Ποσότητα:

  Ποσότητα:

   Η βιταμίνη D Nutrilite™ συμβάλλει στην υποστήριξη της υγείας των μυών, των οστών και των δοντιών, καθώς και στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και την συνολική καλή υγεία.
    

   Γιατί θα το αγαπήσετε… 

   Οι ειδικοί αναγνωρίζουν τη βιταμίνη D ως εξαιρετικά σημαντικό παράγοντα για τη γενική υγεία και ευεξία μας. Βοηθά σε πολλούς παράγοντες όσον αφορά την καλή υγεία. Συνθέτουμε τη βιταμίνη D όταν το δέρμα μας έρχεται σε επαφή με τις ακτίνες του ήλιου, ωστόσο, με τους περισσότερους από εμάς να περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους με τεχνητό φωτισμό και με το αντηλιακό που χρησιμοποιείται ευρέως για την καλή υγεία του δέρματος, μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο για εμάς να έχουμε επαρκή έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες. Επιπλέον, είναι πρόκληση να λαμβάνουμε επαρκείς ποσότητες βιταμίνης D από τη διατροφή μας, καθώς εμφανίζεται σε πολύ λίγα τρόφιμα, αν και μπορούμε να τη βρούμε σε λιπαρά ψάρια όπως ο σολομός και το σκουμπρί. Σημασία έχει και το πού ζείτε, καθώς η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία στο βόρειο ημισφαίριο είναι πιο σημαντική από ό,τι νοτιότερα, και αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο πάνω από το 40% των Ευρωπαίων έχουν έλλειψη αυτής της πολύτιμης βιταμίνης*.
    
   Η βιταμίνη D του Nutrilite™ σας φέρνει τη λιακάδα. Περιέχοντας μια ημερήσια δόση 15μg (600 IU)** βιταμίνης D φυσικής προέλευσης, αυτό το συμπλήρωμα συμβάλλει στην υγεία των οστών και των δοντιών και στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού σας συστήματος και της μυϊκής λειτουργίας. Η φυσική βιταμίνη D είναι επίσης γνωστό ότι παίζει ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης, καθιστώντας την παράγοντα για τη συνολική καλή υγεία. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο βολικός τρόπος για να διατηρήσετε καλά επίπεδα βιταμίνης D. 

   Γνωρίζατε οτι...  

   • Το συμπλήρωμα βιταμίνης D Nutrilite™ προσφέρει μια ημερήσια δόση 15μg (600 IU)** βιταμίνης D, που προέρχεται από δύο φυσικές πηγές, για την υποστήριξη της καλής υγείας. Αυτό το συμπλήρωμα παρασκευάζεται από συμπυκνωμένη βιταμίνη D που προέρχεται από καλλιεργημένη μαγιά από πιστοποιημένη εγκατάσταση συνεργατών NutriCert™.
   • Εύκολο στη λήψη, χρειάζεστε μόνο ένα μικρό, εύκολο στη κατάποση δισκίο την ημέρα.
   • Το Nutrilite™ Vitamin D δεν περιέχει τεχνητά χρώματα, αρώματα ή πρόσθετα συντηρητικά.
   • Η βιταμίνη D βοηθά στη στήριξη των οστών και των δοντιών σας και συμβάλλει στη απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου.
   • Η βιταμίνη D βοηθάει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών.
   • Η βιταμίνη D είναι γνωστό ότι παίζει ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης στο σώμα, καθιστώντας την βασικό παράγοντα για τη συνολική καλή υγεία.
   • Κατάλληλο για χορτοφάγους.

   * Μια μεγάλης κλίμακας μελέτη που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση διαπίστωσε ότι η ανεπάρκεια βιταμίνης D είναι διαδεδομένη στο 40,4% του ευρωπαϊκού πληθυσμού, ανεξάρτητα από την ηλικία, την εθνικότητα και το γεωγραφικό πλάτος. Πηγή: ΕΛ: Cashman KD, Dowling KG, et al. Am J Clin Nutr (2016) 103(4):1033-44.10.3945/ajcn.115.120873.

   ** 300% των τιμών αναφοράς των θρεπτικών συστατικών (NRV).

   Βασικά χαρακτηριστικά

   Η Nutrilite Vitamin D παρέχει τη συμπληρωματική δόση των 15μg (600 IU)* βιταμίνης D.

   Είναι πρακτική για να την εντάξετε σε οποιαδήποτε δίαιτα ή καθημερινότητα - πάρτε απλώς μία μικρή, εύκολη στην κατάποση ταμπλέτα κάθε ημέρα.

   Η Nutrilite Vitamin D παρασκευάζεται από ειδικά καλλιεργημένη μαγιά - μια υψηλά συμπυκνωμένη πηγή βιταμίνης D.

   Η Nutrilite Vitamin D δεν περιέχει τεχνητά αρώματα, χρώματα ή πρόσθετα συντηρητικά.

   Οδηγίες χρήσης

   1 ταμπλέτα ημερησίως με νερό, με ή χωρίς γεύμα.

   • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
   • Το προϊόν αυτό δεν είναι υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
   • Παρακαλούμε μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δόση. Κρατήστε το δοχείο καλά κλεισμένο.
   • Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος.
   • Επιπλέον μία ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι γενικής σημασίας.

   Συστατικά

   ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Μαλτοδεξτρίνη, σταθεροποιητές (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη με σταυροδεσμούς, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη), μαγιά με βιταμίνη D 3%, τροποποιημένα άμυλα, αντισυσσωματικοί παράγοντες, (διοξειδίου του πυριτίου, λιπαρά οξέα), σακχαρόζη, αντιοξειδωτικά (ασκορβικό νάτριο, άλφα-τοκοφερόλη), υγροσκοπική ουσία (γλυκερόλη), τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας, χοληκαλσιφερόλη, στιλβωτικός παράγοντας: κερί καρναούβης.

   Διατροφικές πληροφορίες

   ΜΕΣΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

   ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ (1 ΤΑΜΠΛΕΤΑ)

   % ΔΤΑ****

   Βιταμίνη D

   15 μg

   300

    

   **** % Διατροφικής Τιμής Αναφοράς