ΝΤΟΥΡΖΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway #789246

Επισκέπτεστε τη σελίδα του ABO: http://www.amway.gr/user/dourz_chris
Επισκέπτεστε μία ιδιωτική σελίδα ενός Ιδιοκτήτη Επιχείρησης Amway. Όλες οι παρακάτω πληροφορίες έχουν δημιουργηθεί από αυτόν τον ABO. Για να δείτε τις επίσημες πληροφορίες της Amway, χρησιμοποιήστε τον παραπάνω σύνδεσμο πλοήγησης.
 
Καλώς ορίσατε στο στο ηλεκτρονικό μου κατάστημα.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στα προϊόντα τα οποία εκθέτονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο. Αναφερόμαστε σε 450 κωδικούς προϊόντων και με χαρακτηριστικά όπως: 100% φιλικά στο περιβάλλον, πολύ οικονομικά και μάλιστα έχετε την επιλογή να τα παραγγέλνετε στο χώρο που επιλέγεται. Επίσης η εγγύηση των προϊόντων μου δίνει τη δυνατότητα να έχω την πεποίθηση να τα διανέμω με ευκολία και χωρίς να σκεφτώ κάτι αρνητικό.

Το σημαντικότερο είναι ότι είναι ευκαιρία, που μπορώ να την μοιράζομαι με όλους και να προσφέρω κάτι σημαντικό στο άμεσο προσωπικό περιβάλλον. Τη δυνατότητα ο καθένας να παράγει και να κερδίζει για την οικογένεια του. Το θεωρώ πολύ σημαντικό ιδίως για την εποχή που διανύουμε.

Να σας ευχαριστήσω που είσαστε εδώ και αν θελήσετε βοήθεια για οτιδήποτε παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.


Με ειλικρινή εκτίμηση

Γίνετε Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway μαζί μου

Επικοινωνήστε μαζί μου

E-mail:
Τηλέφωνο:
+30 6985 034203

Ζητήστε μία συνάντηση

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε συμβουλή, παρουσίαση ή θέλετε να αναζητήσετε μία εκτύπωση του καταλόγου προϊόντων, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Φόρμα επικύρωσης σφαλμάτων

Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
Σχόλια:
Αποστολή

Επισκέπτες

Σφάλμα Ajax

Υπήρξε ένα πρόβλημα στην επικοινωνία με το διακομιστή. Μήπως χάσατε τη σύνδεση με το διαδίκτυο για κάποιο λόγο; Παρακαλούμε δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά τη σελίδα ή επαναλάβετε την ενέργειά σας.