ΙΩΑΝΝΑ ΜΙΧΑHΛΙΔΟΥ

Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway #787527

Επισκέπτεστε τη σελίδα του ABO: http://www.amway.gr/user/michailidou
Επισκέπτεστε μία ιδιωτική σελίδα ενός Ιδιοκτήτη Επιχείρησης Amway. Όλες οι παρακάτω πληροφορίες έχουν δημιουργηθεί από αυτόν τον ABO. Για να δείτε τις επίσημες πληροφορίες της Amway, χρησιμοποιήστε τον παραπάνω σύνδεσμο πλοήγησης.
 
Καλωσήρθατε στον κόσμο των αποκλειστικών προϊόντων της Amway. Η Amway είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες Απευθείας Πωλήσεων στον κόσμο, των $10.8 δις με έδρα την Ada στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι κορυφαίες επωνυμίες προϊόντων της Amway είναι η NUTRILITE™ επωνυμία βιταμινών, μετάλλων και συμπληρωμάτων διατροφής, η ARTISTRY™ με προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και καλλυντικά και το σύστημα επεξεργασίας νερού eSpring™. Το 2013 οι παγκόσμιες πωλήσεις κατέταξαν την Amway στην πρώτη θέση των εταιρειών Απευθείας Πωλήσεων σύμφωνα με το Direct Selling News 2014 Global 100. Οι ετήσιες πωλήσεις της εταιρείας περιλαμβάνουν ποσά από απευθείας πωλήσεις και από άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα νέα μου

10-12-2015eSpring™
09-12-2015Προϊόντα Amway
Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων Amway, με εμπορικά σήματα προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αγορών και περιλαμβάνει:
εκατοντάδες προϊόντα επωνυμιών Amway αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο για τη σημαντική αξία των χρημάτων τους και την ποιότητα
υπάρχει μια 100% Εγγύηση Ικανοποίησης Amway σε όλα προϊόντα επωνυμιών Amway
09-12-2015Προϊόντα Amway
ομάδα υψηλά καταρτισμένων επιστημόνων και τεχνικού προσωπικού διεξάγουν σε βάθος έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων, πριν τη δημιουργία οποιουδήποτε προϊόντος επωνυμίας Amway
09-12-2015Προϊόντα Amway
η Amway χρησιμοποιεί βιοδιασπώμενα μέσα απολύμανσης στη σειρά Απορρυπαντικών για το πλύσιμο των Ρούχων SA8™ και σε άλλα προϊόντα καθαρισμού
πολλά από τα προϊόντα Amway έχουν ιδιαίτερα συμπυκνωμένη σύνθεση, με αποτέλεσμα πολύ ισχυρή ‘αξία χρημάτων’.
1-10 από10 Αποτελέσματα
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
 

Οι προσφορές μου

Ομορφιά&Περιποίηση

Ελάτε να κάνετε αγορές online μαζί μου

1. Παραγγείλετε online και παραλάβετε τα προϊόντα της Amway απευθείας στο σπίτι σας.
2. Απολαύστε εξατομικευμένες συμβουλές για τα προϊόντα από τον ΑΒΟ σας.
3. Λάβετε συστάσεις για τα προϊόντα
4. Λάβετε προσωπικές υπηρεσίες παρακολούθησης των παραγγελιών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μου

E-mail:

Ζητήστε μία συνάντηση

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε συμβουλή, παρουσίαση ή θέλετε να αναζητήσετε μία εκτύπωση του καταλόγου προϊόντων, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Φόρμα επικύρωσης σφαλμάτων

Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
Σχόλια:
Αποστολή

Επισκέπτες

Σφάλμα Ajax

Υπήρξε ένα πρόβλημα στην επικοινωνία με το διακομιστή. Μήπως χάσατε τη σύνδεση με το διαδίκτυο για κάποιο λόγο; Παρακαλούμε δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά τη σελίδα ή επαναλάβετε την ενέργειά σας.