Ποσότητα:

  Ποσότητα:

   Το Nutrilite™ Omega 3 Complex είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει υψηλής ποιότητας λιπαρά οξέα ωμέγα-3, τα οποία υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς*.

    

   Για ποιο λόγο θα σας αρέσει

   Τα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 λειτουργούν όπως μία καλά λαδωμένη  αλυσίδα του ποδηλάτου, υποστηρίζοντας τη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς. Ωστόσο, είναι γνωστά ως ‘βασικά’ επειδή το σώμα μας δεν μπορεί να τα παράγει φυσικά και πρέπει να τα λαμβάνουμε μέσω της διατροφής μας. Μια ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει μία ή δύο μερίδες ψαριού την εβδομάδα είναι ιδανική αλλά, καταλαβαίνουμε, ότι δεν είναι πάντα εφικτή.

   Παρά το γεγονός ότι δεν μπορούμε να τα συνθέσουμε μόνοι μας, τα βασικά λιπαρά οξέα ωμέγα-3 είναι εξαιρετικά σημαντικά για τη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, καθώς και για τη διατήρηση της συνολικότερης καλής υγείας του σώματός μας, από την κορυφή ως τα νύχια. Το Nutrilite™ Omega 3 Complex είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει τα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 EPA (Εικοσιπεντανοϊκό οξύ) και DHA (Δοκοσαεξανοϊκό οξύ). Όλα μαζί παρέχουν τα λιπαρά οξέα που μπορεί να λείπουν από τη διατροφή σας.

    

   Ενδιαφέροντα στοιχεία

   • Το Nutrilite™ Omega 3 Complex περιέχει ένα μείγμα λιπαρών οξέων ωμέγα-3 από αξιόπιστο πιστοποιημένο προμηθευτή μας Nutricert™. Περιλαμβάνουν σολομό από τα πεντακάθαρα νερά της Νορβηγίας και αντζούγιες, σκουμπρί και σαρδέλες από τους ωκεανούς του Ατλαντικού και του Ειρηνικού.
   • Οι αντζούγιες, το σκουμπρί και οι σαρδέλες βρίσκονται χαμηλά στη διατροφική αλυσίδα και επομένως έχουν υψηλότερη συγκέντρωση λιπαρών οξέων ωμέγα-3.
   • Μία κάψουλα περιέχει περίπου την ίδια ποσότητα ωμέγα-3 λιπαρών οξέων με 28 g σολομού, τόνου ή σαρδέλας.
   • Βοηθά στην υποστήριξη της λειτουργίας της καρδιάς με το σύμπλεγμα συστατικών Omega-3 Complex που περιέχει EPA (Εικοσιπεντανοϊκό οξύ) και DHA (Δοκοσαεξανοϊκό οξύ)*.
   • Τα λιπαρά οξέα ωμέγα συνδυάζονται με βιταμίνη Ε και ενθυλακώνονται εντός 72 ωρών από τη συγκομιδή τους, ώστε να διασφαλίζεται η άριστη ποιότητά τους.
   • Κάθε παρτίδα ιχθυελαίου ελέγχεται για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η καθαρότητά της.
   • Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα, αρώματα ή πρόσθετα συντηρητικά.
   • Το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για vegan/vegetarian.

   * Η ευεργετική επίδραση επιτυγχάνεται με την ημερήσια πρόσληψη 250mg EPA και DHA.

   Χρήση

   2 κάψουλες την ημέρα με το γεύμα..

   ΜΕΣΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ (2 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)   % ΔΑΤ* 
   Λιπαρά 2 g  
   εκ των οποίων:
   Ωμέγα-3 Λιπαρά οξέα 760 mg  
    EPA (Εικοσιπεντανοϊκό οξύ) 360 mg  
    DHA (Δοκοσαεξανοϊκό οξύ)   240 mg  
   Βιταμίνη E 10 mg -TE 84

   * % Διατροφική Τιμή Αναφοράς

   Ιχθυέλαιο (71%), ζελατίνη, υγραντικό μέσο: γλυκερόλη, d-α-τοκοφερόλη (σόγια), έλαιο σόγιας.
   Ιχθυέλαιο (71%), ζελατίνη, υγραντικό μέσο: γλυκερόλη,
   d-α-τοκοφερόλη (σόγια), έλαιο σόγιας.
   •  Όσοι έχουν χαμηλή πρόσληψη τροφών πλούσιων σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, όπως τα περισσότερα ψάρια, θαλασσινά, φυλλώδη λαχανικά, έλαιο κανόλα, σογιέλαιο και καρύδια και κατά συνέπεια έχουν έλλειψη αυτών των λιπαρών οξέων.
   •  Όσοι ενδιαφέρονται για τα ευεργετικά αποτελέσματα των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, καθώς υποστηρίζουν την ομαλή λειτουργία της καρδιάς.

   Συνιστώμενη πρόσληψη

   2 κάψουλες την ημέρα με το γεύμα.

   Συμβουλές

   Αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν.Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν είναι υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Παρακαλούμε μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δόση. Κρατήστε το δοχείο καλά κλεισμένο. Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος.