Εγγραφείτε τώρα για να λάβετε 12% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα!

Ποσότητα:

  Το XS™ Power Drink Tropical είναι ένα υπέροχο, αναζωογονητικό και φρουτώδες ποτό, με ένα μείγμα βιταμινών Β που καταπολεμά την κόπωση. *

   

  Για ποιο λόγο θα σας αρέσει

  Το XS™ Power Drink Tropical υποστηρίζει τον πολυάσχολο και δραστήριο τρόπο ζωής σας με το μείγμα τεσσάρων βιταμινών Β που βοηθούν στην καταπολέμηση της κούρασης και της κόπωσης, ενώ υποστηρίζει την πνευματική ευστροφία και εγρήγορση.* Βάλτε ένα ενεργειακό ποτό στην τσάντα σας και απολαύστε το κατά την πολύωρη εργασία σας ή όταν αισθάνεστε κουρασμένοι. Με μόλις 5 θερμίδες και μηδέν ζάχαρη, θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να περάσετε τη μέρα σας.

  Ενδιαφέροντα στοιχεία

  • Το XS Power Drink Tropical διαθέτει φυσική φρεσκάδα και ένα ποτ-πουρί γευστικών ώριμων και ζουμερών φρούτων, για να το απολαμβάνετε οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν είστε.
  • Οι βιταμίνες Β,, συμπεριλαμβανομένων των Β3 (νιασίνης), Β5 (παντοθενικού οξέος), Β6 (πυριδοξίνης) και Β12 (κοβαλαμίνης) συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της εξάντλησης και διατηρούν τα επίπεδα της ενέργειάς σας.
  • Ενισχυμένο με ένα μείγμα βιταμινών B, ταυρίνης και καφεΐνης.


  * Περιέχει βιταμίνες B (B3, B5, B6, B12) που συμβάλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.

  Τα XS™ Power Drinks έχουν δημιουργηθεί για τους ανθρώπους που θέλουν να έχουν ένα καθαρό και συγκεντρωμένο νου, τους αρέσει η φυσική άσκηση, είναι δυναμικοί και εστιάζουν στις επιδόσεις, ενώ παράλληλα, διατηρούν την ισορροπία με ένα διασκεδαστικό και δραστήριο τρόπο ζωής.

  Κύρια Χαρακτηριστικά:

  • ΥΠΕΡΟΧΗ γεύση, ΜΗΔΕΝ ζάχαρη και ελάχιστες θερμίδες
  • Βοηθούν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης
  • Ενισχύουν την καλή απόδοση
  • Συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.

  Για τους άνδρες και τις γυναίκες που θέλουν να έχουν ένα καθαρό και συγκεντρωμένο νου, τους αρέσει η φυσική άσκηση, είναι δυναμικοί και εστιάζουν στις επιδόσεις, ενώ παράλληλα διατηρούν την ισορροπία με ένα διασκεδαστικό και δραστήριο τρόπο ζωής.

   
  Δıατροφıκń αξία
  αvά 100 ml
  Εvεργειακń αξία 7 kJ / 2 kcal
  Λιπαρά 0g
  Κορεσμένα 0g
  Υδατάνθρακες 0g
  Σάκχαρα 0g
  Πpωτείνες 0g
  Αλάτι 0,03 g
  Νιασίνn (Βιταμίνn B3) 6,4 mg (40 %*)
  Παvτοθενıκό οξύ (βιταμίνn B5)  2 mg (33 %*)
  Βιταμίνn B6 0,28 mg (20 %*)
  Βιταμίνn B12 1 μg (40 %*)

  *ΔΤΑ: Διατροφική Τιμή Αναφοράς

   

  Κατάλληλα για άνδρες και γυναίκες:
  • όταν βγαίνετε έξω μέρα-νύχτα
  • όταν έχετε πολυάσχολο τρόπο ζωής
  • όταν αθλείστε 
  • όταν εργάζεστε πολλές ώρες
  • κατά την οδήγηση μεγάλων αποστάσεων
  • κατά τη διάρκεια διαλέξεων και μελέτης


  Η νιασίνη, το παντοθενικό οξύ, οι βιταμίνες Β6 και Β12 μειώνουν την κούραση και την εξάντληση και συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Το παντοθενικό οξύ υποστηρίζει επίσης τη φυσιολογική νοητική απόδοση.


  Η ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι γενικότερης σημασίας.

  Υψηλή περιεκτικότητα καφεΐνης (32 mg/ 100 ml). Δεν συνιστάται για παιδιά, εγκύους, θηλάζουσες ή άτομα ευαίσθητα στην καφεΐνη.
  Συνιστάται η κατανάλωση να μην υπερβαίνει τα 500 ml ημερησίως.