Εγγραφείτε τώρα για να λάβετε 12% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα!

€ 18,45 / 1 kg
Ποσότητα:

    Αυτό τα τσάι είναι ποιοτικό χαρμάνι από τσάι Assam και Κένυας, σε συνδυασμό με ντελικάτα φύλλα τσαγιού από άλλες εξαιρετικές ποικιλίες. Το Τσάι English Breakfast της Amway προέρχεται από προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές, που νοιάζονται για τους εργάτες στις φυτείες τσαγιού. Στους εργάτες παρέχονται σπίτια, δίκαια ημερομίσθια και ιατρική περίθαλψη σε ειδικές νοσοκομειακές εγκαταστάσεις, στις περιοχές που εργάζονται. Δημιουργούν θέσεις εργασίας στις κοινότητες, τους βοηθάνε να αποκτήσουν και να αναπτύξουν δεξιοτεχνίες και τους ανοίγουν νέους δρόμους μέσω της εκπαίδευσης, της χορήγησης τροφίμων και του εισοδήματος, ώστε να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο. Ο προμηθευτής του τσαγιού μας είναι επίσης μέλος του ‘Συναιτερισμού Πηγών Τσαγιού’.

    • Μείγμα υψηλής ποιότητας τσαγιού με υπέροχη γεύση.
    • Σε αλουμινένια συσκευασία για απόλυτη φρεσκάδα.
    • Ατομικά, τετράγωνα σακουλάκια τσαγιού – για λιγότερα απόβλητα κατά την παραγωγική διαδικασία και καλύτερη απόδοση εμπότισης λόγω της μεγαλύτερης επιφάνειας επαφής. Αυτό σημαίνει ότι εισχωρεί περισσότερο νερό στα φύλλα τσαγιού και η εμπότιση είναι πιο ομοιογενής.

    Χρησιμοποιήστε ένα σακουλάκι τσαγιού ανά κούπα και συμπληρώστε με βραστό νερό. Ανακατέψτε και αφήστε για ένα περίπου λεπτό και στη συνέχεια, αφαιρέστε το σακουλάκι. Προσθέστε λεμόνι, γάλα και/ ή ζάχαρη, κατά προτίμηση.