμίνης C μεγιστοποιώντας την απορρόφησή της, χωρίς την απώλεια αναπορρόφητης ποσότητας, πράγμα το οποίο συμβαίνει σε περίπτωση λήψης μεγάλων δόσεων ή δισκίων άμεσης απελευθέρωσης.
   • Το Balance Within - σε μορφή σκόνης που λιώνει γρήγορα και με ευχάριστη γεύση - περιέχει βιταμίνες Β6 και Β9 (φυλλικό οξύ), οι οποίες υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος3.
   • Το μείγμα των πρωτεϊνών που χρησιμοποιείται στην All Plant Protein Σκόνη Φυτικών Πρωτεϊνών περιέχει και τα εννέα απαραίτητα αμινοξέα, αλλά χωρίς πρόσθετα χρώματα, αρώματα και συντηρητικά.

   3 Η βιταμίνη Β6 και το φυλλικό οξύ (Β9) συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

   Βασικά χαρακτηριστικά

   • Βοηθά στο να παρέχει τις απαραίτητες βιταμίνες που υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα1, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης C την οποία παρέχει το Vitamin C Plus Σταδιακής Απελευθέρωσης σε μορφή βραδείας αποδέσμευσης και επίσης, περιέχει βιταμίνη C από κεράσια Acerola, μία από τις πιο πλούσιες πηγές που είναι γνωστές στη φύση. Τα Κεράσια Acerola καλλιεργούνται με βιώσιμες μεθόδους σε αγροκτήματα της Nutrilite.
   • Οι βιταμίνες Β6, Β9 (τις οποίες παρέχει το Balance Within) και η βιταμίνη C (την οποία παρέχει το Vitamin C Plus) συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος1.
   • Το μείγμα των πρωτεϊνών που χρησιμοποιείται στην All Plant Protein Σκόνη Φυτικών Πρωτεϊνών περιέχει και τα εννέα απαραίτητα αμινοξέα, αλλά χωρίς πρόσθετα χρώματα, αρώματα και συντηρητικά, και έρχεται σε μορφή που είναι κατάλληλη για χορτοφάγους. Μπορεί να προστεθεί γρήγορα και εύκολα σε smoothies, παχύρρευστα ροφήματα, σούπες ή και σε άλλα ροφήματα και γεύματα.

   1 Η βιταμίνη C, Β6 και το φυλλικό οξύ (Β9) συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

   Χρήση

   • Vitamin C Plus – Λάβετε 1 ταμπλέτα μία φορά την ημέρα
   • Balance Within – Λάβετε 1 στικ μία φορά την ημέρα
   • All Plant Σκόνη Φυτικών Πρωτεϊνών - Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας (περίπου 10 g) σκόνης σε γάλα ή άλλα ροφήματα, μία ή περισσότερες φορές την ημέρα.

   Συστατικά

   Διατροφικές πληροφορίες

   Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: