Με την Amway, δεν είστε ποτέ μόνοι σας στην επιχείρηση. Εκτός από τη στήριξη που θα έχετε από τον ανάδοχό σας, η Amway σας παρέχει παγκοσμίου κλάσης κατάρτιση, μάρκετινγκ, προϊόντα και εξυπηρέτηση πελατών.

Επιπλέον, κάθε ένα από τα προϊόντα μας καλύπτεται από την αξιόπιστη Εγγύηση Ικανοποίησης της Amway. Εάν εσείς ή οι πελάτες σας δεν μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι από οποιοδήποτε προϊόν, απλώς επιστρέψτε το σε μας και θα σας δώσουμε τα χρήματά σας πίσω. Χωρίς ερωτήσεις.

Όταν γίνεστε Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway (ABO), συνδέεστε με περισσότερους από 3 εκατομμύρια άλλους Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway σε περισσότερες από 80 χώρες και περιοχές.

Συνδέεστε επίσης με μία τοπική ομάδα συνδεδεμένων ABO, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι να σας στηρίξουν, να σας ενθαρρύνουν και να σας συμβουλεύσουν ως μέλη της επιχειρηματικής σας ομάδας. Ένα ζωτικό τμήμα αυτής της ομάδας είναι ο ανάδοχός σας που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε και θα σας παρέχει βοήθεια και κατάρτιση στην πορεία σας.

Έχετε τη δική σας επιχείρηση, αλλά δεν είστε ποτέ μόνοι.

Με την Amway στο πλευρό σας, μπορείτε να πετύχετε τους στόχους που θέτετε εσείς οι ίδιοι!

Εξυπηρέτηση πελατών: Εάν έχετε απορία για ο,τιδήποτε – όπως καταχώριση, ανανέωση, επιχείρηση ή πληροφορία σχετικά με προϊόντα – το προσωπικό μας στην Εξυπηρέτηση Πελατών έχει απαντήσεις για να σας βοηθήσει.

Μάρκετινγκ: Υποστηρίζουμε τις προσπάθειές σας για πραγματοποίηση πωλήσεων μέσω των DVD, ιστοσελίδων, περιοδικών και ενημερωτικών φυλλαδίων, ώστε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Διαχείριση παραγγελιών: Εσείς μεταπωλείτε τα προϊόντα κι εμείς κάνουμε τα υπόλοιπα, όπως την επεξεργασία της παραγγελίας, τη διαχείριση των λογαριασμών των πελατών σας και την αποστολή τους.

Κατάρτιση: Δωρεάν και με εύκολη χρήση online, βίντεο, και με εκπαιδευτή, είναι κάποιοι από τους τρόπους κατάρτισης με τους οποίους μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας τη γνώση για την ανάπτυξη μιας επιτυχημένης ανεξάρτητης επιχείρησης.

Εσείς θέτετε τους στόχους. Εσείς καθορίζετε το ρυθμό. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε.

Είτε επιτυχία σημαίνει να κερδίζετε επιπλέον εισόδημα για εσάς και την οικογένειά σας, μία μεγαλύτερη αίσθηση ολοκλήρωσης, τη δημιουργία μιας καλύτερης ζωής για τους αγαπημένους σας, είτε κάτι εντελώς διαφορετικό, οι στόχοι σας εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς.

Είναι η δική σας επιχείρηση - έχετε τον έλεγχο.

Διαχειρίζεστε την επιχείρησή σας, ελέγχετε τον όγκο συναλλαγών, κάνετε παραγγελίες προϊόντων και ανανεώνετε την επιχείρησή σας, όλα στο εξατομικευμένo κέντρο διαχείρισης επιχείρησης στο Amway Online της Ελλάδος

Οφέλη