DoubleX

NUTRILITE Daily

Τα NUTRILITE Daily είναι αξιόπιστη και σταθερη πηγές σημαντικών βιταμινών και μετάλλων που ενισχύουν μία καλά ισορροπημένη διατροφή. Ο σκοπός των Προϊόντων NUTRILITE είναι η στήριξη και η ενίσχυση της φυσικής δύναμης.

image/png;;;Good nutrition makes the difference.png

Η καλή διατροφή κάνει τη διαφορά

Όλες οι ζωτικές λειτουργίες του σώματός μας εξαρτώνται από την παρουσία βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων ώστε να βοηθήσουν στην ενίσχυση του υγιεινού και ενεργητικού τρόπου ζωής. Αυτά τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά βρίσκονται σε πολλά διαφορετικά φρούτα και λαχανικά και για αυτό το λόγο η κατανάλωση διαφόρων τροφών είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι το σώμα σας λαμβάνει όλες τις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία που έχει ανάγκη κάθε μέρα.

Ο σημερινός τρόπος ζωής δεν μας αφήνει συχνά πολύ χρόνο για μια πραγματικά θρεπτική διατροφή ή απλά προσπερνάμε τα γεύματα. Το φρέσκο φαγητό συχνά αντικαθίσταται με προϊόντα ευκολίας και οι χρονικοί περιορισμοί μας οδηγούν συχνά σε μια διατροφή φτωχή σε θρεπτικά συστατικά. Τα συμπληρώματα διατροφής είναι μια καλή συμπληρωματική πηγή θρεπτικών ουσιών που λείπουν, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην εξασφάλιση μιας ισορροπημένης διατροφής, τη βέλτιστη υγεία, και τη γενική ευημερία.

image/png;;;Which nutrients are important.png

Ποια θρεπτικά συστατικά είναι σημαντικά;

Καθαρή ζωή: βιταμίνες

Οι βιταμίνες είναι ζωτικής σημασίας για όλες τις βασικές μεταβολικές λειτουργίες όπως η επεξεργασία των άλλων θρεπτικών συστατικών και ο σχηματισμός των κυττάρων του αίματος, οι ορμόνες, το γενετικό υλικό και οι χημικές ουσίες του νευρικού συστήματος. Οι βιταμίνες ταξινομούνται ως "λιποδιαλυτές" ή "υδατοδιαλυτές" ανάλογα με τις χημικές ιδιότητές τους.Οι "Υδατοδιαλυτές" βιταμίνες περιλαμβάνουν τη βιταμίνη C και τις βιταμίνες Β. Οι βιταμίνες Α, D, E και K είναι "λιποδιαλυτές" βιταμίνες.

Ισχυροί ειδικοί: μέταλλα.

Τα μέταλλα ενισχύουν την ανάπτυξη και τις λειτουργίες αναδόμησης σε όλα τα κύτταρα του σώματος, ενώ διαδραματίζουν επίσης σημαντικό ρόλο και σε άλλα πιο σύνθετα συστήματα χημικών ουσιών, κυρίως στο νευρικό σύστημα. Τα μέταλλα όπως το Ασβέστιο διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην αναδόμηση των οστών και των δοντιών. Ο σίδηρος είναι απαραίτητος για την εύρυθμη λειτουργία της αιμοσφαιρίνης (πρωτεΐνη των ερυθρών αιμοσφαιρίων) και το μαγνήσιο εκτελεί περισσότερες από 300 βιοχημικές λειτουργίες στο σώμα!

Φυσική άμυνα: αντιοξειδωτικά

Οι ελεύθερες ρίζες μπορούν να βλάψουν το DNA των κυττάρων του σώματος μέσω της οξείδωσης, δυνητικά μπορούν να οδηγήσουν σε ασθένειες και επιταχυνόμενη γήρανση. Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην προστασία των κυττάρων του σώματος με την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που προκαλούν φθορά. Τα κοινά αντιοξειδωτικά περιλαμβάνουν βιταμίνες C και Ε, καθώς και άλλες βιταμίνες, όπως οι ενώσεις, τα καροτενοειδή (α-και β-καροτένιο), το λυκοπένιο και η λουτεΐνη, αλλά και ιχνοστοιχεία όπως το σελήνιο.

Τα θαύμα της φύσης: φυτοθρεπτικά συστατικά

Οι θρεπτικές ουσίες που βρίσκονται στα φυτά ήταν πάντα μέρος της χημικής σύνθεσης των φρούτων και των λαχανικών. Μόλις τα τελευταία χρόνια, τα συγκεκριμένα φυτοθρεπτικά συστατικά απομονώθηκαν, εντοπίστηκαν και μελετήθηκαν για πολλές ευεργετικές ιδιότητές τους. Η παγκόσμια έρευνα αναγνωρίζει τώρα ότι μια διατροφή πλούσια σε φυτοθρεπτικά συστατικά, μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση της βέλτιστης υγείας.

Τα φυτοθρεπτικά συστατικά είναι φυσικές χημικές ενώσεις που βρίσκονται στα φυτά. Αυτές οι ισχυρές ενώσεις πιστεύεται ότι φυσικά συμβάλλουν στην προστασία του σώματος και τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των βασικών βιταμινών.

Πολυβιταμίνες για πολλαπλές ανάγκες - όλο τον χρόνο

Πέντε μερίδες φρούτων και λαχανικών ανά ημέρα. Αυτός είναι ο κανόνας. Η επαρκής πρόσληψη βιταμινών και ανόργανων συστατικών είναι απαραίτητη για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, υποστηρίζοντας τη φυσιολογική αύξηση και ανάπτυξη, και βοηθώντας τα κύτταρα και τα όργανα να λειτουργήσουν. Η πρόσληψη της σωστής ποσότητας είναι δύσκολη ωστόσο, καθώς τα ισορροπημένα γεύματα αντικαθίστανται με τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Το αλκοόλ, η καφεΐνη και η νικοτίνη έχουν, επίσης, τις επιπτώσεις τους, «στερώντας» από το σώμα μας σημαντικές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία.

Αν και τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, οι πολυβιταμίνες είναι σχεδιασμένες για να παρέχουν μια πρόσθετη πηγή των εν λόγω βιταμινών και μετάλλων που βοηθούν να ικανοποιηθούν οι καθημερινές διατροφικές απαιτήσεις σας και που μπορεί να λείπουν από την κανονική διατροφή σας.Αποτελούν αξιόπιστες και στέρεες βάσεις για σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα, παρέχοντας μια ώθηση προς την κατεύθυνση της καλά ισορροπημένης διατροφής.

Ανακαλύψτε τη βέλτιστη διατροφή!

Η Nutrilite προσφέρει ένα πολυβιταμινούχο/ πολυμεταλλικό προϊόν που καλύπτει τις διαφορετικές διατροφικές ελλείψεις και βελτιώνει τη διατροφή σας με φυσικό τρόπο, όλο το χρόνο:

  • Το NUTRILITE™ Daily προσφέρει ένα βασικό επίπεδο θρεπτικών ουσιών ώστε να διασφαλίσετε ότι φροντίζετε καθημερινά τον εαυτό σας.