Ποσότητα:

  Ποσότητα:

   Αυτό το προϊόν είναι μέρος του σετ 1:

   Το Nutrilite™ Vitamin B Plus χρησιμοποιεί  τεχνολογία διπλής δράσης για τη βέλτιστη απελευθέρωση και των οκτώ βασικών βιταμινών Β για να βοηθήσει στη μείωση της κόπωσης, να υποστηρίξει τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και να συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

    

   Για ποιο λόγο θα σας αρέσει

   Όταν η ζωή μας γίνεται όλο και πιο πολυάσχολη, δεν έχουμε την επιλογή να μένουμε χωρίς ενέργεια. Πολλοί άνθρωποι όταν τους καταβάλει η κούραση στρέφονται στην καφεΐνη ή τα σνακ για να αυξήσουν τα επίπεδα της ενέργειάς τους, αλλά αυτές οι συνήθειες απέχουν πολύ από τις βιώσιμες λύσεις και δεν αντιμετωπίζουν πραγματικά τις αιτίες της κόπωσης.

   Με το Nutrilite™ Vitamin B Plus είναι εύκολο να διατηρήσετε τα επίπεδα της ενέργειάς σας. Οι βιταμίνες Β υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και βοηθούν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Το Nutrilite™ Vitamin B Plus παρέχει μια άμεση ώθηση των βιταμινών Β, που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με ενέργεια τη μέρα και να διατηρήσετε τα επίπεδα της ενέργειας για οκτώ ώρες. Επιπλέον, οι βιταμίνες Β12 και Β6 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, παρέχοντας την καθημερινή υποστήριξη που χρειάζεστε για να αξιοποιείτε τη ζωή σας στο έπακρο.

   Το 100% της ΔΤΑ (Διατροφική Τιμή Αναφοράς) και των οκτώ βασικών βιταμινών Β παρέχεται σε ένα μόνο δισκίο και χάρη στην τεχνολογία διπλής δράσης τα θρεπτικά συστατικά απελευθερώνονται στον ιδανικό χρόνο, για βέλτιστη απορρόφηση από τον οργανισμό. Χρειάζεστε μόνο ένα δισκίο για να αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια όλη την ημέρα

   Ενδιαφέροντα στοιχεία

   • Μόλις ένα δισκίο από το Nutrilite™ Vitamin B Plus αποδίδει το 100% της ΔΤΑ (Διατροφική Τιμή Αναφοράς) και των οκτώ βασικών βιταμινών B.
   • Βέλτιστη απορρόφηση: Η τεχνολογία διπλής δράσης διασφαλίζει ότι όλες οι βιταμίνες Β απελευθερώνονται στο σώμα την ιδανική στιγμή.
   • Το Nutrilite™ Vitamin B Plus παρέχει άμεση ώθηση των βιταμινών Β για να ξεκινήσετε με ενέργεια τη μέρα σας και στη συνέχεια, υποστηρίζει συνεχώς τον οργανισμό σας για οκτώ ολόκληρες ώρες.
   • Υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας παρέχοντας  θειαμίνη (Β1), ριβοφλαβίνη (Β2), νιασίνη (Β3), παντοθενικό οξύ (Β5), πυριδοξίνη (Β6), βιοτίνη (Β7) και κοβαλαμίνη (Β12)..
   • Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος με τις βιταμίνες Β12 και Β6.
   • Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στην ομαλή ψυχολογική λειτουργία με τις
   • βιταμίνες Β, βιοτίνη, φολικό οξύ, νιασίνη, θειαμίνη, βιταμίνη Β12 και βιταμίνη Β6.
   • Βοηθάει στην αποβολή της κούρασης και της κόπωσης παρέχοντας ριβοφλαβίνη (Β2), νιασίνη (Β3), παντοθενικό οξύ (Β5), πυριδοξίνη (Β6), φολικό οξύ (Β9) και κοβαλαμίνη (Β12)..
   • Περιέχει φυσική σπιρουλίνα που καλλιεργείται και συλλέγεται σε πιστοποιημένη υδατοκαλλιέργεια NUTRICERT™.
   • Εύκολο στην κατάποση λόγω του λεπτού σχήματος του δισκίου και βολικό, γιατί χρειάζεστε μόλις ένα δισκίο την ημέρα για καθολική υποστήριξη.

   Ανάμεσα στις ηγετικές επωνυμίες βιταμινών παγκοσμίως, η Nutrilite™ είναι η πρώτη και μοναδική που διαθέτει συμπλήρωμα βιταμινών του συμπλέγματος Β με τεχνολογία διπλής δράσης*.

   * Πηγή: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

    
   ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ (1 δισκίο) %ΔΤΑ*
   Θειαμίνη (Β1) σε mg 1,1 100%
   Ριβοφλαβίνη (Β2) σε mg 1,4 100%
   Νιασίνη (Β3) σε mg 16,0 100%
   Παντοθενικό οξύ (Β5) σε mg 6,0 100%
   Πυριδοξίνη B6 σε mg 1,4 100%
   Βιοτίνη (Β7) σε μg 50 100%
   Φολικό οξύ (B9) σε µg 200 100%
   Κοβαλαμίνη B12 σε µg 2,5 100%
   • Προτεινόμενη δόση: 1 δισκίο την ημέρα
   • Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών.
   • Το προϊόν αυτό δεν είναι υποκατάστατο μιας ποικίλης διατροφής.
   • Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Διατηρείτε τη συσκευασία ασφαλώς κλεισμένη.
   • Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος.