Πίνετε αρκετό νερό;

 

  Το νερό είναι ουσιώδες για τις λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού.Συμβάλλει στις κανονικές σωματικές και γνωστικές λειτουργίες και τη διατήρηση της φυσιολογικής ρύθμισης της θερμοκρασίας του σώματος. Το νερό αποτελεί το 66% του μέσου ανθρώπινου σώματος. Για να κρατήσει το σώμα του καλά ενυδατωμένο, ένας ενήλικας πρέπει να πίνει περίπου 2 λίτρα νερό κάθε μέρα. Ωστόσο, η ποσότητα του νερού που ένα άτομο πρέπει να καταναλώνει εξαρτάται από μερικούς παράγοντες  
 

 
  Από τί εξαρτάται;


Tο βάρος και το μέγεθος του σώματός σας


Tη σωματική δραστηριότητα


Tο κλίμα

 
Είναι το πόσιμο νερό που καταναλώνετε ασφαλές;
 

 

Το νερό πρέπει να διανύσει μεγάλη πορεία πριν φτάσει στο σπίτι σας και σε όλο αυτό το δρόμο μπορεί να μολυνθεί.

 

Παρουσιάζοντας το eSpring™
8 Οφέλη που Βελτιώνουν την Ποιότητα Ζωής

* όταν χρησιμοποιείται ως συμπληρωματική βακτηριοκτόνος επεξεργασία στο δημόσιο πόσιμο νερό

* Η διάρκεια ζωής του φίλτρου εξαρτάται από την ποιότητα του νερού και τη χρήση

Τεχνολογία αιχμής
 

 

 


 


4 Βασικές Τεχνολογίες

 

eCoupled Ασύρματη Ηλεκτρική  Τροφοδοσία

Τεχνολογία 'Smart Chip'

Προηγμένο Φίλτρο Άνθρακα

Τεχνολογία Υπεριώδους Ακτινοβολίας

 

1. Λαμπτήρας UV

Εξουδετερώνει αποτελεσματικά (περιορίζει ή εμποδίζει την αναπαραγωγή) πάνω από το 99,99% των υδατογενών, παθογόνων βακτηρίων και ιών του πόσιμου νερού* (συμπεριλαμβανομένων των κολοβακτηριδίων, των παθογόνων βακτηρίων, των βακτηρίων HPC, του ιού της πολιομυελίτιδας, του ιού ρότα και του ιού της ηπατίτιδας Α).

2. Φίλτρο Άνθρακα

Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ φίλτρο άνθρακα πολλαπλών σταδίων απομακρύνει την οσμή και τη γεύση του χλωρίου, τα επιβλαβή σωματίδια και πάνω από 160 μολυντές, στους οποίους περιλαμβάνονται πάνω από 140 μολυντές με πιθανές επιπτώσεις στην υγεία.

3. Οθόνη LED

Χρησιμοποιεί απλά εικονίδια για να εμφανίσει την υπολειπόμενη διάρκεια ζωής του φίλτρου και την κατάσταση του συστήματος.

4. Ανεξάρτητη ηλεκτρονική μονάδα

Η ασύρματη (επαγωγική ηλεκτρονική) τεχνολογία που χρησιμοποιείται μεταξύ του λαμπτήρα UV και της μονάδας, απομονώνει πλήρως το λαμπτήρα UV από την πηγή τροφοδοσίας.

5. Ρυθμιζόμενη σωλήνωση

Το μήκος του σωλήνα μπορεί να ρυθμιστεί και να κοπεί, για να ταιριάζει με τις ανάγκες εγκατάστασης στη βρύση σας.

6. Συμπαγής βαλβίδα εκτροπής

Η συμπαγής βαλβίδα εκτροπής προσαρμόζεται εύκολα στις περισσότερες βρύσες.


* όταν χρησιμοποιείται ως συμπληρωματική βακτηριοκτόνος επεξεργασία στο δημόσιο πόσιμο νερό

Βελτιωμένη Αισθητική
 

  

Βοηθητική Βρύση

Η βρύση eSpring αντικατοπτρίζει τις τελευταίες τάσεις στο σχεδιασμό κουζινών. Διαθέτει βελτιωμένη εργονομία με μια ανθεκτική λαβή, ιδανική για τα χέρια τόσο των παιδιών όσο και των ενηλίκων. Παρόλο που το eSpring μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από το νεροχύτη, το λογότυπο eSpring είναι ακόμα εμφανές γιατί βρίσκεται στη λαβή. Με ένα επιχρωμιωμένο εξωτερικό σώμα και λαβή σε σχήμα δάκρυ με εργονομική εφαρμογή για εύκολο άνοιγμα/ κλείσιμο, το eSpring είναι ο ιδανικός συνδυασμός σύγχρονου σχεδιασμού και υψηλής εργονομίας.

 
Πιστοποιητικά
 

 

Το eSpring είναι το πρώτο σύστημα που πιστοποιήθηκε από τον NSF International στα Πρότυπα NSF/ANSI 42, 53, 55, 401.

 

     

42

Για τη βελτίωση της γεύσης, της οσμής, της εμφάνισης

 

53

Για μολυντές, όπως μόλυβδος, πτητικές οργανικές ενώσεις

 

55

Πρότυπο για συμπληρωματική βακτηριοκτόνο επεξεργασία απολύμανσης του δημόσιου πόσιμου νερού(κλάση Β) (Class B)

 

401

Μολυντές που εμφανίζονται τελευταίως, όπως κάποια φάρμακα συνταγογραφούμενα και μη, νέα είδη ζιζανιοκτόνων, κλπ. που έχουν βρεθεί ίχνη τους στο πόσιμο νερό.

 

Ήταν σύμφωνο με πρότυπα υψηλής ακρίβειας σε πέντε κατηγορίες κριτηρίων:

 

 
       
Οι δηλώσεις πιστοποίησης σχετικά με την απομάκρυνση των μολυντών πρέπει να αποδεικνύονται μέσω δοκιμών που εκτελούνται από τα εργαστήρια του οργανισμού NSF International.   Το σύστημα δεν πρέπει να αφήνει τίποτα επιβλαβές στο νερό και περνά από αυστηρές δοκιμές για όλα τα υλικά που έρχονται σε επαφή με το νερό.   Το σύστημα πρέπει να έχει σταθερή δομή και ο σχεδιασμός του να ανταποκρίνεται στις υδραυλικές σωληνώσεις και τυχόν δυσλειτουργίες, όπως οι διακυμάνσεις της πίεσης.   Τα διαφημιστικά, τα έντυπα και οι ετικέτες δεν πρέπει να περιέχουν ψευδείς ή παραπλανητικές δηλώσεις.   Τα υλικά και η διαδικασία κατασκευής πρέπει να είναι συνεπή και υπόκεινται σε ετήσια επαναθεώρηση.
 
Εγκατάσταση
     
   


Πάνω από το νεροχύτη


Το εύκολο στην εγκατάσταση eSpring™ για Υπάρχουσα Βρύση δημιουργήθηκε για χρήση με τη μονάδα eSpring που τοποθετείται εξωτερικά. Απλά συνδέστε στην υπάρχουσα βρύση σας, για την ίδια απόδοση υψηλής ποιότητας.

 


Κάτω από το νεροχύτη


Η Βοηθητική Βρύση θα τοποθετηθεί πάνω στον πάγκο για την υπάρχουσα μονάδα, ενώ το eSpring Σύστημα Επεξεργασίας Νερού θα τοποθετηθεί κάτω από τον πάγκο.


Επιτοίχιο


Επιτρέπει στους πελάτες να τοποθετήσουν με ασφάλεια τη μονάδα eSpring σε επιφάνεια γυψοσανίδας, ξύλου ή συμπαγή τοίχου, για να εξοικονομήσει χώρο στον πάγκο και να προσδώσει στο σύστημα μια σαφή, επαγγελματική εμφάνιση.

 

   
 
Ολοκληρώστε το σετ σας
Γρήγορη προβολή

eSpring Βοηθητική Βρύση


Γρήγορη προβολή

eSpring Κανάτα


Γρήγορη προβολή

Κιτ με Εξαρτήματα Σύνδεσης eSpring ™ στην Υπάρχουσα Βρύση

Γρήγορη προβολή

Ανταλλακτικό Φίλτρο

Γρήγορη προβολή

eSpring Πλαστική Φιάλη 600 ml

Γρήγορη προβολή

eSpring™ Καράφα

Παρεχόμενη Εγγύηση

 

Απολαύστε ελεύθερα το eSpring χωρίς καμία ανησυχία! Το eSpring προστατεύεται με την Εγγύηση Ικανοποίησης 90 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, μπορείτε να επιστρέψετε τη συσκευή μέσα σε αυτήν την περίοδο. Επιπλέον, το eSpring καλύπτεται από την πλήρη Βασική Εγγύηση των 2 ετών.