Ποσότητα:

  Ποσότητα:

   Συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει δύο Β-βιταμίνες και δύο στελέχη βακτηρίων που παράγουν γαλακτικό οξύ.
    

   Με ποιο τρόπο σας ωφελεί

   Το Nutrilite™ Balance Within™ προσφέρει επιπλέον υποστήριξη στο ανοσοποιητικό σας σύστημα με βιταμίνες B6 και B9 (φυλλικό οξύ)* για να σας βοηθήσει να αισθάνεστε ωραία.

   • Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Οι βιταμίνες Β6 και Β9 (φυλλικό οξύ) υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
   • Υποστηρίζει την καλή ψυχική διάθεση. Οι βιταμίνες B6 και B9 (φυλλικό οξύ), συχνά γνωστές ως οι «βιταμίνες της διάθεσης», συμβάλλουν στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.
   • Παρέχει 6 δισεκατομμύρια βακτήρια τα οποία παράγουν γαλακτικό οξύ, κάτι που είναι ορθά επιστημονικά τεκμηριωμένο.
   • Εντάσσεται εύκολα στο πρόγραμμά σας, επειδή η ευχάριστη στη γεύση σκόνη λιώνει γρήγορα και μπορεί να τοποθετηθεί κατευθείαν πάνω στη γλώσσα, για να την παίρνετε οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε.
   • Υποστηρίζει έναν υγιεινό τρόπο ζωής προσφέροντας επιπλέον υποστήριξη στο ανοσοποιητικό σας σύστημα με βιταμίνες B6 και B9 (φυλλικό οξύ)** και συμπληρώνει τις προσπάθειες σας για καλό φαγητό, ύπνο και άσκηση.
   • Σας βοηθά να δράτε προληπτικά σε σχέση με τη διατροφή σας, να εστιάζετε στη θετική διάθεση και να φροντίζετε για την καλή σας υγεία.
     

   * Οι βιταμίνες Β6 και Β9 (φυλλικό οξύ) συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

   Για ποιο λόγο θα σας αρέσει

   Το Nutrilite™ Balance Within™ είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει 2 B-βιταμίνες  που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού σας συστήματος και στη θετική διάθεση*. Επίσης, κάθε στικ περιέχει 6 δισεκατομμύρια βακτήρια τα οποία παράγουν γαλακτικό οξύ, κάτι που είναι ορθά επιστημονικά τεκμηριωμένο.. Χάρη στη μορφή σκόνης, που μπορεί να τοποθετηθεί κατευθείαν πάνω στη γλώσσα, λιώνοντας γρήγορα με ευχάριστη γεύση (με μια νότα βανίλιας) και της συσκευασίας σε στικ μίας δόσης, το Nutrilite™ Balance Within™ είναι βολικό και μπορείτε να το εντάξετε εύκολα σε οποιουδήποτε είδους διατροφή και τρόπο ζωής. Είναι ένας εκπληκτικός τρόπος υποστήριξης του υγιεινού τρόπου ζωής σας.

   * Η βιταμίνη Β6 και το φυλλικό οξύ (βιταμίνη B9) συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.
    

   Γεγονότα που σας αφορούν

   • Το 70% του ανοσοποιητικού συστήματος βρίσκεται στο έντερο (περίπου το 70% των ανοσολογικά ενεργών κυττάρων βρίσκονται στο εντερικό επιθήλιο). 
   • Η Nutrilite είναι παγκοσμίως η νούμερο ένα επωνυμία** σε πωλήσεις βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής και έχει 80+ χρόνια εμπειρίας στο συνδυασμό της φύσης με την τεχνολογία, για να βοηθάει τους ανθρώπους να ζούνε πιο υγιεινά.
   • Το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για vegan/vegetarian.

   ** Πηγή: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

   Βασικά χαρακτηριστικά

   Οι βιταμίνες Β6 και Β9 (φυλλικό οξύ) υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Συμβάλλουν επίσης στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία (και έτσι συχνά αναφέρονται ως οι «βιταμίνες της διάθεσης»). Η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. 

   Σε κάθε στικ του Balance Within υπάρχουν 6 δισεκατομμύρια βακτήρια που παράγουν γαλακτικό οξύ. Υπάρχουν 2 στελέχη βακτηρίων που παράγουν γαλακτικό οξύ – Lactobacillus acidophilus (NCFM) και Bifidobacterium lactis (HN019) – και τα δύο με καλή επιστημονική τεκμηρίωση. 

   Τα βακτήρια φτάνουν στο έντερο ενεργά. Τα στελέχη έχουν πολύ καλή ανοχή στα οξέα, πράγμα που σας εξασφαλίζει ότι η συντριπτική πλειονότητα των 6 δισεκατομμυρίων βακτηρίων που παράγουν γαλακτικό οξύ σε κάθε δόση φτάνουν ενεργά στο έντερο. 

   Βολική μέθοδος κατανάλωσης με τη μορφή σκόνης που λιώνει γρήγορα με ευχάριστη γεύση και συσκευάζεται σε στικ μίας δόσης, που μπορεί να ληφθεί μόνο του ή με το φαγητό ή με κάποιο ρόφημα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και όπου κι αν βρίσκεστε, χωρίς να χρειάζεται ψυγείο. 
    

   Χρήση

   Το Nutrilite™ Balance Within™ μπορεί να ενταχθεί σε οποιονδήποτε τρόπο ζωής.
   Απολαύστε τη σκόνη αυτή με ευχάριστη γεύση που λιώνει γρήγορα και άνετα στο στόμα. Οποιαδήποτε στιγμή και όπου κι αν βρίσκεστε. 

   • Ανοίξτε το στικ, τοποθετήστε απαλά το περιεχόμενο πάνω στη γλώσσα σας και αφήστε το να διαλυθεί. 
   • Ή αναμείξτε το σε ένα δροσερό ή σε θερμοκρασία δωματίου ρόφημα (π.χ. χυμό ή νερό).
   • Ή απολαύστε το με ένα smoothie, ή αναμείξτε το στα δημητριακά ή στο μούσλι του πρωινού σας. 
   • Πάρτε το μαζί σας και χρησιμοποιήστε το όποτε θέλετε.
   • Δεν χρειάζεται να το έχετε στο ψυγείο. 
     

   Συστατικά

   Διογκωτικό μέσο (isomalt), Bifidobacterium animalis υποείδος lactis HN019™, Lactobacillus acidophilus NCFM™1, αντισυσσωματοποιητικός παράγοντας (διοξείδιο του πυριτίου), υδροχλωρική πυριδοξίνη, πτεροϋλομονογλουταμικό οξύ, άρωμα βανίλιας (περιέχει γάλα).

   ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Ένα στικ μία φορά την ημέρα

   ΜΕΣΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

   ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ (1 στικ)

   %ΔΤΑ*

   ΒιταμίνηB6 

   1.4 mg 100

   Φυλλικό οξύ (βιταμίνη B9) 

   200 mg 100

   Βακτήρια που παράγουν γαλακτικό οξύ / Βακτήρια που παράγουν γαλακτικό οξύ:

   Bifidobacterium animalis υποείδος lactis  HN019™ - 5 × 109 cfu*** / cfu***

   Lactobacillus acidophilus NCFM™ - 1 × 109 cfu*** / cfu***

   * Ποσοστό % Διατροφικών Τιμών Αναφοράς
   *** Μονάδες Σχηματισμού Αποικιών