Εγγραφείτε τώρα για να λάβετε 12% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα!

Ποσότητα:

  Το σετ Truvivity BY Nutrilite™ αποτελείται από δύο συμπληρώματα διατροφής – BEAUTY POWDER DRINK και BEAUTY SUPPLEMENT – που λειτουργούν μεταξύ τους για να παρέχουν ολιστική, 24ωρη περιποίηση της επιδερμίδας.

  Τώρα, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της έκπτωσης του 10%, μπορείτε να δείτε πώς τα προϊόντα Truvivity BY Nutrilite™ λειτουργούν εκ των έσω, για να ανανεώσουν, να αναζωογονήσουν και να αποκαλύψουν την εσωτερική λάμψη και φωτεινότητα της επιδερμίδας σας.
   

  • Και το BEAUTY POWDER DRINK και το BEAUTY SUPPLEMENT διαθέτουν το σύμπλεγμα PhytoCeramide*, το οποίο περιέχει κεραμίδια σίτου.  
  • Το BEAUTY SUPPLEMENT περιέχει το πατενταρισμένο σύμπλεγμα PhytoInfuseTM **, για να παραδίδει τα φυτικά εκχυλίσματα.
  • Και τα δύο προϊόντα περιέχουν βιταμίνη C, που προέρχεται από εκχύλισμα κερασιών Acerola.
  • Η Βιταμίνη C συμβάλλει στο σχηματισμό του φυσικού κολλαγόνου, για την κανονική λειτουργία της επιδερμίδας.
  • Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη διατήρηση της κανονικής λειτουργίας του δέρματος.
  • Και τα δύο προϊόντα έρχονται σε πρακτική συσκευασία, με την ακριβή ποσότητα κατανάλωσης.


  Σημείωση: Τα προϊόντα BEAUTY POWDER DRINK και BEAUTY SUPPLEMENT στοχεύουν στην υποστήριξη μιας ποικίλης, ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

  * Το σύμπλεγμα PhytoCeramide είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, με την ονομασία Ceramosides™ από την EPI France
  - Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας #2,779,646 Γαλλία
  ** Το σύμπλεγμα PhytoInfuse™ διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για χρήση στα προϊόντα Truvivity BY Nutrilite,
  δίπλωμα ευρεσιτεχνίας #7,348,034B2 Ηνωμένες Πολιτείες
   

  • Τα δύο προϊόντα λειτουργούν μεταξύ τους για να παρέχουν ολιστική και ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας, όλη την ημέρα και τη νύχτα.
  • Τα συστατικά των BEAUTY POWDER DRINK και BEAUTY SUPPLEMENT συμβάλλουν στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου, προωθώντας την κανονική λειτουργία του δέρματος και τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
  • Ο ψευδάργυρος και η βιταμίνη C συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, που μπορεί να προκληθεί από τις καθημερινές περιβαλλοντικές επιδράσεις (π.χ. όζον, ρύπανση, υπερβολική ηλιακή ακτινοβολία) ή ένας αγχωτικός τρόπος ζωής.
  • Η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου
  • Και τα δύο προϊόντα έρχονται σε βολική ποσότητα που επαρκεί για 30 ημέρες και διευκολύνει στον ανεφοδιασμό.
    

  BEAUTY POWDER DRINK

  ΜΕΣΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

  ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ (1 φακελάκι)

  %ΔΑΤ*

  Vitamin C

  12 mg

  15%

  Zinc

  4 mg

  40%

  * Ποσοστό % Διατροφικής Τιμή Αναφοράς

  Φρουκτόζη, οξύ (κιτρικό οξύ), μαλτοδεξτρίνη, άρωμα (περιέχει λεκιθίνη σόγιας), χλωριούχο νάτριο, συμπύκνωμα acerola( Malpighia punicifolia L., 0,6%), γλυκονικό ψευδάργυρο, χρώμα (κόκκινο παντζάρι), εκχύλισμα κεραμιδίων σίτου (L Triticum aestivum., 0,2%), τριγλυκερίδια μέσης αλύσου, εκχύλισμα cranberry (Vaccinium macrocarpon, 0,1%), L-ασκορβικό οξύ. 

   

  BEAUTY SUPPLEMENT

  ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

  ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ (2 Δισκία)

  %ΔΑΤ*

  Vitamin A

  150 µg

  19%

  Vitamin C

  100 mg

  125%

  Zinc

  8 mg

  80%

  * Ποσοστό % Διατροφικής Τιμή Αναφοράς

  Maltodextrin, stabilizers (microcrystalline cellulose, cross-linked sodium carboxymethylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, polydextrose), chinese wolfberry extract (Lycium barbarum L., 15,5%),

  Μαλτοδεξτρίνη, σταθεροποιητές (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, διασυνδεδεμένη καρβοξυμεθυλκυτταρίνη νατρίου, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, πολυδεξτρόζη), εκχύλισμα κινέζικου wolfberry (Lycium barbarum L., 15,5%), L-ασκορβικό οξύ, εκχύλισμα rosehips (Rosa canina L., 10,8%), εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (Vitis vinifera L., 10,1%), αντισυσσωματοποιητικοί παράγοντες (λιπαρά οξέα, διοξείδιο του πυριτίου), εκχύλισμα κεραμιδίων σίτου (Triticum aestivum, 3,1%), οξείδιο του ψευδαργύρου, χρώμα (διοξείδιο του τιτανίου), οξική ρετινόλη, παράγοντας γλασαρίσματος (καρναουβικό κερί).

  BEAUTY POWDER DRINK: Χρησιμοποιήστε 1 φακελάκι ανά ημέρα. Προσθέστε 1 φακελάκι σε 240 ml νερό, ανακατέψτε και πιείτε. Να λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

  BEAUTY SUPPLEMENT: Λάβετε 2 ταμπλέτες (1 συσκευασία μπλίστερ) ανά ημέρα. Να λαμβάνεται το βράδυ.

  Συμβουλές:

  • Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά
  • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι υποκατάστατα μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής
  • Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση
  • Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος
  • Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών