€ 0,92 / 1 ταμπλέτα
Ποσότητα:

  Ποσότητα:

   Nutrilite™ Omega-3 για Παιδιά - τα γευστικά, μαλακά μασώμενα δισκία περιέχουν ένα συνδυασμό από υψηλής ποιότητας συστατικά και ιχθυέλαιο από βιώσιμες πηγές. Ωμέγα-3 βασικά λιπαρά οξέα και δυνατή υποστήριξη των οστών με ένα γευστικό και διασκεδαστικό τρόπο.*

   Ποια είναι τα οφέλη για εσάς

   • Τα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 όπως το DHA θα πρέπει να αποτελούν απαραίτητο μέρος μιας υγιεινής διατροφής για τα παιδιά, καθώς αυτά τα ωφέλιμα λίπη δεν μπορούν να παραχθούν επαρκώς από τον οργανισμό.
   • Τα μαλακά μασώμενα δισκία έχουν υπέροχη γεύση διάφορων φρούτων και λαμβάνονται με μεγάλη ευχαρίστηση από τα παιδιά.
   • Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική ανάπτυξή τους και την ανάπτυξη των οστών. Συμβάλλει επίσης στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
   • Το ωμέγα-3 συμπλήρωμα διατροφής με ιχθυέλαιο για παιδιά παρέχει συστατικά για ισχυρή υποστήριξη των οστών.

   Μία ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι γενικότερης σημασίας.

   Για ποιο λόγο θα σας αρέσει

   Τα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 όπως το DHA θα πρέπει να αποτελούν απαραίτητο μέρος μιας υγιεινής διατροφής για τα παιδιά. Δυστυχώς, αυτά τα ωφέλιμα λίπη δεν μπορούν να παραχθούν επαρκώς από τον οργανισμό. Τα ψάρια, καθώς και τα θαλασσινά, είναι καλές πηγές λιπαρών οξέων ωμέγα-3, αλλά αυτά τα τρόφιμα δεν αρέσουν σε πολλά παιδιά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι γονείς αναζητούν γευστικές εναλλακτικές λύσεις. Τα μαλακά μασώμενα δισκία Nutrilite Omega-3 για Παιδιά είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής ιχθυελαίου για παιδιά με ωμέγα-3, το οποίο υποστηρίζει τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών των παιδιών με έναν εύγευστο τρόπο με βιταμίνη D. Περιέχει υψηλής ποιότητας συστατικά και ιχθυέλαιο από βιώσιμες πηγές.

   Χωρίς τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και συντηρητικά. Περιέχει μόνο χρώματα από φυσικές πηγές. Περιέχει φυσικά αρώματα.

   Ενδιαφέροντα στοιχεία

   Τα μαλακά μασώμενα δισκία Nutrilite Omega-3 για Παιδιά έχουν πολλαπλά οφέλη, όπως:

   • Υπέροχη γεύση διάφορων φρούτων (τέλεια κάλυψη της γεύσης του ψαριού και της επίγευσης). Η τεχνολογία της συσκευασίας προστατεύει συνολικά από την επαφή με οξυγόνο και υγρασία, με αποτέλεσμα  να εξασφαλίζεται η υπέροχη γεύση.
   • Η ειδική σύνθεση μετατρέπει τα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 σε γαλάκτωμα το οποίο διασκορπίζεται στα γαστρικά υγρά.
   •  Το δισκίο είναι σε μορφή ζελέ, πράγμα που το καθιστά πολύ εύκολο στη μάσηση.
   • Δεν απαιτείται ταυτόχρονη λήψη νερού.

   Το συμπλήρωμα περιέχει ικανή ποσότητα ιχθυελαίου και πιστοποιείται από τον οργανισμό “Friend of the Sea“ (Φίλος της Θάλασσας), ο οποίος προστατεύει τους ωκεανούς μέσω πρωτοβουλιών διατήρησης και πιστοποίησης βιώσιμων προϊόντων και υπηρεσιών, https://friendofthesea.org/).

   Τα μαλακά μασώμενα δισκία παράγονται από τη Νορβηγική εταιρεία Vitux AS, η οποία είναι πιστοποιημένη από τον οργανισμό Friend of the Sea.

   Βασικά χαρακτηριστικά

   • Συμπλήρωμα διατροφής με λιπαρά οξέα ωμέγα-3 για παιδιά με υψηλής ποιότητας συστατικά, με ένα γευστικό και διασκεδαστικό τρόπο.
   • Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική ανάπτυξη των παιδιών και τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών τους. Συμβάλλει επίσης στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

   Μία ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι γενικότερης σημασίας.

   Οδηγίες χρήσης

   • 1 μαλακό μασώμενο δισκίο, 1 φορά την ημέρα.
   • Για παιδιά άνω των 4 ετών.
   • Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.
   • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
   • Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.
   • Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος και να μην έρχεται σε άμεση επαφή με το φως του ήλιου.
   • Οι έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες ή άτομα σε φαρμακευτική αγωγή ή άτομα με θέματα υγείας, θα πρέπει να αναζητήσουν ιατρική συμβουλή πριν από τη χρήση αυτού του προϊόντος
   • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου

   Συστατικά

   Ιχθυέλαιο (27%), Νερό, Σουκρόζη, Τρεχαλόζη***, Ζελατίνη (Βόεια), Υγροσκοπική Ουσία (Γλυκερόλη), Ρυθμιστής Οξύτητας (Κιτρικό Τρινάτριο), Φυσικό Άρωμα, Οξύ (Κιτρικό Οξύ), Αντιοξειδωτικά (Εκχύλισμα Πλούσιο σε Τοκοφερόλη, Άλφα-Τοκοφερόλη, Παλμιτικός Ασκορβυλεστέρας), Χρώμα (Εκχύλισμα Πάπρικας), Ηλιέλαιο, Τριγλυκερίδια, Βιταμίνη D (Χοληκαλσιφερόλη), Μερικώς Υδρογονωμένο Κραμβέλαιο, Αντι-Αφριστικός Παράγοντας (Μονό- και Διγλυκερίδια Λιπαρών Οξέων).

   *** Η Τρεχαλόζη είναι πηγή Γλυκόζης

   Διατροφικές πληροφορίες

   ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 1 μαλακό μασώμενο δισκίο μία φορά την ημέρα για παιδιά άνω των 4ετών

   ΜΕΣΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Ανά ημέρα (1μαλακό μασώμενο δισκίο)  %ΔΤΑ**
    Βιταμίνη D 4 µg 80%
    Λιπαρά οξέα ωμέγα-3 288 mg -
    EPA (εικοσαπεντανοϊκό οξύ)  45 mg -
    DHA (δοκοσαεξανοϊκό οξύ)  215 mg -

   **% Διατροφικών Τιμών Αναφοράς