Εγγραφείτε τώρα για να λάβετε 12% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! 

*Η προσφορά 5 ΕΥΡΩ ισχύει για νέους εγγεγραμμένους πελάτες με την πρώτη τους παραγγελία από 50 ΕΥΡΩ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ εντός 5 ημερών από την ημέρα εγγραφής τους. Ισχύει από 1 Δεκεμβρίου 2021 έως 31 Ιανουαρίου 2022

Ποσότητα:

  Για χρήση τη νύχτα, το Beauty Supplement λειτουργεί σε τέλεια αρμονία με την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, προστατεύοντας και αναπληρώνοντας τη θρέψη του δέρματός σας εκ των έσω, ενώ κοιμάστε. Το Beauty Supplement περιέχει θρεπτικά συστατικά που λειτουργούν για να βελτιώσουν τον τρόπο που φαίνεται και αισθάνεται η επιδερμίδα, προστατεύοντας τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και προωθώντας την κανονική λειτουργία του δέρματος. Αναπτυγμένο με βάση την εμπειρία δύο ηγετικών επωνυμιών - των Artistry™ και Nutrilite, το Truvivity BY Nutrilite™ Beauty Supplement λειτουργεί για να εξασφαλίσει ότι το δέρμα σας επωφελείται από μια αποτελεσματική και πραγματικά ολοκληρωμένη λύση περιποίησης και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα εκπληκτικό νέο επίπεδο υγείας και λάμψης της επιδερμίδας.

  • Περιέχει το πατενταρισμένο σύμπλεγμα PhytoCeramide* - μια ειδική σύνθεση που περιέχει φυσικής προέλευσης κεραμίδια σίτου, χωρίς γλουτένη. 
  • Περιέχει το πατενταρισμένο σύμπλεγμα PhytoInfuseTM** , για να παραδίδει τα φυτικά εκχυλίσματα.
  • Περιέχει βιταμίνη C, που βοηθά στο σχηματισμό του κολλαγόνου και τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος.
  • Έρχεται σε μορφή ταμπλέτας και πωλείται σε βολική συσκευασία που επαρκεί για ένα μήνα.
  • 2 ταμπλέτες (το περιεχόμενο μιας συσκευασίας μπλίστερ) θα πρέπει να λαμβάνονται καθημερινά, το βράδυ, πριν πάτε για ύπνο.

   

  * Το σύμπλεγμα PhytoCeramideείναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με την ονομασία Ceramosides™ από την EPIFrance

  - Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας #2,779,646 Γαλλία

  ** Το σύμπλεγμα PhytoInfuse™ διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για χρήση στα προϊόντα TruvivityBYNutrilite,

  δίπλωμα ευρεσιτεχνίας #7,348,034B2 Ηνωμένες Πολιτείες

  • Ενισχύει τα ευεργετικά αποτελέσματα του φυσικού κύκλου αποκατάστασης του ύπνου - το Beauty Supplement
   λειτουργεί όταν το σώμα σας ξεκουράζεται.
  • Ο ψευδάργυρος και η βιταμίνη C συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, που μπορεί να προκληθεί από τις καθημερινές περιβαλλοντικές επιδράσεις (π.χ. όζον, ρύπανση, υπερβολική ηλιακή ακτινοβολία) ή έναν αγχωτικό τρόπο ζωής.
  • Η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου, επιτρέποντας στο δέρμανα διατηρεί το υαλουρονικό οξύ και το νερό και μια σφριγηλή κι εύπλαστη όψη.

  ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

  ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ (2 Δισκία)

  %ΔΑΤ*

  Βιταμίνη Α

  150 µg

  19%

  Βιταμίνη C

  100 mg

  125%

  Ψευδάργυρος

  8 mg

  80%

   

  * % ΔιατροφικήςΤιμή Αναφοράς

   

  Μαλτοδεξτρίνη, σταθεροποιητές (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, διασυνδεδεμένη καρβοξυμεθυλκυτταρίνη νατρίου, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, πολυδεξτρόζη), εκχύλισμα κινέζικου wolfberry (Lycium barbarum L., 15,5%), L-ασκορβικόοξύ, εκχύλισμαrosehips (Rosa canina L., 10,8%), εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (Vitis vinifera L., 10,1%), αντισυσσωματοποιητικοί παράγοντες (λιπαράοξέα, διοξείδιοτουπυριτίου), εκχύλισμα κεραμιδίων σίτου (Triticum aestivum, 3,1%), οξείδιο του ψευδαργύρου, χρώμα (διοξείδιοτουτιτανίου), οξικήρετινόλη, παράγοντας γλασαρίσματος (καρναουβικόκερί).

  2 ταμπλέτες (1 συσκευασία μπλίστερ) ανά ημέρα. Να λαμβάνεται το βράδυ.

  Κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.

   

  Συμβουλές:

  • Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά
  • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι υποκατάστατα μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής
  • Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση
  • Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος.
  • Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών