Ποσότητα:

  Ποσότητα:

   Το σετ αποτελείται από:

   Επωφεληθείτε από ένα καθημερινό πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα για να αναβαθμίσετε την ευεξία σας με απαραίτητες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία και με περισσότερα βοτανικά συστατικά1 από τα βιώσιμα πιστοποιημένα αγροκτήματα Nutrilite και τα αγροκτήματα των συνεργατών μας με πιστοποίηση NutriCert™.

   1 Σε σχέση με τις προηγούμενες συνθέσεις.

    

   Με ποιο τρόπο σας ωφελεί

   Τα θρεπτικά συστατικά του Nutrilite Daily υποστηρίζουν πολλαπλές πτυχές της ευεξίας σας, καθώς και την ανοσία, την ενέργεια και την όραση. Η νέα και βελτιωμένη σύνθεση:

   • Καλύπτει πιθανά κενά θρεπτικών συστατικών με ένα καλά ισορροπημένο μείγμα βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και βοτανικών συστατικών που προέρχονται από βιώσιμα πιστοποιημένα αγροκτήματα της Nutrilite ή αγροκτήματα με πιστοποίηση NutriCert.
   • Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σας σύστημα με βιταμίνη C, βιταμίνη D, ψευδάργυρο, σίδηρο και σελήνιο.3
   • Σας βοηθά να είστε έτοιμοι για ό,τι κι αν σας επιφυλάσσει η μέρα παρέχοντας επτά βιταμίνες του συμπλέγματος Β και σίδηρο και μαγνήσιο που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.3
   • Περιλαμβάνει θρεπτικά στοιχεία που ενισχύουν την όρασή σας με βιταμίνες Α και Β2, ψευδάργυρο και λουτεΐνη.3
   • Ενσωματώνεται γρήγορα και εύκολα σε κάθε τρόπο ζωής ή στην καθημερινότητά σας, με μία εύκολη στην κατάποση ταμπλέτα που είναι ήπια για το στομάχι και κατάλληλη για χορτοφάγους.

   3 Οι βιταμίνες C, B1, B2, B3, B5, B6, B12, η βιοτίνη, ο σίδηρος και το μαγνήσιο συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Η βιταμίνη C, η βιταμίνη D, ο ψευδάργυρος, ο σίδηρος και το σελήνιο υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι βιταμίνες Α, Β2 και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης. Η λουτεΐνη αποτελεί μέρος του αμφιβληστροειδούς του ματιού. Μία ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι γενικότερης σημασίας

   Για ποιο λόγο θα σας αρέσει

   Ο ρυθμός της ζωής μπορεί να είναι συναρπαστικός, αλλά μερικές φορές οι υποχρεώσεις μας, το άγχος και η πίεση της καθημερινότητας μπορούν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην καθημερινή μας ευεξία. Θέλουμε η καθημερινότητά μας να μας δίνει χαρά και ικανοποίηση και να νιώθουμε ότι λαμβάνουμε υποστήριξη και ενέργεια, ώστε να ευημερούμε – προσωπικά και επαγγελματικά – και να είμαστε ενεργοί για τους αγαπημένους μας. Το Nutrilite Daily μπορεί να μας βοηθήσει.

   Με 20 απαραίτητες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, καθώς και 4 βοτανικά συστατικά που προέρχονται από φυτά που καλλιεργούνται σε βιώσιμα αγροκτήματα, το Nutrilite Daily σας παρέχει έναν γρήγορο και βολικό τρόπο για να αξιοποιήσετε τα θρεπτικά συστατικά και τα φυσικής προέλευσης φυτικά συστατικά, να γεφυρώσετε πιθανά κενά στη διατροφή σας και να λάβετε τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σας για να υποστηρίξει την ευεξία σας.3 Κάθε μέρα.

   3 Οι βιταμίνες C, B1, B2, B3, B5, B6, B12, η βιοτίνη, ο σίδηρος και το μαγνήσιο συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Η βιταμίνη C, η βιταμίνη D, ο ψευδάργυρος, ο σίδηρος και το σελήνιο υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι βιταμίνες Α, Β2 και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης. Η λουτεΐνη αποτελεί μέρος του αμφιβληστροειδούς του ματιού. Μία ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι γενικότερης σημασίας

   Γεγονότα που σας αφορούν

   Κάθε ταμπλέτα του Nutrilite Daily περιέχει 20 βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία και περισσότερα από ποτέ βοτανικά συστατικά από τα πιστοποιημένα αγροκτήματά μας Nutrilite ή τα αγροκτήματα με πιστοποίηση NutriCert:

   • 12 Βιταμίνες, συμπεριλαμβανομένων των A, C, D, E, B1, B2, B3, B6, φυλλικό οξύ, Β12, βιοτίνη, (παντοθενικό οξύ).
   • 8 μεταλλικά στοιχεία: ασβέστιο, σίδηρος, ιώδιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρος, χαλκός, σελήνιο, μαγγάνιο.
   • Κεράσια Acerola που παρέχουν βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.
   • Η Βήτα Καροτίνη είναι μια προβιταμίνη Α, που σημαίνει ότι ο οργανισμός μπορεί να τη μετατρέψει σε βιταμίνη Α για να υποστηρίξει τη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης.
   • Λουτεΐνη από εκχύλισμα Κατιφέ, ένα καροτενοειδές που συγκεντρώνεται στον αμφιβληστροειδή του ματιού.
   • Χωρίς τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά ή γλυκαντικά.

   4 H Nutrilite είναι η #1 επωνυμία στον κόσμο σε πωλήσεις βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής.

   Βασικά χαρακτηριστικά

   • Με θρεπτικά συστατικά για την υποστήριξη πολλαπλών στόχων υγείας και ευεξίας, καθώς και την υποστήριξη της ενέργειας, της ανοσίας, της όρασης και της συνολικής ευεξίας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τη λήψη συμπληρωμάτων διατροφής και να τα ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα, γρήγορα και άνετα.
   • Προέρχεται από μια επωνυμία που μπορείτε να εμπιστεύεστε. H Nutrilite είναι η #1 επωνυμία στον κόσμο σε πωλήσεις βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής και διαθέτει πάνω από 85 χρόνια εμπειρίας στο να βοηθάει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ζουν πιο χαρούμενη και υγιεινή ζωή.
   • Τα βοτανικά εκχυλίσματα από κεράσια Acerola, Σαμπούκο, μωβ Καρότα και Λουτεΐνη από Κατιφέ προέρχονται από φυτά που καλλιεργούνται σε πιστοποιημένα αγροκτήματα της Nutrilite ή από αγροκτήματα με πιστοποίηση NutriCert. Αυτά τα αγροκτήματα εφαρμόζουν μεθόδους βιώσιμης καλλιέργειας και αποτελούν μέρος της δέσμευσης της επωνυμίας Nutrilite για διαφάνεια στις πρακτικές «από το σπόρο έως το τελικό προϊόν» που μπορείτε να εμπιστεύεστε.

   Χρήση

   • Η δοσολογία για άτομα άνω των 18 ετών είναι 1 ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με το γεύμα
   • Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά
   • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι υποκατάστατα μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής
   • Παρακαλούμε να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση
   • Διατηρείτε το μπουκάλι ερμητικά κλειστό
   • Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος
   • Μοιραστείτε το προϊόν και δώστε τη δυνατότητα στους ανθρώπους γύρω σας που αναζητούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής να αναβαθμίσουν την ευεξία τους.

   Συστατικά

   ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ανθρακικό ασβέστιο, σταθεροποιητές (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, διασυνδεδεμένη καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη νατρίου, κόμμι ακακίας, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, φωσφορικό διασβέστιο), οξείδιο του μαγνησίου, L-ασκορβικό οξύ, εκχύλισμα acerola 6 % (Malpighia glabra), μαλτοδεξτρίνη, φουμαρικός σίδηρος, αντισυσσωματικοί παράγοντες (διοξείδιο του πυριτίου, άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων), νικοτιναμίδη, d-άλφα τοκοφερυλικό οξύ ηλεκτρικό, οξείδιο του ψευδαργύρου, εκχύλισμα σαμπούκου 1,0 % (Sambucus Nigra), D-παντοθενικό ασβέστιο, γλυκονικός χαλκός, εκχύλισμα καρότου 0,5 % (Daucus carota), θειικό μαγγάνιο, μονονιτρική θειαμίνη, υδροχλωρική πυριδοξίνη, ριβοφλαβίνη, οξικός ρετινυλεστέρας, λουτεΐνη (από κατιφέ tagetes erecta), υγροσκοπική ουσία (γλυκερόλη), αντιοξειδωτικά (ασκορβικό νάτριο, άλφα-τοκοφερόλη), βήτα καροτένιο, πτεροϋλομονογλουταμικό οξύ, μέσο επικάλυψης (κερί καρναούμπα), ιωδιούχο κάλιο, σεληνίτης νατρίου, D-βιοτίνη, χοληκαλσιφερόλη, κυανοκοβαλαμίνη.

   Θρεπτικές ουσίες Ανά 1 ταμπλέτα % ΔΤΑ**
   Βιταμίνη A 693 μg RE 87%
   Βιταμίνη D 5 μg 100%
   Βιταμίνη Ε 10 mg a-TE 83%
   Βιταμίνη B1 1,4 mg 127%
   Βιταμίνη B2 1,6 mg 114%
   Νιασίνη 18 mg NE 113%
   Παντοθενικό οξύ 6 mg 100%
   Βιταμίνη B6 1,4 mg 100%
   Βιοτίνη 50 μg 100%
   Φυλλικό οξύ 200 μg 100%
   Βιταμίνη B12 2,5 μg 100%
   Βιταμίνη C 80 mg 100%
   Ασβέστιο 180 mg 23%
   Μαγνήσιο 60 mg 16%
   Σίδηρος 10 mg 71%
   Χαλκός 1 mg 100%
   Ψευδάργυρος 8 mg 80%
   Μαγγάνιο 1 mg 50%
   Ιώδιο 83 μg 55%
   Σελήνιο 55 μg 100%
   Λουτεΐνη 0,6 mg  

   ** Ποσοστό % Διατροφικών Τιμών Αναφοράς