Πώς να ξεκινήσετε μία Επιχείρηση Amway;

Η έναρξη της δικής σας επιχείρησης με την Amway έχει μικρό κόστος και μικρό ρίσκο. Εξοικονομήστε χρήματα με την εγγραφή σας και μάθετε όλα τα οφέλη και τις ανταμοιβές που θα κερδίσετε ως νέοι Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway.

Η έναρξη της δικής σας επιχείρησης με την Amway έχει μικρό κόστος και μικρό ρίσκο. Εξοικονομήστε χρήματα με την εγγραφή σας και μάθετε όλα τα οφέλη και τις ανταμοιβές που θα κερδίσετε ως νέοι Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway.

Πώς λειτουργεί

Είναι εύκολο να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας και εμείς είμαστε εδώ για να σας καθοδηγούμε σε κάθε σας βήμα. Ξεκινήστε με την προώθηση προϊόντων και κερδίστε χρήματα για κάθε αγορά που πραγματοποιούν οι εγγεγραμμένοι πελάτες σας. Καθώς αναπτύσσετε την επιχείρησή σας, η αναδοχή άλλων Ιδιοκτητών Επιχείρησης για να κάνουν τα ίδια που κάνετε και εσείς θα σας προσφέρει επιπρόσθετες αμοιβές & ανταμοιβές.


Εγγραφείτε ως Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway

Η έναρξη της επιχείρησης είναι απλή:
 

Το κόστος εγγραφής είναι μόλις 26,30 Ευρώ.

Σας προσφέρουμε 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων κατά τη διάρκεια των 90 πρώτων ημερών

Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις! Μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να αποφασίσετε πόσα χρήματα (εάν θέλετε) θα επενδύσετε στην επιχείρησή σας.

Μόλις εγγραφείτε μπορείτε άμεσα να αγοράσετε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα Amway. Φροντίστε να επωφεληθείτε από την έκπτωση της πρώτης παραγγελίας!

Έκπτωση Πρώτης Παραγγελίας

Για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στο ξεκίνημά σας ως ABO, παρέχουμε στη διάθεσή σας μερικές εξαιρετικές προσφορές προϊόντων για να σας καλωσορίσουμε στην οικογένεια της Amway.


Πώς λειτουργεί:

Υποβάλετε την πρώτη σας παραγγελία. Η αξία της παραγγελίας σας μπορεί να είναι όσο μικρή ή όσο μεγάλη θέλετε. Εάν παραγγείλετε προϊόντα αξίας 100 ΒΑ (Βαθμών Αξιολόγησης) ή περισσότερων κατά τις πρώτες 10 ημέρες της εγγραφής σας θα λάβετε:

  • Δωρεάν εγγραφή (αξίας 26,30 Ευρώ), εάν η πρώτη σας παραγγελία είναι μεταξύ 100 ΒΑ έως 199,99 ΒΑ
  • Δωρεάν εγγραφή + 15% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία αξίας τουλάχιστον 200 ΒΑ, που υπολογίζεται σε τιμή ΑΒΟ και με ανώτατο όριο τους 300 ΒΑ – ακόμη και αν αγοράσετε προϊόντα αξίας περισσότερων ΒΑ.

100 - 199 ΒΑ Έκπτωση Πρώτης Παραγγελίας

Δωρεάν εγγραφή (26,30 Ευρώ)

200 ΒΑ και άνω (με ανώτατο όριο τους 300 ΒΑ)

Δωρεάν εγγραφή (26,30 Ευρώ) + 15% έκπτωση
Εκπτωτικά κουπόνια (από τους 100 ΠΒΑ) 1 Εκπτωτικό Κουπόνι x 10 Ευρώ για κάθε 100 ΒΑ*

*Όλοι οι νέοι ABO που επιτυγχάνουν μέσα στις πρώτες 90 ημέρες, θα λάβουν ένα Εκπτωτικό Κουπόνι με μια παρατεταμένη περίοδο λήξης 90 ημερών.