ΚΑΛΛΙΟΠΗ - ΙΩΑΝΝ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ

Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway #767164

Επισκέπτεστε τη σελίδα του ABO: http://www.amway.gr/user/kimastoraki
Επισκέπτεστε μία ιδιωτική σελίδα ενός Ιδιοκτήτη Επιχείρησης Amway. Όλες οι παρακάτω πληροφορίες έχουν δημιουργηθεί από αυτόν τον ABO. Για να δείτε τις επίσημες πληροφορίες της Amway, χρησιμοποιήστε τον παραπάνω σύνδεσμο πλοήγησης.
 
Καλώς ήρθατε στην ηλεκτρονικό μου κατάστημα!
Όσοι με ξέρετε απο κοντά θα σκεφτήκατε "Εγώ επιχειρηματίας? Από πού κι ως πού?"

Τα προϊόντα που σας προσφέρω είναι από τον κόσμο των αποκλειστικών προϊόντων της Amway, που για τον απλό καταναλωτή σημαίνει "απλώς" οικονομία και υψηλή ποιότητα, σημαίνει υγεία και οικολογία!

Το συναρπαστικότερο όμως δεν είναι τα καταπληκτικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, πατενταρισμένα και πιστοποιημένα προϊόντα, αλλά η ίδια η επιχειρηματική ευκαιρία της Amway!
Θα χαρώ να σας ενημερώσω προσωπικά (από κοντά ή μέσω κάποιας διαδικτυακής συνεδρίας), και να σας βοηθήσω να την ερευνήσετε, να την αξιολογήσετε με βάση έγκυρες πηγές, και τέλος εφόσον συμφωνήσουμε.... θα χαρώ να σας βοηθήσω να την αξιοποιήσετε!

Για τα προϊόντα να διευκρινίσω πως δεν μπορούμε να τα βρούμε σε ράφια συμβατικών καταστημάτων, αλλά ούτε και στις συνήθεις διαφημίσεις. Η απήχηση τους βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στην υψηλή τους ποιότητα και την συμφέρουσα τιμή! Και μάλιστα η Amway προσφέρει 100% εγγύηση ικανοποίησης εντός τριών μηνών, σε χρησιμοποιημένα προιόντα! (Γιατί με την συγκεκριμένη ποιότητα, κατά την γνώμη μου, αυτό δεν είναι ρίσκο!) Μόνο εάν μένουμε ευχαριστημένοι από την χρήση των προϊόντων θέλουμε να τα ξαναχρησιμοποιήσουμε. Έτσι, η Amway προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα για τη Διατροφή, την Ομορφιά & την Περιποίηση και την Οικιακή Φροντίδα.
Εδώ μπορείτε να βρείτε το ευρύ φάσμα των προϊόντων της ιδιαίτερης αυτής επιχείρησης και να ανακαλύψετε περισσότερα για τη λειτουργία μιας Επιχείρησης Amway.

Όμως, το βασικότερο "προϊόν" δεν παύει να είναι η επιχειρηματική δυνατότητα .

Η Amway είναι έμπρακτα υπερασπιστής της ελευθερίας και της ελεύθερης επιχειρηματικότητας. Προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους ανεξάρτητη επαγγελματική επιχείρηση και να πετύχουν (βασισμένοι σε συγκεκριμένους κανόνες δεοντολογίας νομικού και ηθικού περιεχομένου) στοχεύοντας στις προσωπικές τους φιλοδοξίες. Η Amway στηρίζει τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μέσω ενός δίκαιου συστήματος αμοιβών και μιας ισχυρής οικογένειας με σειρές προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η Amway Academy παρέχει μαθήματα e-learning, παρουσιάσεις στο διαδίκτυο και μαθήματα προσωπικής κατάρτισης. Το 2010 η Amway Academy απένειμε περισσότερα από 3.000 πιστοποιητικά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Εάν θέλετε να συνεργαστούμε άμεσα, δημιουργώντας την δική σας επιχείρηση καταναλώνοντας συγχρόνως σε τιμές χονδρικής αφού αγοράζετε, ή εάν ενδιαφέρεστε να την ερευνήσετε παραπάνω συμπληρώστε την αίτηση στο πλαίσιο διπλά.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη, θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω!

Κ.Ι. Μαστοράκη

Οι προσφορές μου

Περισσότερα Προϊόντα

Τα νέα μου

28-02-2017NUTRILITE
https://www.youtube.com/watch?v=bpHPIONAOYA
25-09-2015εγκυκλοπαιδικώς ....NUTRILITE!
https://en.wikipedia.org/wiki/Nutrilite
08-07-2015γιατι eSpring?

Απομακρύνει τους μολυντές που πιθανώς εμπεριέχει το νερό και ακόμη ελαττώνει αποτελεσματικά τα υδρόβια βακτήρια και τους ιούς. Το eSpring Σύστημα Eπεξεργασίας Νερού απομακρύνει αποτελεσματικά περισσότερα από 160 είδη μολυντών και καταστρέφει πάνω από το 99,99% των πιθανά παθογόνων βακτηρίων και ιών από το πόσιμο νερό συμπεριλαμβανομένων φυτοφαρμάκων κ ζιζανιοκτόνων.
08-07-2015Πιστοποιήσεις σημαίνουν σιγουριά
/i-eponimies-mas/proionta-spitiou-amway

/i-eponimies-mas/espring-el
1-10 από12 Αποτελέσματα
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Γίνετε Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway μαζί μου

Ελάτε να κάνετε αγορές online μαζί μου

1. Παραγγείλετε online και παραλάβετε τα προϊόντα της Amway απευθείας στο σπίτι σας.
2. Απολαύστε εξατομικευμένες συμβουλές για τα προϊόντα από τον ΑΒΟ σας.
3. Λάβετε συστάσεις για τα προϊόντα
4. Λάβετε προσωπικές υπηρεσίες παρακολούθησης των παραγγελιών σας.

Ζητήστε μία συνάντηση

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε συμβουλή, παρουσίαση ή θέλετε να αναζητήσετε μία εκτύπωση του καταλόγου προϊόντων, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Φόρμα επικύρωσης σφαλμάτων

Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
Σχόλια:
Αποστολή

Επικοινωνήστε μαζί μου

E-mail:

Επισκέπτες

Σφάλμα Ajax

Υπήρξε ένα πρόβλημα στην επικοινωνία με το διακομιστή. Μήπως χάσατε τη σύνδεση με το διαδίκτυο για κάποιο λόγο; Παρακαλούμε δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά τη σελίδα ή επαναλάβετε την ενέργειά σας.