NUTRILITE™

Η μη ισορροπημένη διατροφή μπορεί να οδηγήσει σε έλλειψη βασικών θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται ο οργανισμός μας: μακροθρεπτικά, μικροθρεπτικά και φυτοθρεπτικά συστατικά. Αυτές οι θρεπτικές ουσίες είναι καθολικής σημασίας και όλοι τις έχουμε ανάγκη, ανεξάρτητα από την ηλικία και τον τρόπο ζωής. Για να συμβάλει στο γεφύρωμα αυτού του διατροφικού κενού, η NUTRILITE™ παρουσιάζει το Foundational Trio - ένα σετ τριών συμπληρωματικών προϊόντων, τα οποία συνδυάζονται για να υποστηρίξουν όλες τις διατροφικές σας ανάγκες. Το Foundational Trio αποτελείται από τα προϊόντα All Plant Σκόνη Φυτικών Πρωτεϊνών, Omega-3 Complex και DAILY.

Απολαύστε τα οφέλη της ολοκληρωμένης καθημερινής διατροφής με το NUTRILITE™ Foundational Trio!

Η NUTRILITE είναι η Νο. 1 εμπορική επωνυμία στον κόσμο σε πωλήσεις βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής*. Πρόκειται για επωνυμία βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής που παρέχει ένα πλήρες φάσμα προϊόντων διατροφής και ευεξίας, το οποίο περιλαμβάνει τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα, αντιοξειδωτικά, φυτικά συμπληρώματα, διατροφή αθλητών και υποκατάστατα γευμάτων.

Εμπνευσμένη από τον ιδρυτή της εταιρείας, τον Dr. Carl Rehnborg και τις εμπειρίες του στην Άπω Ανατολή, η NUTRILITE έχει συνδυάσει τη δύναμη της επιστήμης με τα φυσικά οφέλη των φυτών, από το 1934. Η πρωτοποριακή χρήση της επιστήμης που στοχεύει στη μεγιστοποίηση των ευεργετικών ιδιοτήτων των φυτοθρεπτικών - θρεπτικές ουσίες που βρίσκονται στα φυτά - είναι στο επίκεντρο της επωνυμίας NUTRILITE από εκείνα τα χρόνια. Σήμερα, μπορούμε με υπερηφάνεια να γιορτάζουμε 80 χρόνια, που βοηθάμε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να νιώθουν καλά και να έχουν μια δραστήρια ζωή.

*Πηγή: Euromonitor International Limited, Βιταμίνες και Συμπληρώματα Διατροφής, Αξία Λιανικών Πωλήσεων Παγκοσμίως, % ανάλυση, 2013
 

Γιατί να επιλέξτε τη NUTRILITE;

Η βάση της επωνυμίας NUTRILITE είναι μια προσέγγιση "από τον σπόρο έως το τελικό συμπλήρωμα", που συνδυάζει τη φύση και την επιστήμη σε τέλεια αρμονία. 

Αν και ζούσε στην Κίνα σχεδόν πριν από 100 χρόνια, ο ιδρυτής της Nutrilite Carl Rehnborg ανακάλυψε τη σημασία μιας διατροφής που έχει σαν βάση τα φυτά. Η αληθινή εμπειρία ζωής και οι εκτεταμένες του έρευνες για τα θρεπτικά συστατικά φυτικής προέλευσης οδήγησαν στη δημιουργία της επωνυμίας συμπληρωμάτων διατροφής NUTRILITE. 

Το 1934, η Nutrilite εισήγαγε το πρώτο πολυβιταμινούχο/ πολλαπλών μεταλλικών στοιχείων/ φυτοθρεπτικό συμπλήρωμα που πωλείται στις ΗΠΑ. 

Με την υποστήριξη 80 χρόνων επιστήμης και έρευνας, η NUTRILITE™ είναι η Νο. 1 σε πωλήσεις επωνυμία βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής. (Πηγή: Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims) 


Επιστήμη:
• Η Nutrilite έχει περισσότερους από 150 επιστήμονες, ερευνητές και εκπαιδευτικούς, ένα από τα μεγαλύτερα επιστημονικά επιτελεία του κλάδου. 
• Η Nutrilite παράγει ετησίως πάνω από 15 δις δισκία βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων και κάψουλες softgel, σε παγκόσμιο επίπεδο. 


Φύση:
• Η NUTRILITE™ είναι μία από τις παγκοσμίως κορυφαίες επωνυμίες Συμπληρωμάτων Διατροφής που ασκεί βιώσιμες γεωργικές μεθόδους.
• Αντί να προσφύγουμε σε επιβλαβή φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα ή χημικά λιπάσματα, αφήνουμε τη φύση να κάνει τη δουλειά της. 
• Οκτώ δεκαετίες τεχνικών μεθόδων αειφόρου γεωργίας αποτελούν ένα αναπόσπαστο μέρος της ανάπτυξης των προϊόντων NUTRILITE. 
• Η ομάδα Nutrilite έχει ενισχυθεί με την πρακτική "από το σπόρο έως το τελικό προϊόν" για να διατηρήσει την ισχύ και να μεγιστοποιήσει τη συνέπεια, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των προϊόντων NUTRILITE. 

Τα φυτοθρεπτικά συστατικά κάνουν τη διαφορά. 
• Τα φυτοθρεπτικά είναι οι θρεπτικές ουσίες των φυτών, που δίνουν στα φρούτα και τα λαχανικά το ζωηρό τους χρώμα. 
• Τα συμπληρώματα διατροφής φυτικής προέλευσης περιέχουν φυτοθρεπτικά, τα οποία είναι φυσικά συστατικά των φυτών. 
• Το προσωπικό της Nutrilite, με περισσότερους από 150 επιστήμονες, ερευνητές και εκπαιδευτικούς, εργάζεται συνεχώς για τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων NUTRILITE. 

• Η Nutrilite διεξάγει 25.000 ελέγχους κάθε μήνα και πάνω από 500.000 αξιολογήσεις κάθε χρόνο, για να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων.

image/jpeg;;;Faming new image_240x180.jpg

Καλλιέργειες

Όλα τα αγροκτήματά μας - πάνω από 6000 εκτάρια στην Ουάσιγκτον, το Μεξικό και τη Βραζιλία - διενεργούν ανασύσταση των εδαφών και αποφεύγουν τη χρήση συνθετικών φυτοφαρμάκων, ζιζανιοκτόνων και λιπασμάτων. Υπάρχουν, επίσης, παγκόσμιοι καλοί γείτονες που αφιερώνονται στην υποστήριξη της κοινότητας.

Κάθε φυτό επεξεργάζεται εντός λίγων ωρών από τη συγκομιδή του ώστε να διαφυλάξει όσο το δυνατόν τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του.

image/png;;;phytonutrients.png

Φυτοθρεπτικά

Μέσω προσεχτικής διεργασίας, τα φυτά αφυδατώνονται και συμπυκνώνονται σε μια λεπτή σκόνη (που ονομάζεται συμπύκνωμα) που περιέχει τα φυσικά θρεπτικά συστατικά του φυτού και φυτοχημικά χωρίς νερό. Αν και κάθε συμπύκνωμα της NUTRILITE είναι μοναδικό, όλα έχουν ένα κοινό αρχικό στοιχείο ως φυτά πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Αυτά τα συμπυκνώματα προστίθενται σε πολλά προϊόντα της NUTRILITE καθώς προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα φυτοθρεπτικών.

image/png;;;Nutrilite Science Science.png

Επιστήμη της NUTRILITE

Χρόνια πριν, ο ιδρυτής μας ο Carl Rehnborg πρωτοστάτησε χάρη στις προηγμένες τεχνικές με σκοπό την ανάλυση της διατροφικής αξίας συγκεκριμένων φυτών. Σήμερα, οι επιστήμονες της NUTRILITE σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τις τελευταίες μεθόδους και τεχνολογία για να βελτιώσουν τους τρόπους εξαγωγής των περισσότερων θρεπτικών στοιχείων από τις σοδειές και για να αξιολογήσουν τα νέα συστατικά των προϊόντων μας. Οι επιστήμονές μας ερευνούν τις νέες συνθέσεις και τις καινοτόμες μεθόδους διεργασίας, ανακαλύπτουν νέα και βελτιωμένα προϊόντα και συστατικά και χρησιμοποιούν υψηλής απόδοσης εξοπλισμό ελέγχου και ανάλυσης για τη μεγιστοποίηση των φυτικών συμπυκνωμάτων για βέλτιστο θρεπτικό περιεχόμενο.

Κάθε προϊόν NUTRILITE είναι το άμεσο αποτέλεσμα εκτενών δοκιμών και εργαστηριακών αναλύσεων που διενεργήθηκαν από επιστήμονες, μικροβιολόγους, χημικούς, φαρμακοποιούς, διατροφολόγους και άλλους τεχνικούς.

Αν και δεν είναι απαραίτητο, για όλα τα Διατροφικά Συμπληρώματα της NUTRILITE επιλέγουμε να τηρήσουμε τις ορθές παρασκευαστικές πρακτικές ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα Προϊόντα NUTRILITE είναι ασφαλή, δεόντως αναγνωρισμένα και υψηλής ποιότητας. Διεξάγουμε 25.000 δοκιμές ελέγχου ποιότητας κάθε μήνα και πάνω από 500.000 αξιολογήσεις προϊόντων κάθε χρόνο. 

image/png;;;wellbeing.png

Ευεξία

Βέλτιστη ευεξία δεν σημαίνει τέλεια υγεία. Η βέλτιστη ευεξία σημαίνει ρύθμιση των γνωστών κληρονομικών κινδύνων υγείας και του σημερινού τρόπου ζωής σας ώστε οι προσωπικές σας επιλογές να βοηθούν στο να ζήσετε όσο το δυνατόν πιο υγιεινή ζωή. Για μια εξατομικευμένη προσέγγιση της καλής υγείας σας, επιλέξτε τη βέλτιστη διατροφή, τρόπο ζωής, ξεκούραση και συνήθειες χαλάρωσης και στη συνέχεια επιλέξτε συμπληρώματα διατροφής για να ενισχύσετε την υγιεινή ζωή σας. Η διατροφή και η αναζήτηση της βέλτιστης ευεξίας είναι η βάση της επωνυμίας NUTRILITE.

image/pjpeg;;;240.jpg

POWER OF 5

Η Εκστρατεία NUTRILITE Power of 5 καλεί όλους μας να υποστηρίξουμε την διατροφική υγεία και τις δυνατότητες των παιδιών σε όλο τον κόσμο. Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε στην CARE και στις κατά τόπους ανθρωπιστικές οργανώσεις που υποστηρίζουν τη διανομή των LittleBits.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα!

Team NUTRILITE™

Η ομάδα Team NUTRILITE είναι μια παγκόσμια κοινότητα ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τα σπορ κι επιδιώκουν έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής σε όλους τους τομείς. Η ομάδα περιλαμβάνει από ανθρώπους με χόμπι τον αθλητισμό μέχρι και επαγγελματίες αθλητές.

Οι Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων Amway, οι πελάτες και οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις που οργανώνονται στο πλαίσιο της επωνυμίας ΤEAM NUTRILITE. Στόχος της ομάδας Team NUTRILITE είναι να καλλιεργήσει την ανταλλαγή απόψεων για τη φυσική δραστηριότητα, τον αθλητισμό και τη διατροφή μεταξύ φίλων, οικογένειας ή επιχειρηματικών συνεργατών, τόσο εντός όσο και εκτός διαδικτύου.

Η Επωνυμία NUTRILITE - το επίσημο Διατροφικό Συμπλήρωμα της AC Milan, μίας από τις πιο επιτυχημένες ποδοσφαιρικές ομἀδες στην ιστορία.

Eάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για την συνεργασία μας με την AC Milan κάντε κλικ στο σύνδεσμο αυτό.

.