Το Όραμα της Amway

Το όραμά μας είναι αρκετά απλό - δουλεύουμε κάθε μέρα για να βοηθάμε τους ανθρώπους να ζουν καλύτερα. Πραγματοποιούμε το όραμά μας βοηθώντας τους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους και να επιτύχουν τους στόχους τους, παρέχοντας καλύτερα προϊόντα και ευκαιρίες για το μέλλον και προσφέροντας γενναιόδωρα στην παγκόσμια κοινότητα.

Είμαστε περήφανοι για τη δέσμευσή μας για άριστη επιχειρηματική απόδοση, για το ενδιαφέρον μας για τους ανθρώπους και τις κοινότητές τους και για το ενδιάφερον μας μας για το περιβάλλον, καθώς είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε το σωστό, αντί να κάνουμε απλώς ό,τι "λειτουργεί".

Βασικές Αρχές των Ιδρυτών

Οι συνιδρυτές Jay Van Andel και Rich DeVos χάραξαν τα ηθικά και λειτουργικά πρότυπα που συνεχίζουν να καθοδηγούν τόσο την εταιρεία όσο και τους Συνεργάτες της σε όλες τις δραστηριότητές τους. Αυτές οι ιδρυτικές αρχές είναι πραγματικά χαραγμένες σε πέτρα έξω από την Παγκόσμια Έδρα της εταιρείας: Ελευθερία, Οικογένεια, Ελπίδα και Ανταμοιβή.

Η Amway πάντοτε θα στηρίζει τη θεμελιώδη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των ανθρώπων να καθορίζουν το μέλλον τους, δίνοντάς τους τον χρόνο και τους πόρους για να προστατεύουν και να φροντίζουν την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ τους. Επιπλέον, η Amway πάντοτε θα δίνει ΕΛΠΙΔΑ στους ανθρώπους και την ευκαιρία να λαμβάνουν ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ανάλογη των προσπαθειών τους.

Ποια είναι η Amway;

Σχέσεις

Η Amway βασίζεται στην ιδέα των σχέσεων, ξεκινώντας από τη συνεργασία μεταξύ των ιδρυτών μας. Οι σχέσεις που υφίστανται μεταξύ των ιδρυτικών οικογενειών, των υπαλλήλων και των ιδιοκτητών επιχειρήσεων βρίσκονται στην καρδιά της εταιρείας.

Οι ισχυρές και αξιόπιστες σχέσεις αποτελούν επίσης το στοιχείο-κλειδί του επιχειρηματικού μοντέλου της Amway, καθώς δημιουργούν το πλεονέκτημα για τους πελάτες μας: μεγάλη ευκολία και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πελατών που βασίζεται σε προσωπικές συζητήσεις. Με βαθιά τεχνογνωσία του προϊόντος και αίσθηση των αναγκών των πελατών, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πάντοτε φροντίζουν τον καθένα ξεχωριστά, είτε όσον αφορά σε προϊόντα είτε στο ξεκίνημα μιας επιχείρησης Amway.

Πολιτικά δικαιώματα

Αναγνωρίζουμε την προσωπική αξία του κάθε ατόμου. Έτσι, η Amway αναλαμβάνει κοινωνική ευθύνη. Πιστεύουμε στην ευθύνη που έχουμε να είμαστε καλοί πολίτες στις κοινωνίες όπου ζούμε και εργαζόμαστε. Οι υπάλληλοι και οι επιχειρηματικοί συνεργάτες μας δεσμεύονται ενεργά σε παγκόσμιο επίπεδο και έτσι, βοηθούν να κάνουμε τη διαφορά.

Η καμπάνια για τα παιδιά Amway™ One by One ξεκίνησε το 2003 και έκτοτε έχει δωρίσει περισσότερα από 112 εκατομμύρια δολάρια Η.Π.Α. Στην Ευρώπη, η Amway είναι συνεργάτης της UNICEF από το 2001. Οι υπάλληλοι και οι διανομείς της Amway έχουν βοηθήσει στη συγκέντρωση περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ για να στηρίξουν έργα της UNICEF.

Επιχειρηματική Ευκαιρία

Η Amway είναι υπερασπιστής της ελευθερίας και της ελεύθερης επιχειρηματικότητας. Η επιχειρηματική ευκαιρία της Amway προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους ανεξάρτητη επαγγελματική επιχείρηση και να πετύχουν βασισμένοι στις προσωπικές τους φιλοδοξίες. Η Amway στηρίζει τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μέσω ενός δίκαιου συστήματος αμοιβών και μιας ισχυρής οικογένειας με σειρές προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η Amway Academy παρέχει μαθήματα e-learning, παρουσιάσεις στο διαδίκτυο και μαθήματα προσωπικής κατάρτισης. Το 2010 η Amway Academy απένειμε περισσότερα από 3.000 πιστοιητικά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οικογένεια Επωνυμιών

Διατροφή, ομορφιά και οικιακή φροντίδα είναι η σειρά των υψηλής ποιότητας προϊόντων που διαθέτουμε. Επωνυμίες όπως NUTRILITE™, ARTISTRY™, beautycycle™ ή AMWAY HOME™ συνεισφέρουν στην προσωπική ευημερία και ευχαρίστηση των πελατών και αποτελούν τα εμπορικά σήματα πάνω στα οποία οι Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων της Amway αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επωνυμίες, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ

Όραμα & Αξίες