Εγγραφείτε τώρα για να λάβετε 12% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα!

Ποσότητα:

  Το Nutrilite DOUBLE X είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που παρέχει έναν ισορροπημένο συνδυασμό 12 βασικών βιταμινών και 10 βασικών μεταλλικών στοιχείων. Είναι εμπλουτισμένο με το PhytoBlend™, ένα ειδικό μείγμα 22 φυτικών συστατικών που προέρχονται από φρούτα, λαχανικά και βότανα, τα οποία δεν είναι πάντα εύκολο να συμπεριληφθούν στην καθημερινή σας διατροφή.

  Το Nutrilite DOUBLE X προσθέτει ποικιλία στη διατροφή σας παρέχοντας βοτανικά στοιχεία και από τις 5 κατηγορίες χρωμάτων: πράσινη, άσπρη, κίτρινη, κόκκινη και μοβ. Κάθε κατηγορία χρωμάτων παρέχει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Όλα τα φυτικά συστατικά προέρχονται από τα βιώσιμα αγροκτήματα Nutrilite™ ή NutriCert™ στα οποία δεν χρησιμοποιούνται τοξικές χημικές ουσίες ή φυτοφάρμακα. Η βιώσιμη γεωργία έχει σαν αποτέλεσμα δυνατά και υγιή φυτά με υψηλή θρεπτική αξία. Σε περιόδους άγχους ή εποχιακών αλλαγών, το Nutrilite DOUBLE X παρέχει θεμελιώδη θρεπτικά συστατικά υποστηρίζοντας τη γενικότερη ευεξία.

  Το Double X είναι το νούμερο 1 σε πωλήσεις στον κόσμο πολυβιταμινούχο, πολυμεταλλικό σκεύασμα με φυτοθρεπτικά συστατικά που προέρχονται από πέντε χρωματικές ομάδες φυτοθρεπτικών.1

  1 Πηγή: Euromonitor International Limited· Αξία σε τιμές λιανικής RSP; όλα τα κανάλια διανομής, 2017.

  Ποια είναι τα οφέλη για εσάς

  Το Nutrilite DOUBLE X έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να καλύψετε τυχόν διατροφικά και φυτοθρεπτικά κενά. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσετε την εσωτερική σας ισορροπία και με αυτόν τον τρόπο, να ενισχύσετε τις φυσικές σας δυνατότητες.

  Παρέχει εξαιρετική υποστήριξη στο σώμα σας με πολλούς τρόπους:

  • Λειτουργία εγκεφάλου: Το ιώδιο υποστηρίζει τη φυσιολογική γνωστική λειτουργία. Η βιταμίνη Β12 συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.
  • Νευρικό σύστημα: Ο χαλκός υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.
  • Ανοσοποιητικό σύστημα: Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.  
  • Μεταβολισμός απόδοσης ενέργειας: Η νιασίνη συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό απόδοσης της ενέργειας.  
  • Διαχείριση φλεγμονωδών αντιδράσεων: Η κουρκουμίνη βοηθά το σώμα σας να διαχειριστεί τις φλεγμονώδεις αντιδράσεις.
  • Πέψη και ήπαρ: Το ασβέστιο υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία των πεπτικών ενζύμων. Το δεντρολίβανο και η κουρκουμίνη βοηθούν στην υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργίας του ήπατος.
  • Κύτταρα: Το ασβέστιο παίζει ρόλο στη διαδικασία διαχωρισμού και εξειδίκευσης των κυττάρων.
  • Οξειδωτικό στρες: Η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
  • Λειτουργία καρδιάς: Η βιταμίνη Β6 υποστηρίζει το φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης και η θειαμίνη συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς.
  • Λειτουργία οστών: Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική διατήρηση των οστών.
  • Λειτουργία μυών: Το μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών.
  • Λειτουργία ματιών/όραση: Η βιταμίνη A συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης.
  • Δέρμα, μαλλιά και νύχια: Η βιοτίνη συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού δέρματος και των μαλλιών. Η βιταμίνη C υποστηρίζει το φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου και βοηθά στη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος. Το σελήνιο και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών νυχιών.
  • Ισορροπημένες ορμόνες: Η βιταμίνη Β6 υποστηρίζει τη ρύθμιση της ορμονικής δράσης και το παντοθενικό οξύ συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση και μεταβολισμό των στεροειδών ορμονών, της βιταμίνης D και ορισμένων νευροδιαβιβαστών.

  Επιπλέον μία ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι γενικής σημασίας.

  Για ποιο λόγο θα σας αρέσει

  Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα οικοσύστημα που προσπαθεί συνεχώς να διατηρεί την εσωτερική του ισορροπία για να λειτουργεί με το βέλτιστο τρόπο.

  Γι’ αυτό το λόγο, η σωστή διατροφή είναι ζωτικής σημασίας. Μια ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή είναι απαραίτητη τόσο για την καθημερινή ψυχική και σωματική σας ευεξία όσο και για τη γενική υγεία σας για τα επόμενα χρόνια.

  Στην πραγματικότητα, 3 στους 4 ενήλικες σε όλο τον κόσμο δεν καταναλώνουν το ημερήσιο ελάχιστο των 5 μερίδων φρούτων και λαχανικών που συνιστώνται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.)1.   Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια για να πάρετε το πλήρες φάσμα θρεπτικών συστατικών και δευτερογενών φυτικών ενώσεων, γνωστών ως φυτοθρεπτικά συστατικά.

  Το DOUBLE X  περιέχει φυτά και φυτοθρεπτικά συστατικά που προέρχονται και από τις 5 κατηγορίες χρωμάτων: πράσινη, άσπρη, κίτρινη, κόκκινη και μοβ.

  Το Nutrilite DOUBLE X μπορεί να σας βοηθήσει να καλύψετε τυχόν κενά βιταμινών, ανόργανων στοιχείων και φυτοθρεπτικών συστατικών, εξασφαλίζοντας ότι το σώμα σας ανακτά την εσωτερική του ισορροπία και δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ενισχύσετε τις φυσικές σας δυνατότητες.

  1 Πηγή: “Global assessment of select phytonutrient intakes by level of fruit and vegetable consumption”; Mary M. Murphy, Leila M. Barraj and Judith H. Spungen; British Journal of Nutrition (2014), 112, 1004-1018.

  Ενδιαφέροντα στοιχεία

  Η συντριπτική πλειοψηφία των ενηλίκων (58-88%) σε όλον τον κόσμο αναφέρει ότι καταναλώνουν λιγότερο από το ελάχιστο όριο των 5 μερίδων φρούτων και λαχανικών ημερησίως που συνιστά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.)2.
  Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι πλούσιες πηγές βιταμινών, ανόργανων στοιχείων και δευτερογενών φυτικών ενώσεων, επίσης γνωστών ως φυτοθρεπτικά συστατικά.

  Επειδή σας αξίζει μια πολύ καλή διατροφή, ελέγχουμε ολόκληρη τη διαδικασία ‘από το σπόρο μέχρι το τελικό συμπλήρωμα’, ώστε να εξασφαλίσουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας:

  • Η αρχή γίνεται με ειδικά επιλεγμένους σπόρους που φυτεύονται σε κατάλληλο έδαφος και στο κατάλληλο βάθος σε βιώσιμα αγροκτήματα. Η βιώσιμη γεωργία έχει σαν αποτέλεσμα πιο δυνατά και υγιή φυτά με υψηλότερη θρεπτική αξία.
  • Όλα τα φυτικά συστατικά προέρχονται από τα βιώσιμα αγροκτήματα Nutrilite™ ή NutriCert™ στα οποία δεν χρησιμοποιούνται τοξικές χημικές ουσίες ή φυτοφάρμακα.
  • Συλλέγουμε τα φυτά στη βέλτιστη ωρίμανσή τους, χρησιμοποιώντας τα μέρη που έχουν τη μεγαλύτερη απόδοση σε φυτοθρεπτικά συστατικά. Αυτά επεξεργάζονται εντός ωρών από τη συγκομιδή, χρησιμοποιώντας άρτιο τεχνολογικά εξοπλισμό.
  • Οι επιστήμονες αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους βελτίωσης των φυσικών συστατικών, συνδυάζοντας τις βασικές βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία με φυτοθρεπτικά συστατικά.
  • Διεξάγονται εκτενείς έλεγχοι για να διασφαλιστεί οτί το DOUBLE X είναι ασφαλές προς κατανάλωση. Πριν φτάσει σε εσάς, διεξάγουμε 2.000 ελέγχους σε κάθε μονάδα παραγωγής, ξεκινώντας από το φυτικό υλικό.


  Σε περιόδους άγχους ή εποχιακών αλλαγών, μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια για να ανακτήσετε την εσωτερική σας ισορροπία, ώστε να δώσετε τη δυνατότητα στο σώμα και στο μυαλό σας να λειτουργούν σωστά.

  2 Πηγή: “Global assessment of select phytonutrient intakes by level of fruit and vegetable consumption”; Mary M. Murphy, Leila M. Barraj and Judith H. Spungen; British Journal of Nutrition (2014), 112, 1004-1018.
   

  Βασικά χαρακτηριστικά

  Παρέχει έναν ισορροπημένο συνδυασμό 12 βασικών βιταμινών, 10 βασικών μεταλλικών στοιχείων και 22 φυτικών συστατικών, που παρέχουν ένα ευρύ και ευεργετικό φάσμα φυτοθρεπτικών συστατικών.

  Το Nutrilite DOUBLE X είναι εμπλουτισμένο με το PhytoBlend™ - ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα συστατικών από φρούτα, λαχανικά και βότανα τα οποία δεν είναι πάντα εύκολο να συμπεριληφθούν στην καθημερινή σας διατροφή. Παρέχει βότανα και δευτερογενή φυτικά συστατικά γνωστά ως φυτοθρεπτικά συστατικά και από τις 5 κατηγορίες χρωμάτων: Πράσινη, άσπρη, κίτρινη, κόκκινη και μοβ. Κάθε κατηγορία χρωμάτων παρέχει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.

  Όλα τα φυτικά συστατικά προέρχονται από τα βιώσιμα αγροκτήματα Nutrilite™ ή NutriCert™ στα οποία δεν χρησιμοποιούνται τοξικές χημικές ουσίες ή φυτοφάρμακα. Η βιώσιμη γεωργία έχει σαν αποτέλεσμα πιο δυνατά και υγιή φυτά με υψηλότερη θρεπτική αξία.

  Δεν περιέχει πρόσθετες τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, χρωστικές, αρώματα και συντηρητικά.

  Οδηγίες χρήσης

  ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ:
  Στην περίπτωση των ενηλίκων 1 ταμπλέτα με βιταμίνες, 1 ταμπλέτα με μεταλλικά στοιχεία και 1 ταμπλέτα με φυτοθρεπτικά στοιχεία δύο φορές την ημέρα με γεύμα.
  Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά • Το προϊόν αυτό δεν είναι υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου • Παρακαλούμε να μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δόση • Μην αποδεχτείτε το προϊόν εφόσον η συσκευασία δεν είναι σφραγισμένη ή τα σακουλάκια είναι ανοιχτά •Για περισσότερη φρεσκάδα, διατηρήστε τις ταμπλέτες μέσα στα σακουλάκια • Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος. Αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν

  Συστατικά

  ΤΑΜΠΛΕΤΑ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ: ανθρακικό ασβέστιο, σταθεροποιητές (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, διασυνδεδεμένη καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη νατρίου, κόμμι ακακίας, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, άγαρ, άλατα νατρίου λιπαρών οξέων), οξείδιο του μαγνησίου, L-ασκορβικό οξύ, αντιπηκτικοί παράγοντες (διοξείδιο του πυριτίου, άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων), μαλτοδεξτρίνη, νικοτιναμίδιο, όξινη ηλεκτρική D-α-τοκοφερόλη, D-παντοθενικό ασβέστιο, σουκρόζη, γαλακτωματοποιητής (αλγινικό νάτριο), άμυλο από μπιζέλια, τροποποιημένο άμυλο αραβοσίτου, άμυλο αραβοσίτου, οξείδιο του ψευδαργύρου, φοινικέλαιο, υδροχλωρική πυριδοξίνη, ριβοφλαβίνη, μονονιτρική θειαμίνη, β-καροτένιο, εστέρες λουτεΐνης, αντιοξειδωτικά (παλμιτικός ασκορβυλεστέρας, ασκορβικό νάτριο, άλφα-τοκοφερόλη, εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλη), απομονωμένα στελέχη πρωτεϊνών σόγιας, υγροσκοπικό (γλυκερόλη), λυκοπένιο (από τομάτα, Lycopersicon esculantum), οξικό ρετινύλιo, σιρόπι γλυκόζης, πτεροϋλομονογλουταμικό οξύ, παράγοντας γλασαρίσματος (καρναουβικός κηρός), D-βιοτίνη, σεληνικό νάτριο, κυανοκοβαλαμίνη.

  ΤΑΜΠΛΕΤΑ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: ανθρακικό ασβέστιο, σταθεροποιητές (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, διασυνδεδεμένη καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη νατρίου, κόμμι ακακίας, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, πηκτίνη), οξείδιο του μαγνησίου, φουμαρικός σίδηρος, μαλτοδεξτρίνη, αντιπηκτικοί παράγοντες (διοξείδιο του πυριτίου, άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων) εκχύλισμα μέντας 0,9% (Mentha x piperita), οξείδιο του ψευδαργύρου, συμπύκνωμα μαϊντανού 0,6% (Petroselinum crispum), συμπύκνωμα σπανακιού 0,6% (Spinacia oleracea), γλυκονικός χαλκός, ίνες ζαχαροκάλαμου, συμπύκνωμα νεροκάρδαμου 0,3% (Nasturtium officinale), θειϊκό μαγγάνιο, άμυλο καλαμποκιού, συμπύκνωμα αλφάλφα 0,2% (Medicago sativa), υγροσκοπική ουσία (γλυκερίνη), χλωριούχο χρώμιο, μολυβδαινικό νάτριο, παράγοντας γλασαρίσματος (καρναουβικός κηρός), σεληνικό νάτριο.

  ΤΑΜΠΛΕΤΑ ΜΕ ΦΥΤΟΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: σταθεροποιητές (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, διασυνδεδεμένη καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη νατρίου, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, κόμμι ακακίας, θεϊκό ασβέστιο, άλατα ασβεστίου λιπαρών οξέων), ανθρακικό ασβέστιο, εκχύλισμα δενδρολίβανου 12% (Rosmarinus officinalis), κερκετίνη, οξείδιο του μαγνησίου, συμπύκνωμα κερασιών acerola 6% (Malpighia glabra), μαλτοδεξτρίνη, L-ασκορβικό οξύ, εκχύλισμα κουρκούμης 0,3% (Curcuma longa), σκόνη φυκιού Kelp 2% (Ascophyllum nodosum, Laminaria digitata), αντιπηκτικοί παράγοντες (διοξείδιο του πυριτίου, άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων), εκχύλισμα σταφυλιού 1% (Vitis vinifera), συμπύκνωμα πορτοκαλιού 1% (Citrus sinensis), ίνες ζαχαροκάλαμου, συμπύκνωμα φυλλάνθου (Amla) 0,6% (Phyllanthus emblica), εκχύλισμα μαύρης σταφίδας 0,4% (Ribes nigrum), συμπυκνωμένο γκρέιπφρουτ 0,3% (Citrus paradisi), εκχύλισμα κρεμμυδιού 0,3% (Allium cepa), συμπύκνωμα μύρτιλου 0,2% (Vaccinium corymbosum), εκχύλισμα σαμπούκου 0,2% (Sambucus nigra), σουκρόζη, υγροσκοπικό (γλυκερόλη), συμπυκνωμένο λεμόνι 0,1% (Citrus limon), συμπύκνωμα μανταρινίου 0,1% (Citrus reticulata), άμυλο μπιζελιών, άμυλο καλαμποκιού, τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας, παράγοντας γλασαρίσματος (καρναουβικός κηρός), ιωδιούχο κάλιο, χοληκαλσιφερόλη, αντιοξειδωτικό (άλφα-τοκοφερόλη).

  Διατροφικές πληροφορίες
   

  ΜΕΣΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ 6 Ταμπλέτες την Ημέρα (2 Ταμπλέτες με βιταμίνες, 2 Ταμπλέτες με Μεταλλικά Στοιχεία, 2 Ταμπλέτες με Φυτοθρεπτικά Στοιχεία) % ΔΤΑ (6 ταμπλέτες την ημέρα)*
  Βιταμίνη A 800 μg RE 100%
  β-καροτένιο 2,4 mg -
  Βιταμίνη D3 7,5 μg 150%
  Βιταμίνη E 12 mg TE 100%
  Βιταμίνη C 160 mg 200%
  Βιταμίνη B1 2,2 mg 200%
  Βιταμίνη B2 2,8 mg 200%
  Νιασίνη (Νικοτιναμίδιο) 16 mg NE 100%
  Βιταμίνη B6 2,8 mg 200%
  Φυλλικό Οξύ 200 μg 100%
  Βιταμίνη B12 2,5 μg 100%
  Βιοτίνη 100 μg 200%
  Παντοθενικό Οξύ 12 mg 200%
  Ασβέστιο 680 mg 85%
  Μαγνήσιο 245 mg 65%
  Σίδηρος 7 mg 50%
  Ψευδάργυρος 10 mg 100%
  Χαλκός 0,95 mg 95%
  Μαγγάνιο 1 mg 50%
  Σελήνιο 50 μg 91%
  Χρώμιο 36 μg 90%
  Μολυβδαίνιο 45 μg 90%
  Ιώδιο (από σκόνη φυκιών & κάλιο) 130 μg 87%
  Κουρκουμινοειδή 31 mg -
  Λουτεϊνη 1 mg -
  Λυκοπένιο 1 mg -
  Κερσετίνη 100 mg -
  Ροσμαρινικό οξύ 10 mg -
  Ανθοκυανίνες - Σύνολο 3 mg -

  % Διατροφική Τιμή Αναφοράς