ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ

Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway #794053

Επισκέπτεστε τη σελίδα του ABO: http://www.amway.gr/user/josifides
Επισκέπτεστε μία ιδιωτική σελίδα ενός Ιδιοκτήτη Επιχείρησης Amway. Όλες οι παρακάτω πληροφορίες έχουν δημιουργηθεί από αυτόν τον ABO. Για να δείτε τις επίσημες πληροφορίες της Amway, χρησιμοποιήστε τον παραπάνω σύνδεσμο πλοήγησης.
 
Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα μου που σας παρέχει πρόσβαση στον κόσμο των αποκλειστικών προϊόντων και την επιχειρηματική ευκαιρία της Amway.

Η Amway προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα για τη Διατροφή, την Ομορφιά & την Περιποίηση και την Οικιακή Φροντίδα με εγγύηση ικανοποίησης, καθώς και την ευκαιρία να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση .

Η Amway ιδρύθηκε το 1959, δραστηριοποιείται σε πάνω από 100 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο και είναι η Νο1 εταιρεία στον κλάδο των Άμεσων Πωλήσεων με παγκόσμιο τζίρο 9,5 δισ δολλάρια! (2016 DSN GLOBAL LIST)

Η Amway δραστηριοποιείται μέσα σε ένα δίκαιο και νόμιμο εμπορικό περιβάλλον, με βάση το υψηλότερο επίπεδο επιχειρηματικής δεοντολογίας και παροχής υπηρεσιών προς τους καταναλωτές και είναι μέλος των Διεθνούς - DSA, Ευρωπαϊκού - SELDIA και Ελληνικού - ΕΣΕΑΠ Συνδέσμων Εταιρειών Απευθείας Πωλήσεων.

Η Επιχειρηματική Ευκαιρία της Amway προσφέρει σε όλους πολλαπλές δυνατότητες. Από μικρές αμοιβές ως το να δημιουργήσουν μια σπουδαία καριέρα.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου!

Τα νέα μου

09-11-2016Η σειρά μας AMWAY HOME:
Κορυφαία βιοδιασπόμενα προϊόντα με μοναδική συμπυκνωμένη σύνθεση! Από μαγειρικά σκεύη μέχρι σύστημα επεξεργασίας νερού και εκατοντάδες προϊόντα απαραίτητα για το σύγχρονο σπίτι!

09-11-2016ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ESPRING

Το κορυφαίο σύστημα επεξεργασίας νερού και πρώτο σε πωλήσεις στον πλανήτη!!!
09-11-2016Βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής

Η NUTRILITE από το 1934,
είναι η Νο. 1 εμπορική επωνυμία στον κόσμο σε πωλήσεις βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής.
1-4 από4 Αποτελέσματα
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
 

Γίνετε Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway μαζί μου

Επικοινωνήστε μαζί μου

E-mail:
Τηλέφωνο:
+30 6937 068467

Ζητήστε μία συνάντηση

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε συμβουλή, παρουσίαση ή θέλετε να αναζητήσετε μία εκτύπωση του καταλόγου προϊόντων, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Φόρμα επικύρωσης σφαλμάτων

Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
Σχόλια:
Αποστολή
Σφάλμα Ajax

Υπήρξε ένα πρόβλημα στην επικοινωνία με το διακομιστή. Μήπως χάσατε τη σύνδεση με το διαδίκτυο για κάποιο λόγο; Παρακαλούμε δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά τη σελίδα ή επαναλάβετε την ενέργειά σας.