image/jpeg;;;photo - nr 1.jpg

Οι ανταμοιβές σας

Καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει έχετε την ευκαιρία να την ανεβάσετε ψηλότερα μέσα από πολλά επίπεδα επιτευγμάτων, κερδίζοντας ειδικές αμοιβές απόδοσης, ανταμοιβές και αναγνώριση με κάθε βήμα.

  • image/jpeg;;;1.jpgΗ σκληρή δουλειά θα πρέπει να επιβραβεύεται
  • image/jpeg;;;2.jpgΠροσπαθήστε για ακόμη περισσότερα
  • image/jpeg;;;photo - nr 2.2.jpgΈνα ταξίδι ζωής
  • image/jpeg;;;4.jpgΚατανοώντας το πλάνο

Η σκληρή δουλειά θα πρέπει να επιβραβεύεται

image/png;;;believes.png

Η Amway πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά πρέπει να ανταμείβεται

 

Για να το θέσουμε πιο απλά, το Πλάνο Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Amway σάς αμείβει για τις πωλήσεις προϊόντων και για τη βοήθειά σας προς τους Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων που είστε ανάδοχοι στην προσπάθεια πώλησης προϊόντων και ανάπτυξης των επιχειρήσεών τους. Η αμοιβή σας μπορεί να είναι χρήματα, ταξίδια κινήτρου, κύρος και όχι μόνο:

  • Μηνιαίες αμοιβές απόδοσης που κυμαίνονται από 3% έως 21% του όγκου δραστηριοτήτων αναλόγως της μηνιαίας παραγωγικότητάς σας.
  • Μηνιαίες και ετήσιες αμοιβές ηγεσίας, άλλα χρηματικά έπαθλα, καθώς και επιχειρηματικά κίνητρα βάσει της ομαδικής απόδοσης.
  • Περιθώριο κέρδους λιανικής επί των πωλήσεων προϊόντων σε πελάτες. 

Κάνετε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερες ιστορίες επιτυχίας

Προσπαθήστε για ακόμη περισσότερα

image/png;;;strive2.png

 

Προσπαθήστε για ακόμη περισσότερα

Η Amway νοιάζεται και σας ενθαρρύνει να πετύχετε τους στόχους σας - είτε επιτυχία σημαίνει να κερδίζετε επιπλέον εισόδημα για εσάς και την οικογένειά σας, μία μεγαλύτερη αίσθηση ολοκλήρωσης, τη δημιουργία μιας καλύτερης ζωής για τους αγαπημένους σας, είτε κάτι εντελώς διαφορετικό, οι στόχοι σας εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς.

Έχουμε ήδη βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να ξεκινήσουνε το δρόμο προς την επιτυχία. Προσελκύονται από τις απεριόριστες δυνατότητες που δίνει η ευκαιρία, την υποστήριξη μιας εταιρείας με πάνω από μισό αιώνα εμπειρίας και κατανόησης, μία παγκόσμια κοινότητα έτοιμη να παρέχει στήριξη και ένα κορυφαίο πλάνο αμοιβών.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Ένα ταξίδι ζωής

image/jpeg;;;photo - nr 2.jpg

Ένα ταξίδι ζωής

Ακούμε πολύ συχνά ανθρώπους που έχουν πετύχει υψηλά επίπεδα αναγνώρισης στην Amway, να λένε πόσο ευτυχείς είναι που άρπαξαν και εκμεταλλεύτηκαν αυτή την ευκαιρία για τον εαυτό τους και την οικογένειά τους.

Η επιχείρηση Amway είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσετε μια ισορροπία μεταξύ της εργασίας και της ζωής σας, που να είναι η κατάλληλη για εσάς, συνεισφέροντας παράλληλα στο εισόδημά σας και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων αυτοπεποίθησης. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα οικιακής φροντίδας, ομορφιάς και διατροφής που εκπροσωπείτε είναι καινοτόμα, χρήσιμα και αγαπητά από τους πελάτες, για πάνω από μισό αιώνα.

Αυτός μπορεί να είναι ένας από τους λόγους που έχετε γίνει Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway. Αυτός είναι ίσως επίσης ένας λόγος και για άλλους ανθρώπους, που μπορεί να ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην επιχείρηση, όταν τους δείξετε τα προϊόντα και τους προσκαλέσετε στην οικογένεια της Amway. Δεν είναι δύσκολο. Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις ή ικανότητες. Δεν υπάρχουν κρυμμένα μυστικά. Η Amway αποτελεί μια ευκαιρία για τον καθένα και με λίγη καθοδήγηση από εμάς, καθώς και με πολύ ενθουσιασμό και προσπάθεια από εσάς, μπορείτε να πετύχετε.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό, η επιτυχία είναι κάτι για το οποίο πρέπει να εργαστείτε.

Το πόσο μακριά θα φτάσετε εξαρτάται από το πόση προσπάθεια θα καταβάλετε. Αλλά αυτό είναι που συναρπάζει στην Amway, όπως δηλώνουν εκατομμύρια άνθρωποι. Ελπίζουμε να το απολαύσετε όσο κι εμείς!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Κατανοώντας το πλάνο

image/png;;;Understanding.png

Το θεμέλιο της επιχείρησής μας.

Το Πλάνο Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Amway εξακολουθεί να αντικατοπτρίζει την αρχική επιχειρηματική ιδέα που ανέπτυξαν οι ιδρυτές της Amway Rich DeVos και Jay Van Andel και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1959.

Βασίζεται σε μία δομή πολυεπίπεδου μάρκετινγκ και σε ένα σύστημα αμοιβών που επιβραβεύει τους Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway με αμοιβές για τις αποδόσεις τους.

Πολύ σημαντικό να γνωρίζετε!

Η απόδοσή σας καθορίζει το εισόδημά σας και όχι η θέση σας. Εάν επενδύσετε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια στην πώληση προϊόντων και την αναδοχή υποψηφίων σε σχέση με τον Ιδιοκτήτη Επιχείρησης Amway που σας έφερε στην επιχείρηση Amway, τότε οι οικονομικές σας απολαβές μπορεί επίσης να είναι υψηλότερες.

Το Πλάνο Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Amway προσφέρει έναν τρόπο για τους απλούς ανθρώπους να ξεκινήσουν μια δική τους επιχείρηση, χωρίς να χρειάζονται ειδικά προσόντα, γνώσεις ή μεγάλο ποσό επενδυτικού κεφαλαίου.

Η απόδειξη της επιτυχίας του πλάνου έγκειται στο γεγονός ότι σήμερα, πάνω από μισό αιώνα μετά την ίδρυση της Amway, το δίκτυο έχει αυξηθεί με περισσότερους από 3.000.000 Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway σε όλο τον κόσμο και η εταιρεία δεν υπήρξε ποτέ ισχυρότερη.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ