ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ

Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway #771961

Επισκέπτεστε τη σελίδα του ABO: http://www.amway.gr/user/voyager_gr
Επισκέπτεστε μία ιδιωτική σελίδα ενός Ιδιοκτήτη Επιχείρησης Amway. Όλες οι παρακάτω πληροφορίες έχουν δημιουργηθεί από αυτόν τον ABO. Για να δείτε τις επίσημες πληροφορίες της Amway, χρησιμοποιήστε τον παραπάνω σύνδεσμο πλοήγησης.
 
Καλωσήρθατε στον κόσμο των αποκλειστικών προϊόντων και της Επιχειρηματικής Ευκαιρίας της Amway.Η Amway προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα για τη Διατροφή, την Ομορφιά και την Περιποίηση και την Οικιακή Φροντίδα, καθώς και την ευκαιρία να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το ευρύ φάσμα των προϊόντων της Amway και να ανακαλύψετε περισσότερα για τη λειτουργία μιας Επιχείρησης Amway.

Η Amway ιδρύθηκε το 1959, δραστηριοποιείται σε πάνω από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο και είναι σταθερά η Νο.1 εταιρεία στον κλάδο των Άμεσων Πωλήσεων, με παγκόσμιο τζίρο 9,5 δισ δολλαρίων το έτος 2015.

Year 2016 DSN Global 100 list


Η Amway κατέχει την 35η θέση, ανάμεσα στις μεγαλύτερες αμερικανικές ιδιωτικές εταιρείες, στη Λίστα Forbes.

Η βιομηχανία των Άμεσων Πωλήσεων διέπεται από κανόνες Ηθικής και Δεοντολογίας. Η Amway είναι ενεργό και ιδρυτικό μέλος του Διεθνούς Συνδέσμου DSA, του Ευρωπαϊκού SELDIA και του Ελληνικού ΕΣΕΑΠ.

Η Επιχειρηματική Ευκαιρία της Amway προσφέρει σε όλους πολλαπλές δυνατότητες: από μικρές αμοιβές, έως το να δημιουργήσουν μια πολύ σπουδαία καριέρα! Πολλοί Επιχειρηματίες της Amway συγκαταλέγονται σταθερά στη Λίστα των 100 υψηλότερα αμοιβομένων επιχειρηματιών.

Μπορείτε να φανταστείτε…

• Να αποφασίζετε εσείς για την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής σας ζωής και της εργασίας σας;
• Να είστε αφεντικό του εαυτού σας;
• Να εργάζεστε από το σπίτι σας;
• Να κερδίζετε ό,τι σας αξίζει;
• Να έχετε περισσότερες επιλογές και λιγότερο άγχος για το μέλλον;
• Να χρησιμοποιείτε υψηλής ποιότητας προϊόντα με 100% εγγύηση ικανοποίησης;

Αν ναι, τότε είστε έτοιμοι για μια μεγάλη πορεία, όπου η επιτυχία σας θα είναι ευθέως ανάλογη των προσπαθειών σας!

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.
Γιώργος Μουστάκας

Τα νέα μου

11-06-2016Πεντακάθαρο νερό με το eSpring
Το νερό της βρύσης δεν είναι τόσο καθαρό! Απλά δεν αντιλαμβανόμαστε τις επιπτώσεις του άμεσα, αλλά σε βάθος χρόνου. Δείτε πώς το eSpring επεξεργάζεται το νερό για να καταλήξει πεντακάθαρο στο ποτήρι μας!

1-1 από1 Αποτελέσματα
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
 

Γίνετε Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway μαζί μου

Επικοινωνήστε μαζί μου

E-mail:
Τηλέφωνο:
+30 6972 754673

Ζητήστε μία συνάντηση

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε συμβουλή, παρουσίαση ή θέλετε να αναζητήσετε μία εκτύπωση του καταλόγου προϊόντων, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Φόρμα επικύρωσης σφαλμάτων

Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
Σχόλια:
Αποστολή

Επισκέπτες

Σφάλμα Ajax

Υπήρξε ένα πρόβλημα στην επικοινωνία με το διακομιστή. Μήπως χάσατε τη σύνδεση με το διαδίκτυο για κάποιο λόγο; Παρακαλούμε δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά τη σελίδα ή επαναλάβετε την ενέργειά σας.