Εγγραφείτε τώρα για να λάβετε 12% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! 

*Η προσφορά 5 ΕΥΡΩ ισχύει για νέους εγγεγραμμένους πελάτες με την πρώτη τους παραγγελία από 50 ΕΥΡΩ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ εντός 5 ημερών από την ημέρα εγγραφής τους. Ισχύει από 1 Δεκεμβρίου 2021 έως 31 Ιανουαρίου 2022

Τρόποι πληρωμής και παράδοσης

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα της Amway όποτε θέλετε. Επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής και παράδοσης που σας ταιριάζει καλύτερα.

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα της Amway όποτε θέλετε. Επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής και παράδοσης που σας ταιριάζει καλύτερα.

Επιλέξτε τρόπο πληρωμής

Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

Η πληρωμή θα γίνει χρησιμοποιώντας πιστωτική/χρεωστική κάρτα καταχωρημένη στο Amway Online. Μπορείτε να διαχειριστείτε τις καθορισμένες πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες στην ενότητα "Οι πληρωμές μου" και ο "Ο λογαριασμός μου".

 

PayPal
Το PayPal είναι ένα διαδικτυακό σύστημα πληρωμών που λειτουργεί ως ενδιάμεσος φορέας μεταξύ αγοραστών και ηλεκτρονικών καταστημάτων. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό PayPal, μπορείτε να το χρησιμοποιήσεται για να αγοράσετε προϊόντα από την Amway. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal και θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την επιλογή πληρωμής, μεταβείτε στη διεύθυνση www.paypal.com και δημιουργήστε έναν προσωπικό λογαριασμό PayPal.

Επιλέξτε τρόπο παράδοσης

Κούριερ στη διεύθυνσή σας

Θα λάβετε την παραγγελία σας εντός μίας εργάσιμης ημέρας για Αθήνα / Θεσσαλονίκη ή εντός 2 εργάσιμων ημερών για όλη την άλλη περιοχή μετά την ημερομηνία υποβολής. Για ορισμένες απομακρυσμένες τοποθεσίες μπορεί να χρειαστεί 1 επιπλέον εργάσιμη ημέρα (η λίστα με τις απομακρυσμένες τοποθεσίες μπορείτε να τις βρείτε στον ιστότοπο της Amway Hellas). Αυτή είναι η αρχή, με εξαίρεση ορισμένες ημερομηνίες στο τέλος του μήνα, οι οποίες ανακοινώνονται στον ιστότοπο της Amway Hellas. Μπορείτε να ορίσετε τη διεύθυνση στο επόμενο βήμα ή μπορείτε να την αλλάξετε στην ενότητα "Διευθύνσεις".

Παράδοση σε διαφορετική διεύθυνση
Θα λάβετε την παραγγελία σας εντός μίας εργάσιμης ημέρας για Αθήνα/Θεσσαλονίκη ή εντός 2 εργάσιμων ημερών για όλη την άλλη περιοχή μετά την ημερομηνία υποβολής. Για ορισμένες απομακρυσμένες τοποθεσίες μπορεί να χρειαστεί 1 επιπλέον εργάσιμη ημέρα (τη λίστα με τις απομακρυσμένες τοποθεσίες μπορείτε να τις βρείτε στον ιστότοπο της Amway Hellas). Αυτή είναι η αρχή, με εξαίρεση ορισμένες ημερομηνίες στο τέλος του μήνα, οι οποίες ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της Amway Hellas. Μπορείτε να ορίσετε τη διεύθυνση στο επόμενο βήμα ή μπορείτε να την αλλάξετε στην ενότητα με τις διευθύνσεις.
 

Παραλαβή από Γραφείο Κούριερ (σύμφωνα με την Αίτηση Εγγραφής)

Θα λάβετε την παραγγελία σας από το γραφείο ταχυμεταφορών της περιοχής σας σε 2 εργάσιμες ημέρες μετά την ημερομηνία υποβολής. Αυτή είναι η αρχή, με εξαίρεση ορισμένες ημερομηνίες στο τέλος του μήνα, οι οποίες ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της Amway Hellas. Μπορείτε να ορίσετε τη διεύθυνση στο επόμενο βήμα ή μπορείτε να την αλλάξετε στην ενότητα διευθύνσεις.

Κόστος Παράδοσης


Ανάλογα με την υπηρεσία παράδοσης και την τιμή παραγγελίας, θα χρεωθείτε σύμφωνα με τα παρακάτω:

 ΚΟΥΡΙΕΡ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΦΕΛΗ από ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Η μεταφορική εταιρία εξαρτάται από τον Ταχυδρομικό Κώδικα Παράδοση κατ 'οίκον
Παραλαβή από Γραφεία Κούριερ

Για Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων και Πελάτες
με παραγγελίες άνω των 30 ΕΥΡΩ (συμπ. ΦΠΑ) - Για πελάτες μέχρι 31/10 ισχύει το όριο των 30 ευρώ με ΦΠΑ

9,16 ΕΥΡΩ
(συμπ. ΦΠΑ)

Συχνές Ερωτήσεις

Πού μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου;

Μπορεί να σταλεί σε μια διεύθυνση που έχετε επιλέξει (σπίτι, εργασία κλπ. - δεν μπορεί ποτέ να σταλεί σε ταχυδρομική θυρίδα)

Μπορεί η χώρα/περιοχή παράδοσης να είναι διαφορετική από τη χώρα/περιοχή που πραγματοποιήθηκε η αγορά;

Όχι. Η χώρα/περιοχή παράδοσης πρέπει πάντα να είναι η ίδια χώρα/περιοχή στην οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά.

Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας μου; 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Παράδοση κατ’ οίκον - Παραγγελία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας - Χρόνος παράδοσης 1 - 2 εργάσιμες ημέρες
Λάβετε υπόψη σας ότι για παράδοση σε νησιά θα χρειαστούν δύο ακόμη ημέρες
ΕΤΑΙΡΕΙΑ INTERSTATE Παράδοση κατ’ οίκον στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών - Παραγγελία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας - Χρόνος παράδοσης 1 εργάσιμη ημέρα Υ.Γ. Η παραγγελία σας θα παραδοθεί στην αποθήκη μας για προετοιμασία, μόλις πληρωθεί και επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας. 
Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ισχύουν από τη στιγμή που θα λάβετε την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Ποιο είναι το ποσό που επιβαρύνομαι για τα έξοδα αποστολής;

Παρακαλούμε δείτε τον πίνακα με τα Έξοδα αποστολής στη σελίδα Τρόποι Παράδοσης και Πληρωμής

Πότε θα μπορώ να αρχίσω να παρακολουθώ την πορεία της παραγγελίας μου; 

Θα λάβετε την επιβεβαίωση Αποστολής Παραγγελίας μέσω email. Όταν η παραγγελία σας αναχωρήσει από την αποθήκη μας, θα λάβετε ένα μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο με όλες τις πληροφορίες για το δέμα σας.

Πώς γίνεται η παρακολούθηση παράδοσης της παραγγελίας; 

Θα λάβετε την επιβεβαίωση Αποστολής Παραγγελίας μέσω email. Όταν η παραγγελία σας αναχωρήσει από την αποθήκη μας, θα λάβετε ένα μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο με όλες τις πληροφορίες για το δέμα σας. Παρακαλούμε απευθυνθείτε στην εταιρία ταχυμεταφορών για λεπτομέρειες σχετικά με το δέμα σας υποδικνύοντας τον αριθμό παρακολούθησης που λάβατε στο κινητό σας. 

Μπορώ να αλλάξω την παράδοση του/των δέματος/ων της παραγγελίας μου;

"Ναι, μπορείτε να καλέσετε την Εξυπηρέτηση Πελατών ή να στείλετε email στο infocenter_gr@amway.com και να ζητήσετε την αλλαγή παράδοσης.

Μπορείτε να:

  • Αλλάξετε την προτεινόμενη ημερομηνία παράδοσης
  • Αλλάξετε τη διεύθυνση παράδοσης"

Τι σημαίνει η διαδικασία ‘Παράδοση κατ’ οίκον’;

Εάν έχετε επιλέξει παράδοση στο σπίτι, θα σας στείλουμε ένα email - όταν η παραγγελία σας φεύγει από την αποθήκη - που θα επιβεβαιώνει ότι τα προϊόντα σας έχουν αποσταλεί.
Το email περιλαμβάνει έναν αριθμό παρακολούθησης και έναν σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα του κούριερ και τέλος, ο κούριερ θα σας στείλει ένα SMS ή ένα email που θα σας ενημερώνει για την παράδοση.

Τι σημαίνει η διαδικασία "Παράδοση σε Σημείο Παραλαβής";

Η παράδοση σε ένα Σημείο παραλαβής είναι δυνατή μέσω της διαδικασίας του check out. Αφού επιλέξετε τη διεύθυνση παράδοσης, μπορείτε να επιλέξετε το Παράδοση σε Σημείο Παραλαβής. Όταν εισάγετε τον Ταχυδρομικό Κώδικα, εμφανίζονται τα διαθέσιμα τα Σημεία παραλαβής. Η παραγγελία σας θα αποθηκευτεί στα Σημεία παραλαβής του κούριερ για 5 ημερολογιακές ημέρες, προτού αποσταλεί πίσω στην αποθήκη μας.

Μπορώ να παρακολουθώ την πορεία της παραγγελίας μου;

Ναι μπορείτε, για περισσότερες λεπτομέρειες και τον ακριβή τρόπο, ανατρέξτε στις ‘Συχνές Ερωτήσεις’ στην ενότητα ‘Τρόποι παράδοσης και πώς να παρακολουθείτε την παραγγελία σας’.

Μπορώ να αφαιρέσω προϊόντα από την παραγγελία μου;

Ναι, εφόσον δεν έχετε επιβεβαιώσει την παραγγελία σας, μπορείτε να προσθέσετε και να αφαιρέσετε προϊόντα από το καλάθι σας.

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Εάν η παραγγελία σας επαληθευτεί και επιβεβαιωθεί, επικοινωνήστε με το τοπικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χειρισμού της ακύρωσης.

Τι πρέπει να κάνω εάν παραλάβω ένα λάθος προϊόν, αν λείπει ένα προϊόν ή αν υπάρχει ένα προϊόν επιπλέον;

Το/τα δέμα/τα της παραγγελίας σας ετοιμάζονται εν μέρει αυτόματα και εν μέρει χειροκίνητα. Δυστυχώς συμβαίνουν λάθη. Όταν έχει συμβεί κάποιο λάθος με τα προϊόντα της παραγγελίας σας, καλέστε ή στείλτε email στο τοπικό σας κέντρο επικοινωνίας, ώστε να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του ζητήματος.

Τι πρέπει να κάνω εάν παραλάβω ένα κατεστραμμένο προϊόν/παραγγελία;

Δυστυχώς, κατά τη μεταφορά, τα προϊόντα και τα δέματα ενδέχεται να υποστούν ζημιά. Για να κάνετε τις σωστές ενέργειες, λάβετε υπόψη τα ακόλουθα, τα οποία είναι πολύ χρήσιμα για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος με τον τοπικό σας κούριερ:

  • Όταν υπάρχει ορατή ζημιά στο χαρτοκιβώτιο, σημειώστε το στο έγγραφο στο οποίο υπογράφετε για την παραλαβή του δέματος. 
  • Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να μην έχουν υποστεί ζημιά τα προϊόντα - ενώ είναι πολύ ατυχές το γεγονός ότι το χαρτοκιβώτιο του δέματος έχει υποστεί ζημιά - αλλά ένας από τους λόγους ύπαρξης του χαρτοκιβωτίου είναι να προστατεύει τα προϊόντα που αποστέλλονται.
  • Είναι χρήσιμο να τραβήξετε μια ευκρινή φωτογραφία του χαρτοκιβωτίου και να τη συμπεριλάβετε στην επικοινωνία σας με την τοπική εξυπηρέτηση πελατών.
  • Όταν ένα προϊόν είναι κατεστραμμένο, συμπεριλάβετε επίσης μια φωτογραφία του περιεχομένου του χαρτοκιβωτίου, ώστε να έχουμε μια σαφή εικόνα για πώς παραλήφθηκε το περιεχόμενο. Αυτή τη φωτογραφία μπορείτε επίσης να την επισυνάψετε στο email σας προς το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.
  • Η ειδοποίησή σας πρέπει να είναι έγκαιρη. Αναφέρετε το ζήτημα εντός 7 ημερολογιακών ημερών στο τοπικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Υπάρχει χρέωση για την επιστροφή προϊόντων;

Ναι, πρέπει να πληρώσετε τα τυπικά ταχυδρομικά έξοδα. Η Amway επιστρέφει τα ταχυδρομικά έξοδα για επιστροφές που υπόκεινται σε "δικαίωμα υπαναχώρησης" και με "νόμιμη εγγύηση"

Πώς μπορώ να κάνω μια επιστροφή;

Η επιστροφή μιας παραγγελίας είναι απλή
1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και μεταβείτε στην ενότητα Το γραφείο μου
2. Μεταβείτε στη σελίδα με το Ιστορικό παραγγελιών μέσω της ενότητας Οι παραγγελίες μου
3. Βρείτε την παραγγελία που θέλετε να επιστρέψετε και κάντε κλικ στον σύνδεσμο Στοιχεία παραγγελίας δίπλα στην παραγγελία
4. Κάντε κλικ στο Επιστροφή και ακολουθήστε τις οδηγίες

Που μπορώ να βρω την απόδειξη/τιμολόγιο μου;

Τα τιμολόγια επισυνάπτονται στα emails επιβεβαίωσης των αποστολών σας. Μπορείτε ακόμη να κατεβάσετε τα τιμολόγια σας σε μορφή PDF από τα Στοιχεία Παραγγελίας μέσω της ενότητας Το γραφείο μου. Έχετε υπόψη σας ότι η ενότητα Το γραφείο μου είναι διαθέσιμη αφού συνδεθείτε.

Τι γίνεται αν τελικά αποφασίσω να κρατήσω το προϊόν;

Εάν τελικά αποφασίσετε να κρατήσετε το προϊόν, ακυρώστε την επιστροφή στην ενότητα Στοιχεία Επιστροφής. Μπορείτε να βρείτε τις επιστροφές σας στις ενότητες του Ιστορικού Παραγγελιών και Οι Επιστροφές μου 

Πότε θα λάβω επιστροφή χρημάτων για την επιστροφή της παραγγελίας μου;

Αφού παραδώσετε την παραγγελία που θέλετε να επιστρέψετε στην εταιρεία κούριερ, θα χρειαστούν περίπου 2-3 εργάσιμες ημέρες για να φτάσει στην αποθήκη της Amway.
Με αυτήν τη διαδικασία μπορείτε να αναμένετε την επιστροφή χρημάτων μεταξύ 5 και 7 εργάσιμων ημερών. 
Παρακαλούμε σημειώστε: Οι επιστροφές που λαμβάνονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία πριν από τις 26 του μήνα, θα συμπεριληφθούν στην επισκόπηση των αμοιβών απόδοσης του τρέχοντος μήνα. 
Μετά από αυτήν την ημερομηνία, η προσαρμογή θα γίνει κατά τον επόμενο μήνα.