image/png;;;image.png

Κάνοντας την διαφορά

Η πιο γνωστή πρωτοβουλία μας είναι η καμπάνια για τα παιδιά Amway™ One by One, η οποία έχει βοηθήσει περισσότερα από 7 εκατομμύρια παιδιά από τότε που ξεκίνησε, το 2003. Στην Ευρώπη, η Amway είναι ενεργός συνεργάτης της UNICEF, του Ταμείου Αρωγής Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά, από το 2001. Οι υπάλληλοι και οι συνεργάτες της Amway έχουν βοηθήσει στη συγκέντρωση περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ για να στηρίξουν έργα της UNICEF.

image/png;;;making_a_difference_2.png

Amway™ Οne by One

Η εταιρική ταυτότητα έχει αποτελέσει σημαντικό μέρος της εταιρικής φιλοσοφίας της Amway από την ίδρυσή της το 1959. Η εκστρατεία για την καμπάνια των παιδιών Amway One by One ξεκίνησε το 2003 και έκτοτε έχει δωρίσει πάνω από 114 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ παρέχοντας βοήθεια σε περισσότερα από 8 εκατομμύρια παιδιά. Επιπλέον, οι υπάλληλοι της Amway και οι Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων έχουν αφιερώσει πάνω από 2.3 εκατομμύρια εθελοντικές ώρες.

image/png;;;making_a_difference_3.png

Περιβάλλον

Το 1959, η Amway ξεκίνησε την εμπορία του L.O.C.™ Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων, καθιερώνοντας μια περιβαλλοντική δέσμευση με βιοδιασπόμενους καθαριστικούς παράγοντες. Το ίδιο το όνομά του - Liquid Organic Cleaner (Υγρό Οργανικό Καθαριστικό)- ανταποκρινόταν σε αυτή τη δέσμευση. Η αρχική μας αφοσίωση στο περιβάλλον έχει γίνει ο ακρογωνιαίος λίθος της εταιρικής φιλοσοφίας της Amway.

Το 1989, η εταιρεία έλαβε το Βραβείο Επιτεύγματος Περιβαλλοντικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών. Τα κεντρικά γραφεία της Amway στην Ada,στο Μίσιγκαν, έχουν πιστοποιηθεί από τον περιβαλλοντολογικό οργανισμό Wildlife Habitat Council. Μέχρι το 2014 η Amway επιθυμεί να γίνει μια παγκόσμια ηγετικά βιώσιμη εταιρεία απευθείας πωλήσεων, μειώνοντας τις εκπομπές αερίων του φαινομένου του θερμοκηπίου κατά 25 %, ελαχιστοποιώντας τα απόβλητα και διασφαλίζοντας πλήρη ανακυκλωσιμότητα έως και 95%, περιορίζοντας την κατανάλωση νερού κατά 10 % και αυξάνοντας τη χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας έως και 15 %.

Η δέσμευσή μας για τις βιώσιμες περιβαλλοντικές πρακτικές παραμένει ισχυρή και εκτείνεται στις κατασκευαστικές πρακτικές μας, στις προσπάθειες ανακύκλωσης και στις τεχνικές φιλικής προς το περιβάλλον καλλιέργειας. Η Amway συνεχίζει να καινοτομεί, να χρησιμοποιεί ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, βελτιώνοντας τη μείωση πηγών, παράγοντας αεροζόλ χωρίς CFC (χλωροφθοράνθρακες), μειώνοντας τις πτητικές οργανικές ενώσεις και χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά σε όλες τις σειρές προϊόντων.

image/png;;;making_a_difference_4.png

Δεοντολογία

Η Amway είναι μια διεθνής επιχείρηση και οι λειτουργίες της υπόκεινται σε νόμους πολλών διαφορετικών χωρών σε όλο τον κόσμο. Ενώ οι τοπικοί νόμοι και τα έθιμα ενδέχεται να διαφέρουν, η δική μας προτεραιότητα παραμένει πάντα ίδια: η διατήρηση των υψηλότερων προτύπων δεοντολογίας. Η επιχειρηματική μας δεοντολογία είναι καθολική και συχνά πιο αυστηρή από την απλή συμμόρφωση με τη νομοθεσία μιας δεδομένης δικαιοδοσίας. Η τιμή είναι σημαντική στην επιχειρηματική μας επιτυχία. Πράττουμε αυτό που είναι σωστό, όχι μόνο αυτό που απλά λειτουργεί. Η επιτυχία της Amway υπολογίζεται όχι μόνο με οικονομικούς όρους, αλλά με τον σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία που έχουμε κερδίσει. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δεοντολογία της επιχείρησής μας, επικοινωνήστε με τον Ελληνικό Συνδέσμο Εταιρειών Απευθείας Πωλήσεων (ΕΣΕΑΠ).

image/png;;;making_a_difference_5.png

Αποκατάσταση Καταστροφών

Η Amway υποστηρίζει τους τοπικούς εταίρους με σκοπό την παροχή βοήθειας σε θύματα φυσικών καταστροφών. Και σε περιόδους μεγάλης ανάγκης, οι υπάλληλοί και οι Συνεργάτες μας συμμετέχουν επίσης. Η Amway προσέφερε δωρεές σε μετρητά, προϊόντα και κιτ υγιεινής μετά το τσουνάμι στη Νοτιοανατολική Ασία, τον Τυφώνα Κατρίνα και πρόσφατα στους σεισμούς στην Αϊτή και την Ιαπωνία. Μια Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών της Amway έχει ανταποκριθεί σε περισσότερες από 25 καταστροφές τα τελευταία χρόνια.

image/png;;;making_a_difference_6.png

Αξιόλογοι Υπάλληλοι

Η Amway είναι μια εταιρεία που πιστεύει ότι κάθε άτομο μπορεί να κάνει τη διαφορά. Βιώνουμε αυτή τη φιλοσοφία καθημερινά. Για κάνουμε πραγματικότητα τα πιστεύω μας, παρέχουμε τη δυνατότητα στους υπαλλήλους μας να επιτύχουν τους στόχους, να εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες τους και να συνεισφέρουν στις κοινότητες όπου εργάζονται. Τα άτομα που εργάζονται στην Amway, μένουν στην Amway. Οι περισσότεροι από τους υπαλλήλους μας εργάζονται στην εταιρεία για περισσότερα από 10 χρόνια και πολλοί από αυτούς εργάζονται εδώ για δεκαετίες. Ως μια ηγετική, διεθνής εταιρεία στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς, η Amway εξασφαλίζει ότι οι υπάλληλοί της θα έχουν πρόσβαση τους πόρους που έχουν ανάγκη για να διατηρήσουν ένα υγιή τρόπο ζωής.

Η Amway Academy παρέχει μαθήματα e-learning, παρουσιάσεις στο διαδίκτυο και μαθήματα προσωπικής κατάρτισης. Το 2010 η Amway Academy απένειμε περισσότερα από 3.000 πιστοποιητικά σε ολόκληρη την Ευρώπη.