ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway #789998

Επισκέπτεστε τη σελίδα του ABO: http://www.amway.gr/user/nikos1967
Επισκέπτεστε μία ιδιωτική σελίδα ενός Ιδιοκτήτη Επιχείρησης Amway. Όλες οι παρακάτω πληροφορίες έχουν δημιουργηθεί από αυτόν τον ABO. Για να δείτε τις επίσημες πληροφορίες της Amway, χρησιμοποιήστε τον παραπάνω σύνδεσμο πλοήγησης.
 
Καλώς Ήρθατε στην Επιχειρηματική Ευκαιρία της AMWAY

Με την υποστήριξη μιας Εταιρίας που Μπορείτε να Εμπιστεύεστε, μια
από τις μεγαλύτερες εταιρίες Άμεσων Πωλήσεων στον κόσμο με περισσότερους
από 3 εκατομμύρια Ανεξάρτητους Επιχειρηματίες που έχουν αναγνωρίσει την
Amway
σαν Εταιρία που Μπορούν να Εμπιστεύονται

Σκεφτείτε το…

• Να είστε αφεντικό του εαυτού σας
• Να εργάζεστε από το σπίτι
• Να κερδίζετε ότι σας αξίζει
• Να έχετε περισσότερες επιλογές και λιγότερο άγχος για το μέλλον
• Να χρησιμοποιείτε υψηλής ποιότητας προϊόντα με εγγύηση ικανοποίησης

XS PowerDrink

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ XS POWER DRINK
• Υπέροχη γεύση αρωματισμένη με ένα μείγμα βοτάνων από κινεζικό τζίνσενγκ και μούρα ακάι
• ΜΗΔΕΝ ζάχαρη και ελάχιστες θερμίδες
• ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
• ΠΟΛΛΕΣ Β-ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

Τα νέα μου

17-01-2016Η Amway & Η Nutrilite μας βοηθάει να είμαστε γεροί… μέχρι το κόκκαλο!
Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Nutrilite εμπλουτίζεται με δύο νέα προϊόντα:
NUTRILITE Cal Mag D Plus και NUTRILITE Glucosamine που μας βοηθούν να έχουμε γερά οστά και αρθρώσεις
Αθήνα, 2 Νοεμβρίου , 2015. Τα οστά αποτελούν τα θεμέλια του σώματος. Τα δυνατά οστά καθορίζουν την ποιότητα της σκελετικής δομής, γεγονός που άμεσα συνδέεται με την εμφάνιση, τη ζωντάνια και την ενέργειά μας. Η καλή σκελετική δομή μας επιτρέπει να έχουμε καλύτερη στάση και να κινούμαστε πιο άνετα.
30-12-2015ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας της εταιρίας από τότε που ιδρύθηκε η Amway το 1959.Η Amway, οι εργαζόμενοι και οι Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway υποστηρίζουν τις τοπικές κοινότητες σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο.Η Εκστρατεία One by One™ της Amway για τα παιδιά, συντονίζει διάφορες φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν μη προνομιούχα παιδιά, όπως η χρηματοδότηση για παιδικούς σταθμούς, παιδικές χαρές καθώς και νοσοκομειακή περίθαλψη.
30-12-2015ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ
Η διαχείριση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των δραστηριοτήτων μας είναι αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής ευθύνης της Amway, για τη βελτίωση των συστημάτων περιβαλλοντικής διαχείρισης της εταιρίας μας χρόνο με το χρόνο.Το 2010, Amway άρχισε να αναπτύσσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης με ένα νέο εγχειρίδιο περιβαλλοντικών πρακτικών στο οποίο θα βασίζονται όλες μας οι δραστηριότητες στην Ευρώπη.Μέχρι το 2014, η Amway θέλει να γίνει η πρώτη βιώσιμη εταιρία άμεσων πωλήσεων.
30-12-2015Η NUTRILITE και η AC MILAN συνεχίζουν να παίζουν μαζί
Η NUTRILITE, η Νο. 1 εμπορική επωνυμία στον κόσμο σε πωλήσεις βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής με βάση τα φυτοθρεπτικά, η οποία ανήκει στην Amway, ανανεώνει τη συνεργασία της με την ποδοσφαιρική ομάδα AC Milan μέχρι τον Ιούνιο του 2016. Το επιτυχημένο δίδυμο ξεπερνά με ευκολία τη φαγούρα των επτά χρόνων και συνεχίζει να συνεργάζεται ενεργά εντός και εκτός ποδοσφαιρικού γηπέδου.
30-12-201515 χρόνια στήριξης της AMWAY HELLAS στον Οργανισμό «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»
Αθήνα. Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015. Το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου η AMWAY HELLAS επισκέφθηκε μαζί με 35 παιδιά του οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», που μεγαλώνουν σε σπίτια της Αττικής, το “Paradise Park” στη Μεταμόρφωση. Εκεί, τους πρόσφερε μία ολόκληρη μέρα γεμάτη ατέλειωτο παιχνίδι, νέες γνώσεις, δημιουργικές ασχολίες και πολλά και όμορφα δώρα.Τα παιδιά συμμετείχαν σε μία σειρά δραστηριοτήτων που σκοπό είχαν να τα μυήσουν στον σωστό τρόπο ζωής και διατροφής.
22-12-2015Σχετικά με την Amway
Η Amway είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες Απευθείας Πωλήσεων στον κόσμο, των $10.8 δις με έδρα την Ada στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι κορυφαίες επωνυμίες προϊόντων της Amway είναι η NUTRILITE™ επωνυμία βιταμινών, μετάλλων και συμπληρωμάτων διατροφής, η ARTISTRY™ με προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και καλλυντικά και το σύστημα επεξεργασίας νερού eSpring™. Όλα τα προϊόντα πωλούνται αποκλειστικά μέσω των Ιδιοκτητών Επιχείρησης Amway.Το 2013κατέταξαν την Amway στην πρώτη θέση.
22-12-2015AMWAY: Πωλήσεις 10,8 δις δολαρίων το 2014
«Οι πωλήσεις το 2014 αντιπροσωπεύουν τις σημαντικές προσπάθειες τόσο των Ιδιοκτητών Επιχείρησης AMWAY (ABO) όσο και των εργαζομένων που παρά τις διαφορετικές απαιτήσεις και ανάγκες της εκάστοτε αγοράς ανά τον κόσμο συνεχίζουν να είναι πιστοί στις αξίες και το όραμα της εταιρείας,» δήλωσε ο Steve Van Andel, Πρόεδρος της AMWAY. «Συνεχίζουμε να αποτελούμε σημαντική δύναμη παγκοσμίως, καθώς κάποιες αγορές σημειώνουν ρεκόρ πωλήσεων και κάποιες άλλες δείχνουν προσαρμοστικότητα!!!
22-12-2015Η AMWAY ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΡΕΚΟΡ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΥΨΟΥΣ 11,8 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ

Η Amway ανακοίνωσε παγκόσμιες πωλήσεις 11,8 δις δολαρίων για το 2013, που αποτελούν ρεκόρ για τον οργανισμό. Το συνολικό ποσό ξεπερνά τις πωλήσεις των 11,3 δις δολαρίων που καταγράφηκαν το 2012 και αποτελεί συνέχεια μιας περιόδου τεράστιας ανάπτυξης, που χαρακτηρίζεται από ετήσια αύξηση πωλήσεων για επτά συναπτά έτη.
19-12-2015Γενικά κοινά χαρακτηριστικά των προϊόντων Amway
1. Φιλικά προς το περιβάλλον
2. Υπερσυμπυκνωμένα
3. Οικονομικά
4. Συνεχώς βελτιούμενα
(57 κέντρα ερευνών, 450 ερευνητές, 650 ελεγκτές ποιότητας)
5. Εγγυημένα
6. Έρχονται σπίτι μας
7. Μας πληρώνουν!

1-10 από19 Αποτελέσματα
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Γίνετε Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway μαζί μου

Επικοινωνήστε μαζί μου

E-mail:
Τηλέφωνο:
+306982093770
Skype:foxfox2628Skype call

Επισκεφτείτε το προφίλ μου στο internet

Επισκέπτες

Σφάλμα Ajax

Υπήρξε ένα πρόβλημα στην επικοινωνία με το διακομιστή. Μήπως χάσατε τη σύνδεση με το διαδίκτυο για κάποιο λόγο; Παρακαλούμε δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά τη σελίδα ή επαναλάβετε την ενέργειά σας.