Εγγραφείτε τώρα για να λάβετε 12% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα!

Ποσότητα:

  Το Dish Drops™ Συμπυκνωμένο Υγρό Απορρυπαντικό για τα Πιάτα διαλύει εύκολα τα λίπη και τα μαγειρικά υπολείμματα, αφήνοντας τα πιάτα αστραφτερά καθαρά.

   

  Για ποιο λόγο θα σας αρέσει

  Το πλύσιμο των πιάτων δεν χρειάζεται πια να είναι αγγαρεία. Χάρη στο φρέσκο και αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών, με το Dish Drops Συμπυκνωμένο Υγρό Απορρυπαντικό για τα Πιάτα θα απολαμβάνετε πραγματικά το πλύσιμο των πιάτων. Αυτό το ήπιο αλλά συμπυκνωμένο καθαριστικό διαλύει εύκολα τα δύσκολα λίπη και τα μαγειρικά υπολείμματα, αφήνοντας κατσαρόλες, τηγάνια, μαχαιροπίρουνα και σερβίτσια αστραφτερά καθαρά. Περιέχει αλόη βέρα, άλφα υδροξυ-οξέα (AHA) και φυσικά εκχυλίσματα του φυτού shiso (Ιαπωνικό βότανο), αυτό το προϊόν καθημερινής χρήσης καθαρίζει εύκολα χωρίς να απογυμνώνει την επιδερμίδα ή να αφήνει στα χέρια σας αίσθηση ξηρότητας και αφυδάτωσης.

  Όπως αναμένει κανείς από τα φημισμένα και πολύ αξιόπιστα προϊόντα καθαρισμού της Amway, το Dish Drops Συμπυκνωμένο Υγρό Απορρυπαντικό για τα Πιάτα περιέχει τέσσερα συστατικά που προέρχονται από φυσικές πηγές και είναι ασφαλές για χρήση σε όλα τα σκεύη της κουζίνας σας, ακόμη και για τα πιο πολύτιμα αντικείμενα, όπως αυτά από κρύσταλλο και πορσελάνη.

  Ενδιαφέροντα στοιχεία

  • Ευέλικτη και εξαιρετικά αποτελεσματική σύνθεση που είναι ασφαλής για χρήση σε γυαλικά, κατσαρόλες, τηγάνια, μαχαιροπίρουνα, κρυστάλλινα είδη, ασημικά και πορσελάνη, ακόμη και στις καλύτερες κινέζικες πορσελάνες.
  • Μειώνει τις μυρωδιές του ψαριού, των πικάντικων ή άλλων τροφών με έντονες οσμές.
  • Δημιουργεί δραστικό, πλούσιο αφρό με μεγάλη διάρκεια.
  • Μετά τη χρήση ξεπλύνετε τα χέρια.

  Χρήση:

  • Προσθέστε 3ml από το Dish Drops Συμπυκνωμένο Υγρό Απορρυπαντικό για τα Πιάτα στο νεροχύτη και γεμίστε με 5 λίτρα ζεστό νερό. Πλύνετε τις κατσαρόλες, τα σερβίτσια και τα μαχαιροπίρουνα και ξεπλύντε τα πριν στεγνώσουν.
  • Αραιώστε 1 μέρος Dish Drops Συμπυκνωμένου Υγρού Απορρυπαντικού για τα Πιάτα σε 3 μέρη νερού στην Amway Εύκαμπτη Πλαστική Φιάλη. Ανακινήστε για να αναμίξετε και στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το σε μικρότερες, συγκεκριμένες περιοχές με ένα σφουγγάρι.
  • Χρησιμοποιήστε το για να μουλιάσετε κατσαρόλες, τηγάνια και ταψιά ώστε να διαλυθούν τα καμένα λίπη και τα υπολείμματα των τροφών.

  Ονομασία του συστατικού  CAS # Κοινή ονομασία
  Water 7732-18-5 Νερό
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Ανιονικό επιφανειοδραστικό
  Cocamidopropyl Betaine 61789-40-0 Επαμφοτερίζον επιφανειοδραστικό
  Ethoxylated Alcohol (Pareth 8-7) 27252-75-1 Μη ιονικό επιφανειοδραστικό
  Glycereth-26 31694-55-0 Διαλυτοποιητικό / υγραντικό
  Propylene Glycol 57-55-6 Διαλυτοποιητικό / υγραντικό
  Alcohol Denat 64-17-5 Μέσο αύξησης διαλυτότητας
  Citric Acid 77-92-9 Οργανικό οξύ (για τον έλεγχο του pH)
  Fragrance Proprietary - See IFRAorg.org Αρωματική ουσία
  Magnesium Hydroxide 1309-42-8 Σταθεροποιητής αφρού 
  Aloe Barbadensis Leaf Juice 94349-62-9 Μαλακτικό επιδερμίδας
  Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Συντηρητικό
  Methylisothiazolinone 2682-20-4 Συντηρητικό
  Perilla Ocymoides Leaf Extract 90082-61-4 Μαλακτικό επιδερμίδας

  Ενδείκνυται για ασφαλή χρήση σε πορσελάνινα σερβίτσια, γυαλικά, κατσαρόλες και τηγάνια, μαχαιροπίρουνα, ακόμη και σε μολυβωμένο κρύσταλλο, ασημικά και πορσελάνη. 

  • Πλύσιμο σε νεροχύτη ή λεκάνη: Προσθέστε 3 ml DISH DROPS™ Συμπυκνωμένο Υγρό Απορρυπαντικό για τα Πιάτα στη λεκάνη συμπληρώνοντας με 5 λίτρα ζεστό νερό. Ξεβγάλτε τα πιάτα μετά το πλύσιμο. 
  • Οικονομική χρήση: Αραιώστε 1 μέρος DISH DROPS Συμπυκνωμένο Υγρό Απορρυπαντικό για τα Πιάτα με 3 μέρη νερό σε AMWAY™ Εύκαμπτη Πλαστική Φιάλη, ανακινήστε για να αναμίξετε και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα σε ένα σφουγγάρι. 
  • Για να διατηρήσετε καθαρά τα σφουγγαράκια και τα πανάκια για τα πιάτα, ξεβγάλτε με άφθονο ζεστό νερό. Πιέστε 2 φορές την αντλία για να τρέξει το προϊόν στο πανάκι ή το σφουγγαράκι, στύψτε το για να πάει παντού το υγρό και αφήστε το μέχρι την επόμενη χρήση.

   

  Να θυμάστε:

  • Να ξεβγάζετε τα χέρια σας μετά τη χρήση.

  ΠΡΟΣΟΧΗ. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αφαιρέστε τους φακούς επαφής, αν υπάρχουν και είναι εύκολο να το κάνετε. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. Απόρριψη του περιεχομένου/περιέκτη σε βιομηχανική μονάδα αποτέφρωσης. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη ή την ετικέτα του προϊόντος. Κρατήστε το μακριά από παιδιά.