ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΦΟΥΚΑ

Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway #74464

Επισκέπτεστε τη σελίδα του ABO: http://www.amway.gr/user/iakovos_giota
Επισκέπτεστε μία ιδιωτική σελίδα ενός Ιδιοκτήτη Επιχείρησης Amway. Όλες οι παρακάτω πληροφορίες έχουν δημιουργηθεί από αυτόν τον ABO. Για να δείτε τις επίσημες πληροφορίες της Amway, χρησιμοποιήστε τον παραπάνω σύνδεσμο πλοήγησης.
 
Καλωσήρθατε στον κόσμο των αποκλειστικών προϊόντων της Amway και την επιχειρηματική ευκαιρία της Amway.

Η Amway προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα για τη Διατροφή, την Ομορφιά & την Περιποίηση και την Οικιακή Φροντίδα, καθώς και την ευκαιρία να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το ευρύ φάσμα των προϊόντων της Amway και να ανακαλύψετε περισσότερα για τη λειτουργία μιας Επιχείρησης Amway.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα νέα μου

11-07-2012ΤΟ ΒΗΜΑhttp://www.tovima.gr/finance/article/?aid=380812 Επιχειρηματική ευκαιρία, ειδικά σε περιόδους κρίσης αποτελεί η εταιρεία απευθείας πωλήσεων Amway, η οποία έχει παρουσία και στην Ελλάδα, τα τελευταία 15 χρόνια, όπως ανέφερε ο γενικός διευθυντής της κ. Γιώργος Αποστολόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Στη χώρα μας ο συνολικός τζίρος της αγοράς απευθείας πωλήσεων εκτιμάται περίπου στα 100 εκατ. ευρώ, ενώ οι προοπτικές ανάπτυξης θεωρούνται σημαντικές, αφού ολοένα κ
11-07-2012ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 24
Οικονομία24
Το πρώτο οικονομικό blog στη Βόρεια Ελλάδα // oikonomia24.blogspot.com // i.faitatzoglou@yahoo.gr

ΤΕΤΆΡΤΗ, 25 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2012

Ένα εκατομμύριο ευρώ επενδύσεις της Amway Hellas μέσα στην κρίση

Κεφάλαια της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ επένδυσε η εν Ελλάδι θυγατρική του αμερικάνικου κολοσσού Amway. H επιχείρηση που δραστηριοποιείται στους τομείς εμπορίας προϊόντων καθαρισμού, σαμπουάν, καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής και βασίζεται στην λογική του δικτυακού marketing επένδυ
1-2 από2 Αποτελέσματα
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
 

Γίνετε Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway μαζί μου

Επισκέπτες

Ζητήστε μία συνάντηση

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε συμβουλή, παρουσίαση ή θέλετε να αναζητήσετε μία εκτύπωση του καταλόγου προϊόντων, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Φόρμα επικύρωσης σφαλμάτων

Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
Σχόλια:
Αποστολή

Επικοινωνήστε μαζί μου

E-mail:
Τηλέφωνο:
+30 6906 066074
Skype:krokou.giotaSkype call

Επισκεφτείτε το προφίλ μου στο internet
Σφάλμα Ajax

Υπήρξε ένα πρόβλημα στην επικοινωνία με το διακομιστή. Μήπως χάσατε τη σύνδεση με το διαδίκτυο για κάποιο λόγο; Παρακαλούμε δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά τη σελίδα ή επαναλάβετε την ενέργειά σας.