Επιλέξτε γλώσσα:
EL
  • 1Βασικές πληροφορίες
  • 2Πληροφορίες επικοινωνίας
  • 3Άλλες πληροφορίες
  • 4Συμφωνίες και αποποιήσεις ευθυνών
  • 5Yπογράψτε την αίτηση εγγραφής

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ως Member Plus

Καλωσήρθατε! Χαιρόμαστε που βρίσκεστε εδώ. Έχετε να κάνετε μόλις 5 απλά βήματα για να γίνετε Member Plus. Ας ξεκινήσουμε – θα χρειαστείτε μόλις λίγα λεπτά. Πριν ξεκινήσουμε, βεβαιωθείτε ότι έχετε στη διάθεσή σας τα προσωπικά σας στοιχεία και τον κωδικό του αναδόχου σας.

Μόλις συμπληρώσετε την Αίτηση Εγγραφής θα έχετε εγγραφεί και θα σας δοθεί ένας κωδικός Member Plus. Στη συνέχεια θα μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα και να εκτυπώσετε την Αίτηση Εγγραφής σας, την οποία θα πρέπει να υπογράψετε και να αποστείλετε για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.

Φόρμα επικύρωσης σφαλμάτων

Βασικές πληροφορίες

Όνομα: Επώνυμο: 
Φύλο: Ημερομηνία γέννησης: 

Κωδικοί σύνδεσης στο Amway Online

Όταν δημιουργείτε τον κωδικό εισόδου σας, έχετε υπόψη σας ότι αυτός είναι ορατός στην προσωπική σας σελίδα στο Amway Online.
Password: 
Το password σας είναι: ΑδύναμοΑδύναμοΑδύναμοΜεσαίοΜεσαίοΙσχυρόπολύ δυνατό
Συνιστούμε: τουλάχιστον έξι χαρακτήρες, ένα κεφαλαίο γράμμα κι έναν αριθμό.
Επιβεβαίωση password: 
Θα έχετε τη δυνατότητα να επαληθεύσετε τη διεύθυνση του e-mail σας μετά την εγγραφή. Θα τη χρησιμοποιήσουμε για να σας στέλνουμε τα νέα και άλλο υλικό επικοινωνίας.

Ανάδοχος Amway

Διεθνής ανάδοχος

Διεθνής ανάδοχος: Ο Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway/Member Plus που εισάγει ένα άτομο σε μία άλλη αγορά της Amway στην επιχειρηματική ευκαιρία της Amway.
Κωδικός Αναδόχου:*
Επίθετο Αναδόχου:*
Κάνετε Αίτηση για Πολλαπλή Επιχείρηση;:*Πολλαπλή επιχείρηση είναι όταν έχετε αναπτύξει ήδη την επιχείρηση σε άλλη αγορά της Amway.
Πληροίτε τα ελάχιστα κριτήρια επίτευξης εγκεκριμένου πλατινένιου σε οποιαδήποτε άλλη αγορά της AMWAY;:*
Παρακαλούμε εισάγετε χώρα και τον κωδικό σας ΑΒΟΚωδικός ΑΒΟ:*Επώνυμο ΑΒΟ:
Για να δημιουργήσετε μία Πολλαπλή Επιχείρηση σε άλλη αγορά, πρέπει επί του παρόντος να είστε τουλάχιστον Εγκεκριμένος Πλατινένιος σε οποιαδήποτε αγορά της Amway. Εάν δεν πληροίτε το παραπάνω κριτήριο, η αίτηση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί επιτυχώς. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη θυγατρική Amway της χώρας σας.

Έλεγχος ασφάλειας

Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες όπως βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.:
ΑκύρωσηΕπόμενο
 
Σφάλμα Ajax

Υπήρξε ένα πρόβλημα στην επικοινωνία με το διακομιστή. Μήπως χάσατε τη σύνδεση με το διαδίκτυο για κάποιο λόγο; Παρακαλούμε δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά τη σελίδα ή επαναλάβετε την ενέργειά σας.