ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΠΗΤΖΟΓΛΟΥ

Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway #261569

Επισκέπτεστε τη σελίδα του ABO: http://www.amway.gr/user/giapitzoglou
Επισκέπτεστε μία ιδιωτική σελίδα ενός Ιδιοκτήτη Επιχείρησης Amway. Όλες οι παρακάτω πληροφορίες έχουν δημιουργηθεί από αυτόν τον ABO. Για να δείτε τις επίσημες πληροφορίες της Amway, χρησιμοποιήστε τον παραπάνω σύνδεσμο πλοήγησης.
 
Με μεγάλη μου χαρά σας καλοσωρίζω στο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα προϊόντων Amway του Ιωάννη Γιαπητζόγλου. Πρόκειται για μία συνεργασία που ξεκίνησε το 2006 με μοναδικό στόχο να εξυπηρετεί τις ανάγκες του επώνυμου καταναλωτή και να δημιουγεί επαγγελματικές συνεργασίες με απώτερο σκοπό την υψηλή κερδοφορία πάντα στα πλαίσια της απόλυτης διαφάνειας και σωστού επαγγελματισμού.
Στο πολυκατάστημα αυτό, θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε υψηλής ποιότητας προϊόντα για τη Διατροφή, την Υγεία, την Ομορφιά & την Περιποίηση, την Οικιακή Φροντίδα, καθώς και την ευκαιρία να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση μέσω του επιχειρηματικού δικτύου του Ιωάννη Γιαπητζόγλου και της ομάδας του.

Είμαστε μια ομάδα με εμπειρία, προσθέτοντας αξία, υποστηρίζοντας τους συνεργάτες μας με υψηλής ποιότητας επαγγελματικές τακτικές και εργαλεία.
Το σλόγκαν μας "just tell your story and be successful".

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ?

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΞΙΕΣ & ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση, είμαστε στη διάθεσή σας.

Με Εκτίμηση,

Ιωάννης Γιαπητζόγλου
Mob: +30 6930 17 11 17
E-mail: dpbhellasgroup@gmail.com
Skype: dpb_hellasgroup

Γίνετε Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway μαζί μου

Επικοινωνήστε μαζί μου

E-mail:
Τηλέφωνο:
+30 6930 171117

Ζητήστε μία συνάντηση

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε συμβουλή, παρουσίαση ή θέλετε να αναζητήσετε μία εκτύπωση του καταλόγου προϊόντων, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Φόρμα επικύρωσης σφαλμάτων

Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
Σχόλια:
Αποστολή

Επισκέπτες

Σφάλμα Ajax

Υπήρξε ένα πρόβλημα στην επικοινωνία με το διακομιστή. Μήπως χάσατε τη σύνδεση με το διαδίκτυο για κάποιο λόγο; Παρακαλούμε δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά τη σελίδα ή επαναλάβετε την ενέργειά σας.