Ποσότητα:

  Ποσότητα:

   Αυτό το προϊόν είναι μέρος του σετ 6:

   Ολιστική Λύση Ομορφιάς ArtistryTM- Σετ για Σύσφιξη
   Ολιστική Λύση Ομορφιάς ArtistryTM - Σετ για Ενυδάτωση
   Εποχιακό Σετ Υποστήριξης του Ανοσοποιητικού Συστήματος NutriliteTM
   Ολιστική Λύση Ομορφιάς ArtistryTM - Σετ για Ανανέωση
   Σετ για Ενέργεια NutriliteTM
   Σετ Βιταμινών Ενίσχυσης του Ανοσοποιητικού Συστήματος για Όλες τις Εποχές Nutrilite™

   Το Nutrilite™ Vitamin C Plus είναι ένα υψηλής απόδοσης συμπλήρωμα διατροφής που παρέχει αργή και σταθερή απελευθέρωση βιταμίνης C καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για την υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος

    

   Για ποιο λόγο θα σας αρέσει

   Η διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης και της υγείας είναι προτεραιότητα για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά η διατήρηση ενός ακμαίου ανοσοποιητικού συστήματος μπορεί να δύσκολη υπόθεση. Η περιβαλλοντική ρύπανση, τα μικρόβια και οι ασθένειες μπορούν να αποδυναμώσουν την άμυνα μας. Ακόμη και το άγχος, η εξάντληση και η μη ισορροπημένη διατροφή μπορούν να επηρεάσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

   Ποια είναι η λύση; Υποστηρίξτε βολικά και εύκολα το ανοσοποιητικό σας σύστημα με το συμπλήρωμα διατροφής Nutrilite™ Vitamin C Plus. Η βιταμίνη C είναι ένα βασικό θρεπτικό συστατικό που υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Εκτός από την ανεκτίμητη υποστήριξη που παρέχει στο ανοσοποιητικό σας σύστημα, η βιταμίνη C βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής παραγωγής κολλαγόνου του σώματος για υγιές δέρμα και βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες (χάρη στις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες).

   Παρασκευάζεται από δύο φυσικές πηγές βιταμίνης C - τα κεράσια acerola  που καλλιεργούνται στα αγροκτήματα Nutrilite και το ασκορβικό οξύ. Κάθε δισκίο περιέχει 240 mg βιταμίνης C, αναμεμειγμένης με ένα ινώδες συστατικό. Αυτό το μείγμα επιβραδύνει την απορρόφηση και επιτρέπει στη βιταμίνη C να απελευθερωθεί στο σώμα κατά τη διάρκεια οκτώ ωρών. Μόλις ένα δισκίο των 240 mg σταδιακής απελευθέρωσης παρέχει συνολικά περισσότερη βιταμίνη C καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σε σχέση με μια βιταμίνη C των 600 mg στιγμιαίας απελευθέρωσης.

   Ενδιαφέροντα στοιχεία

   • Το Nutrilite™ Vitamin C Plus είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει συμπυκνώματα βιοφλαβονοειδών εσπεριδοειδών από ολόκληρα φρούτα, όπως λεμόνια, μανταρίνια, πορτοκάλια και γκρέιπφρουτ και υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και την υγεία του δέρματος.
   • Η σύνθεση σταδιακής απελευθέρωσης παρέχει μια αργή, σταθερή απελευθέρωση θρεπτικών ουσιών στο σώμα ώστε να μεγιστοποιείται η απορρόφηση, χωρίς την απώλεια που έχουν οι μεγάλες δόσεις βιταμίνης C ή τα δισκία στιγμιαίας απελευθέρωσης.
   • Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής περιέχει βιταμίνη C από κεράσια acerola. Αυτή η πλούσια πηγή βιταμίνης C καλλιεργείται στα δικά μας αγροκτήματα Nutrilite όπου χρησιμοποιούμε μόνο βιώσιμες μεθόδους γεωργίας.
   • Αυτό το καθημερινό συμπλήρωμα διατροφής δεν περιέχει τεχνητά χρώματα, αρώματα ή πρόσθετα συντηρητικά.
   • Το προϊόν δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης.
   ΜΕΣΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ    ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ (1 ΔΙΣΚΙΟ)   % ΔΑΤ* 
   Βιταμίνη C 240 mg 300

   * % Διατροφική Τιμή Αναφοράς

   Ασκορβικό οξύ, σταθεροποιητές (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, μεθυλοκυτταρίνη), σκονη κερασιού acerola  15% (Malpighia punicifolia), Αφυδατωμένο γκρέιπ φρουτ (Citrus paradisi), Αφυδατωμένο Βασιλικό Μανταρίνι (Citrus reticulata x C. sinensis),  Αντιπηκτικοί παράγοντες (άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, διοξείδιο του πυριτίου), μαλτοδεξτρίνη, Αφυδατωμένο Λεμόνι (Citrus limon),  Στιλβωτικό Μέσο: Κυρός Καρναούβης, Υγροσκοπικό Μέσο: Γλυκερόλη.
   Ασκορβικό οξύ, σταθεροποιητές (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, μεθυλοκυτταρίνη), σκονη κερασιού acerola
   15% (Malpighia punicifolia), Αφυδατωμένο γκρέιπ φρουτ (Citrus paradisi), Αφυδατωμένο Βασιλικό Μανταρίνι (Citrus reticulata x C. sinensis),
   Αντιπηκτικοί παράγοντες (άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, διοξείδιο του πυριτίου), μαλτοδεξτρίνη, Αφυδατωμένο Λεμόνι (Citrus limon),
   Στιλβωτικό Μέσο: Κυρός Καρναούβης, Υγροσκοπικό Μέσο: Γλυκερόλη.
   •  Όσοι δεν τρώνε τακτικά τη σωστή ποσότητα (ή δεν έχουν το χρόνο και την όρεξη) φυσικών τροφών που να περιέχουν βιταμίνη C, όπως εσπεριδοειδή, μπρόκολο και λαχανάκια Βρυξελλών.
   •  Όσοι ενδιαφέρονται να αυξήσουν την αντιοξειδωτική προστασία κατά των ελευθέρων ριζών, για παράδειγμα, οι άνθρωποι που κάνουν αγχωτική ζωή ή που ζουν σε περιοχές με μεγάλη ρύπανση.
   •  Όποιος επιθυμεί να συμπληρώνει την καθημερινή διατροφή χωρίς τεχνητά αρώματα, χρώματα ή συντηρητικά.

   Συνιστώμενη πρόσληψη

   1 δισκίο ημερησίως.

   Συμβουλές

   Αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν είναι υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Παρακαλούμε μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δόση. Κρατήστε το δοχείο καλά κλεισμένο. Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος.