Επιχειρηματική Ευκαιρία

Ανακαλύψτε τα οφέλη μιας επιχείρησης Amway

7,7
δισεκατομμύρια USD
σε πωλήσεις για το 2023
212000
ώρες εθελοντικής εργασίας
από ABO και υπαλλήλους (που ισοδυναμούν με σχεδόν 9,000 ημέρες)
No. 1
η Amway πήρε τον τίτλο
της νούμερο ένα εταιρείας απευθείας πωλήσεων στον κόσμο

Αληθινοί άνθρωποι που βρίσκουν πραγματική επιτυχία

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας

Τι είδους εταιρεία είναι η Amway;
Η Amway προσφέρει μια αποκλειστική γκάμα προϊόντων για το σπίτι, την προσωπική περιποίηση, την ομορφιά και τη διατροφή, που φροντίζουν για την ευεξία των πελατών μας. Αντί η πώληση των προϊόντων μας να γίνεται αποκλειστικά σε καταστήματα λιανικής, υποστηρίζουμε ένα δίκτυο ανεξάρτητων ιδιοκτητών επιχειρήσεων σε όλον τον κόσμο, που πωλούν τα προϊόντα κατευθείαν στους πελάτες.
Γιατί να επιλέξω την Amway;
Η Amway είναι μία παγκόσμια, οικογενειακή, οικονομικά σταθερή εταιρεία που στηρίζεται σε ένα επιχειρηματικό μοντέλο, η αξία του οποίου έχει αποδειχθεί για πάνω από μισό αιώνα. Σήμερα, είμαστε μία από τις κορυφαίες εταιρείες απευθείας πώλησης στον κόσμο.
Εσείς, ως ένας από τους Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway, θα έχετε το προνόμιο της δωρεάν επιχειρηματικής εκπαίδευσης και καθοδήγησης. Με την υποστήριξή μας και τη σκληρή εργασία σας, μπορείτε να δώσετε στην επιχείρησή σας τη μορφή που θέλετε.
Τι ακριβώς κάνει ένας Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway;
Κάθε επιχείρηση Amway δραστηριοποιείται σε τρεις τομείς:
1) Στο διαμοιρασμό και την πώληση προϊόντων σε νέους πελάτες
2) Στην εξυπηρέτηση των υφιστάμενων πελατών
3) Αν το επιλέξετε, στη βοήθεια άλλων να ξεκινήσουν και να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση Amway.
Όταν πρόκειται να οργανώσετε την ημέρα σας, έχετε την ευελιξία να επιλέξετε το δικό σας πρόγραμμα και ωράριο που θα ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας!
Πόσο χρόνο πρέπει να διαθέτω στην επιχείρηση;
Αυτό εξαρτάται από εσάς. Εσείς αποφασίζετε πόσο χρόνο θα αφιερώσετε στην επιχείρησή σας. Φυσικά, όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνετε, τόσα περισσότερα μπορεί να αποφέρει η επιχείρησή σας. Αλλά η επιχείρηση είναι δική σας, οπότε μπορείτε να είστε ευέλικτοι και να εργάζεστε στο χρόνο που εσείς προτιμάτε. Πολλοί άνθρωποι ξεκινάνε με εργασία μερικής απασχόλησης και αργότερα, καθώς η επιχείρησή τους αναπτύσσεται, επιλέγουν την πλήρη απασχόληση.
Πόσο κοστίζει η έναρξη μίας επιχείρησης; Μπορώ να αλλάξω γνώμη;
Η έναρξη της δικής σας επιχείρησης με την Amway έχει μικρό κόστος και μικρό ρίσκο. Το κόστος εγγραφής είναι η μόνη επένδυση που χρειάζεται για να ξεκινήσετε μία επιχείρηση Amway - και σε αυτό προσφέρουμε 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων για το διάστημα των πρώτων 90 ημερών.
Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και δεν απαιτείται καμία επένδυση σε αγορές προϊόντων. Μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να αποφασίσετε πόσα χρήματα (εάν θέλετε) θα επενδύσετε στην επιχείρησή σας στο μέλλον.
Τι υποστήριξη έχω στη διάθεσή μου για να μάθω τη δουλειά;
Η Amway ανταμείβει τους Ιδιοκτήτες Επιχείρησης για την πώληση προϊόντων και για τη βοήθεια που προσφέρουν σε άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο. Δεν υπάρχουν μηνιαίοι στόχοι που πρέπει να φτάσετε, μόνο αυτοί που αποφασίζετε εσείς οι ίδιοι. Αλλά όσο περισσότερες πωλήσεις κάνετε, τόσο περισσότερα κερδίζετε.
Η Amway παρέχει καθοδήγηση, εργαλεία και υποστήριξη, για να σας βοηθήσει να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Παρέχουμε το επίπεδο υποστήριξης που είναι κατάλληλο για εσάς, ανεξάρτητα από το πόσο έμπειροι είστε. Από έναν προσωπικό σύμβουλο και online εκπαιδευτικά μαθήματα, μέχρι ένα τηλεφωνικό κέντρο υποστήριξης και πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα - είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα.