Εγγραφείτε τώρα για να λάβετε 12% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! 

*Η προσφορά 5 ΕΥΡΩ ισχύει για νέους εγγεγραμμένους πελάτες με την πρώτη τους παραγγελία από 50 ΕΥΡΩ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ εντός 5 ημερών από την ημέρα εγγραφής τους. Ισχύει από 1 Δεκεμβρίου 2021 έως 28 Φεβρουαρίου 2022

Ομορφιά & Περιποίηση

Πάντα με γνώμονα τις τελευταίες τάσεις, η Amway δημιουργεί προϊόντα υψηλής ποιότητας για να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις ομορφιάς.

Πιστεύουμε ότι η ομορφιά κάθε ξεχωριστής γυναίκας είναι ένα μοναδικό έργο τέχνης. Το πάθος της επωνυμίας Artistry™ είναι να δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες να ανακαλύπτουν, να κατανοούν και να απολαμβάνουν τη μοναδική τους ομορφιά.

Πιστεύουμε ότι η ομορφιά δεν είναι μία λύση για όλους και πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής του καθενός. Βασιζόμενοι σε αυτό, δεν πουλάμε απλώς προϊόντα αλλά σας βοηθάμε να κατανοήσετε τις ανάγκες του δέρματός σας και να βρείτε τα χρώματα που σας ταιριάζουν καλύτερα, για να δημιουργήσετε σχήματα περιποίησης ανάλογα με το προσωπικό σας στιλ, όπως έχουν εκπαιδευτεί να κάνουν όλοι οι σύμβουλοί μας.