image/png;;;amway2.png

 

"Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι μπαίνουν στον χώρο των απευθείας πωλήσεων. Μόλις οι άνθρωποι ανακαλύπτουνε την επιχειρηματική μας ευκαιρία, βλέπουνε τις δυνατότητες. Προκαλεί τη φαντασία τους."

Doug DeVos, Πρόεδρος της Amway και της Alticor

 • image/jpeg;;;1.jpgΦανταστείτε – Πάρτε το μέλλον στα χέρια σας
 • image/jpeg;;;2.jpgΠιστέψτε – Η προσωπική σας υποστήριξη
 • image/jpeg;;;3.jpgΕπεκταθείτε – Τώρα έχετε μία επιχείρηση!
 • image/jpeg;;;4.jpgΑνακαλύψτε – Και εσείς μπορείτε!
 • image/jpeg;;;5.jpgΑποκτήστε εμπειρίες – Μπορείτε να κάνετε σπουδαία πράγματα
 • image/jpeg;;;6.jpgΕπιτύχετε – Απεριόριστες προοπτικές κέρδους
 • image/jpeg;;;7.jpgTο μέλλον σας τώρα ξεκινά!

Φανταστείτε – Πάρτε το μέλλον στα χέρια σας

image/jpeg;;;333277.jpg

Τετιάνα, έτος γέννησης 1986 Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway Με την Amway από το 2009

Φανταστείτε - Πάρτε το μέλλον στα χέρια σας

Φανταστείτε ένα μέλλον που εσείς έχετε τον έλεγχο. Φανταστείτε να είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, μικρά ή μεγάλα, με τα επιπλέον χρήματα που κερδίζετε από τη δική σας επιχείρηση. Απλά βάλτε το στόχο σας και στη συνέχεια κάντε τον πραγματικότητα. Όλα είναι δυνατά. Φανταστείτε έναν κόσμο με υψηλής ποιότητας προϊόντα που δημιουργήθηκαν με φροντίδα. Φανταστικές επωνυμίες στις κατηγορίες προϊόντων

 

 • διαρκή αγαθά, όπως μαγειρικά σκεύη
 • οικιακή φροντίδα
 • ομορφιά
 • διατροφή
 • προσωπική περιποίηση

Φανταστείτε ένα απλό, χαμηλού ρίσκου επιχειρηματικό μοντέλο, που μπορεί να σας οδηγήσει ακριβώς εκεί που θέλετε να φτάσετε.

Φανταστείτε τον εαυτό σας ως έναν Ιδιοκτήτη Επιχείρησης Amway!

Πιστέψτε – Η προσωπική σας υποστήριξη

image/png;;;keerati.png

Κιράτι, έτος γέννησης 1985, Ταϋλανδέζικο Εστιατόριο, Εξυπηρέτηση Πελατών,
Με την Amway από το 2011

Πιστέψτε - Η προσωπική σας υποστήριξη

Ως Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway θα επωφεληθείτε από την εμπειρία των άλλων. Έχουν ήδη κάνει ό,τι εσείς ετοιμάζεστε να επιτύχετε. Είστε στην επιχείρηση για τον εαυτό σας, αλλά όχι μόνος. Το ταξίδι σας ξεκινά με τον Ιδιοκτήτη Επιχείρησης Amway που σας σύστησε στην επιχείρηση και σας καθοδηγεί στα πρώτα σας βήματα. Αυτό είναι το πρόσωπο που θα αναζητήσετε για συμβουλές κατά την έναρξη και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Δεν χρειάζεται να έχετε εμπειρία στις πωλήσεις. Όποιος κι αν είστε, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό σας, με την Amway μπορείτε να βρείτε την προσωπική σας διαδρομή προς την επιτυχία. Είναι εύκολο να τα καταφέρετε εάν πιστεύετε στον εαυτό σας, εάν εργαστείτε σκληρά κι έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας σας.

Πιστέψτε στον εαυτό σας ως ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway!

Επεκταθείτε – Τώρα έχετε μία επιχείρηση!

image/jpeg;;;www_4.jpg

Μάρκους, έτος γέννησης 1973, Τραπεζικός υπάλληλος, Με την Amway από το 1996

Επεκταθείτε - Τώρα έχετε μία επιχείρηση!

“Κατά το πρώτο έτος της επιχείρησής μου επικεντρώθηκα ώστε να γνωρίσω τα προϊόντα και να αναπτύξω μία βάση πελατών, οι οποίοι θα συνέχιζαν να παραγγέλνουν από μένα. Μόλις ένιωσα την άνεση ότι αυτό μπορώ να το κάνω, θέλησα να αναπτύξω πιο πολύ την επιχείρησή μου. Είχα πολύ έμπνευση στην αρχή. Έκανα τα online εκπαιδευτικά μαθήματα και συνομιλούσα με άλλους Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway. Σιγά-σιγά άρχισα να συνειδητοποιώ τη δυνατότητα να συστήνω κι άλλους ανθρώπους στην επιχείρηση. Τώρα που έχω μια ομάδα, ο όγκος των πωλήσεων μου είναι πολύ υψηλότερος από αυτόν που θα μπορούσα να είχα πετύχει μόνος μου. Δεν έχω απολύτως καμία αμφιβολία ότι προχωρώ προς τα εμπρός”.

Επεκτείνετε τις πιθανότητές σας ως Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway!

Ανακαλύψτε – Και εσείς μπορείτε!

image/jpeg;;;327205.jpg

Άννα, έτος γέννησης 1973, Διευθύντρια χορωδίας, Με την Amway από το 2006

Ανακαλύψτε - Και εσείς μπορείτε!

“Όταν πήρα για πρώτη φορά την απόφαση να ξεκινήσω την Amway επιχείρησή μου αναζητούσα ένα τρόπο για να αυξήσω το εισόδημά μου. Σαν μητέρα, ήθελα να είμαι σε θέση να προσφέρω εκείνα τα απλά, μικρά και διασκεδαστικά πράγματα που κάνουν ένα παιδί να νιώθει ξεχωριστό. Αυτό που με γοήτεψε στην Amway ήταν η ελευθερία και ο έλεγχος που έχει κανείς για το μέλλον του. Είδα πώς το άτομο που με σύστησε δεν κέρδιζε απλώς παραπάνω χρήματα, αλλά απολάμβανε τη δουλειά του. Σκέφτηκα: Μα κι εγώ μπορώ να το κάνω αυτό. Και φυσικά είναι αλήθεια - μπορώ! Τώρα έχω μια καθημερινότητα που ταιριάζει στον τρόπο ζωής μου και στους στόχους μου και είμαι περήφανη γι’ αυτό που κάνω”.

Εξερευνείστε τον κόσμο ως Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway!

Αποκτήστε εμπειρίες – Μπορείτε να κάνετε σπουδαία πράγματα

image/jpeg;;;www_5.jpg

Μαρτίν, έτος γέννησης 1974, Επιχειρηματίας, Με την Amway από το 1994

Αποκτήστε εμπειρίες - Μπορείτε να κάνετε σπουδαία πράγματα

“Όταν πρωτοξεκίνησα την επιχείρηση δεν είχα και πολύ εμπειρία στις πωλήσεις. Αλλά ήξερα ότι ήθελα να είμαι αφεντικό του εαυτού μου. Όταν διάβασα για το πώς λειτουργεί το Πρόγραμμα Πωλήσεων & Marketing της Amway αποφάσισα να φτάσω στην κορυφή. Χρειάστηκε σκληρή δουλειά και αφοσίωση, αλλά τώρα απολαμβάνω τους καρπούς των κόπων μου και ζω το όνειρό μου να εργάζομαι για τον εαυτό μου. Βγάζω ένα καλό εισόδημα και επιτυγχάνω αποκλειστικές ανταμοιβές, όπως ταξίδια κάθε χρόνο σε εξωτικά μέρη σε όλο τον κόσμο!”

Βιώστε τη ζωή ως Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway!

Επιτύχετε – Απεριόριστες προοπτικές κέρδους

image/jpeg;;;327219.jpg

Καταρζίνα, έτος γέννησης 1978, Κτηνίατρος, Τόμας, έτος γέννησης 1977, Στέλεχος Πωλήσεων,
Και οι δύο με την Amway από το 2004

Επιτύχετε - Απεριόριστες προοπτικές κέρδους

Η ανάληψη δράσης σας κάνει να νιώθετε καλά. Εάν σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι πρέπει να κάνετε μια αλλαγή στη ζωή σας (μεγαλύτερη οικονομική ελευθερία, περισσότερη ευελιξία για ισορροπία δουλειάς και προσωπικού χρόνου, μεγαλύτερη ανεξαρτησία), τότε είστε πιθανώς έτοιμοι να ξεκινήσετε με την Amway.
Η Amway προσφέρει μία χαμηλού ρίσκου ευκαιρία για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε αποθέματα και εμπορικό χώρο, όπως με τις άλλες επιχειρήσεις. Σχεδόν όλα τα προϊόντα της φέρουν 100% εγγύηση ικανοποίησης πελατών.

Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο για να μάθετε, να εξασκηθείτε και να αναπτύξετε μια πελατειακή βάση και στη συνέχεια αποφασίστε πόσο μακριά θέλετε να πάτε. Οι προοπτικές εξαρτώνται από εσάς τους ίδιους – η Amway θα είναι εκεί σε κάθε βήμα του δρόμου σας, από τον πρώτο σας πελάτη μέχρι την πρώτη σας αμοιβή.

Πραγματοποιείστε τους στόχους σας ως Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway!

Tο μέλλον σας τώρα ξεκινά!

image/jpeg;;;www_6.jpg

Πιέτρο, έτος γέννησης 1959, Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway, Αντονέλα, έτος γέννησης 1960, Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway, Και οι δύο με την Amway από το 1987

Το μέλλον σας τώρα ξεκινά!

Aυτή η ενότητα περιέχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Amway, έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση για το μέλλον σας. Θα μάθετε για τη φιλοσοφία, τα προϊόντα και την υποστήριξη που έχει στη διάθεσή του κάθε Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway. Όταν είστε έτοιμοι, μιλήστε με τον Ιδιοκτήτη Επιχείρησης Amway που σας προσκάλεσε στην επιχείρηση. Θα σας βοηθήσει να κάνετε την εγγραφή της επιχείρησής σας και να πραγματοποιήσετε την πρώτη σας παραγγελία.
Όταν δοκιμάσετε οι ίδιοι αυτά τα 
προϊόντα, ο Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway που σας σύστησε στην επιχείρηση μπορεί να σας βοηθήσει και να σας δείξει πώς να κάνετε την επίδειξη των προϊόντων στους πρώτους υποψήφιους πελάτες σας.


Καλώς ήρθατε στην αρχή ενός νέου ταξιδιού. Από τώρα και στο εξής έχετε το τιμόνι στα χέρια σας! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ενθουσιασμός, ενέργεια και επιθυμία και η Amway θα σας παρέχει τα υπόλοιπα.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ