Ποσότητα:

  Ποσότητα:

   Υποστηρίξτε την καθημερινή σας διατροφή με υψηλής ποιότητας φυτικές πρωτεΐνες και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, ενώ παράλληλα εφοδιάζετε τον οργανισμό σας με θρεπτικά συστατικά για να αποδίδει στο μέγιστο! Το Nutrilite Σετ για Ενήλικες 50+ έρχεται με έκπτωση 5% και περιλαμβάνει ειδικά επιλεγμένα προϊόντα που υποστηρίζουν τις ανάγκες του ώριμου σε ηλικία οργανισμού.

   Με ποιο τρόπο σας ωφελεί

   • Σας βοηθάει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καθημερινότητά σας ανεξαρτήτως ηλικίας
   • Συνδυάζει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες με ωφέλιμα λιπαρά για την υγεία της καρδιάς και συνένζυμο Q10
   • Τρία εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα
   • Απλός και πρακτικός τρόπος συμπλήρωσης της καθημερινής διατροφής
   • Παρέχει τη διατροφική κάλυψη που μπορεί να χρειάζεστε

   Για ποιο λόγο θα σας αρέσει

   Για όσους γνωρίζουν ότι η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός, η επωνυμία Nutrilite δημιούργησε το Nutrilite Σετ για Ενήλικες 50+! Με τρία συμπληρώματα υψηλής ποιότητας της επωνυμίας, το σετ θα σας βοηθήσει να αξιοποιείτε την κάθε σας μέρα στο έπακρο! 

   Η Nutrilite All Plant Σκόνη Φυτικών Πρωτεϊνών παρέχει μια γενναία δόση υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης και εννέα βασικά αμινοξέα, ενώ το Omega 3 Complex παρέχει τα λιπαρά οξέα (DHA και EPA) που υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς*. Παράλληλα, το Coenzyme Q10 βελτιστοποιεί τη μετατροπή της τροφής σε ενέργεια, υποστηρίζοντας τον οργανισμό για όσα έχει να αντιμετωπίσει κάθε μέρα!

   * Η ευεργετική επίδραση επιτυγχάνεται με την ημερήσια πρόσληψη 250 mg ΕΡΑ και DHA.

   Τρία κορυφαία συμπληρώματα της επωνυμίας Nutrilite, συνδυάζονται ιδανικά για ένα κοινό όφελος - μια καθημερινή δόση ευεξίας και ζωτικότητας! 

   Γεγονότα που σας αφορούν

   • Η All Plant Σκόνη Φυτικών Πρωτεϊνών περιέχει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη που παρέχει ισορροπημένες ποσότητες από τα εννέα βασικά αμινοξέα.
   • Το Omega 3 Complex περιέχει λιπαρά οξέα (DHA and EPA) που υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς.*
   • Το ένζυμο Coenzyme Q10 είναι μια χημική ένωση που βοηθά στην μετατροπή της τροφής σε ζωτική ενέργεια την οποία έχει ανάγκη ο οργανισμός.

   * Η ευεργετική επίδραση επιτυγχάνεται με την ημερήσια πρόσληψη 250 mg ΕΡΑ και DHA.

   Βασικά χαρακτηριστικά

   • Η All Plant Σκόνη Φυτικών Πρωτεϊνών παρέχει εντελώς φυσική και σχεδόν καθόλου λιπαρή πρωτεΐνη, ενώ παράλληλα εφοδιάζει τον οργανισμό με ισορροπημένες ποσότητες από τα εννέα βασικά αμινοξέα.
   • Το Omega-3 Complex υποστηρίζει την καθημερινή πρόσληψη των ωμέγα 3 λιπαρών οξέων EPA και DHA που μπορεί να λείπουν από τη διατροφή.
   • Το Nutrilite Coenzyme Q10 είναι μια συμπληρωματική πηγή του συνενζύμου Q10, μιας λιποδιαλυτής ουσίας - σαν βιταμίνη - που υπάρχει σχεδόν σε κάθε κύτταρο του οργανισμού μας και η οποία μειώνεται καθώς γερνάμε.

   Συστατικά

   Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: