Στην Amway πιστεύουμε ότι η σκληρή δουλειά πρέπει να επιβραβεύεται.

Για να το θέσουμε απλά, το Πλάνο Αμοιβών Ιδιοκτήτη Επιχείρησης Amway επιβραβεύει εσάς και τους άλλους Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway των οποίων είστε ανάδοχοι για πωλήσεις προϊόντων. Κερδίζετε εισόδημα από:

  • Περιθώριο κέρδους λιανικής επί πωλήσεων προϊόντων σε πελάτες.
  • Μηνιαίες αμοιβές απόδοσης που κυμαίνονται από 3% έως 21% του όγκου συναλλαγών αναλόγως της μηνιαίας παραγωγικότητάς σας.
  • Μηνιαίες και ετήσιες αμοιβές ηγεσίας και άλλες καταβολές μετρητών και επιχειρηματικών κινήτρων βάσει των πωλήσεων της ομάδας της οποίας είστε ανάδοχος.

Απλά Βήματα για την Επιτυχία

Βήμα 1: Μάθηση.Ο μόνος τρόπος να καταλάβετε πραγματικά τα προϊόντα σας είναι να τα χρησιμοποιήσετε. Η γνώση του τί μπορούν να κάνουν για εσάς αυτά τα προϊόντα είναι σημαντική όταν τα παρουσιάζετε ως λύσεις για τους πελάτες σας.

Βήμα 2: Λιανική. Καθώς οι γνώσεις σας σχετικά με τα προϊόντα αυξάνονται, θα ανακαλύψετε ανθρώπους γύρω σας που χρειάζονται αυτό που μπορείτε να προσφέρετε μέσω της δικής σας επιχείρησης Amway. Η λιανική πώληση είναι ο ευκολότερος τρόπος να κερδίσετε χρήματα μέσω της δικής σας επιχείρησης Amway.

Βήμα 3: Ανάδοχος. Για κάποιους από τους φίλους σας, τα προϊόντα παρέχουν τη λύση που αναζητούν. Για άλλους, η επιχειρηματική ευκαιρία της Amway θα αποτελέσει ισχυρό δέλεαρ, καθώς αναζητούν μία επιχείρηση που να είναι σε θέση να τους βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους τους. Όταν γίνετε ανάδοχός τους, μπορεί να ανταμειφθείτε για τον όγκο συναλλαγών που παράγουν. Είναι τόσο εύκολο. Εγγραφείτε σήμερα για τη δική σας επιχείρηση Amway.

Πώς Λειτουργεί η Amway