Λύσεις για Ισορροπημένο Τρόπο Ζωής

Το πρόγραμμα Λύσεις για Ισορροπημένο Τρόπο Ζωής της Amway μπορεί να σας δώσει αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα όσον αφορά στην απώλεια βάρους και σας διδάσκει σχετικά με την πρόσληψη ενέργειας έναντι της κατανάλωσης ενέργειας, τις διατροφικές αξίες του φαγητού και τις δικές σας διατροφικές απαιτήσεις.

Το πρόγραμμα ανταποκρίνεται στα διατροφικά πρότυπα που έχουν αναπτυχθεί από το Ινστιτούτο Υγείας NUTRILITE και αναθεωρηθεί από το Επιστημονικό Συμβουλευτικό Συμβούλιο.

Οι Λύσεις για Ισορροπημένο Τρόπο Ζωής είναι:

  • περισσότερο από μία δίαιτα
  • περισσότερο από ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους
  • περισσότερο από ένα πρόγραμμα ασκήσεων

Ένας νέος τρόπος να αποκτήσετε φόρμα και να είστε δραστήριοι!

Συνδυάζοντας υποκατάστατα γευμάτων, χρησιμοποιώντας την NUTRILITE™ POSITRIM™ Crème Mix Powder, με καθημερινές τροφές για να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε τη συνιστώμενη ποσότητα όλων των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, έχετε ένα ευέλικτο πρόγραμμα που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να κόψετε τα εστιατόρια, τα πάρτυ και τις γιορτές. Θα μάθετε πώς να συνδυάζετε βασικές τροφές με το σωστό τρόπο και να βρίσκετε την ισορροπία μεταξύ πολύ επεξεργασμένων σνακ και βασικών τροφών, πράγμα που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον έλεγχο του βάρους σας. Αυτό απλοποιείται στο ένθετο βιβλιαράκι Καταλόγου Τροφών που αποτελεί τμήμα του εγχειριδίου που περιλαμβάνεται στο Βασικό Σετ Εξοπλισμού (Basic Kit) και στο Σετ Εξοπλισμού για Ξεκίνημα (Starter Kit).

Για μερικούς ανθρώπους, η απώλεια βάρους μπορεί να είναι ο κύριος στόχος τους, αλλά η γενικότερη ευεξία είναι εξίσου σημαντική. Η πραγματική φυσική κατάσταση δεν αναφέρεται σε έναν συγκεκριμένο σωματότυπο, σωματική διάπλαση ή αθλητικές επιδόσεις, αλλά είναι περισσότερο μία κατάσταση που σας βοηθάει να ζήσετε μία παραγωγική και υγιεινή ζωή. Έτσι, διαφορετικά είδη προγραμμάτων άσκησης έχουν συμπεριληφθεί, σχεδιασμένα να ταιριάζουν με τις ικανότητες και την κλίση του κάθε ατόμου.

Το πρόγραμμα αυτό είναι η ευκαιρία σας να απολαύσετε μια νέα κατάσταση ευεξίας και ζωτικότητας. Τα πάντα ξεκινούν με ένα απλό βήμα, κάνοντας μερικές αλλαγές όλα αυτά γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι του τρόπου ζωής σας.

Πώς δουλεύει το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα παρέχει τροφοδοσία για τρία μοτίβα διατροφής και είναι σχεδιασμένο σε τέσσερις φάσεις: η πρώτη για να θέσετε τους στόχους σας, η δεύτερη και η τρίτη για να χάσετε βάρος, και η τέταρτη για να μάθετε πώς θα το διατηρήσετε. Η φάση της απώλειας βάρους διαρκεί τουλάχιστον έξι εβδομάδες. Στο πρόγραμμα επίσης συμπεριλαμβάνονται συμβουλές σχετικά με το πώς θα βρείτε την ισορροπία μεταξύ πρόσληψης και κατανάλωσης θερμίδων, και για να υπολογίσετε τη επιτρεπόμενη πρόσληψη θερμίδων που χρειάζεστε για να χάσετε βάρος υγιεινά.


Συμβουλευτική
Το πρόγραμμα αυτό δεν είναι σχεδιασμένο για αγωγή ή θεραπεία νόσων ή παθήσεων. Πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διαχείρισης βάρους ή άσκησης, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος Λύσεις για Ισορροπημένο Τρόπο Ζωής της Amway, θα πρέπει να συζητήσετε τα σχεδιά σας με τον γιατρό σας. Αυτό είναι ιδιαιτέρως απαραίτητο εάν είστε κάτω των 18 ετών, ή υποφέρετε από παθήσεις που απαιτούν τακτική ιατρική φροντίδα ή επίβλεψη. Γυναίκες που είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης ή θηλάζουν δεν πρέπει να βρίσκονται σε δίαιτα.