Επιχειρηματικά Ταξίδια Κινήτρων

Η επιχείρησή σας Amway μπορεί να σας ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο!

Η επιχείρησή σας Amway μπορεί να σας ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο!

Συναρπαστικοί προορισμοί, εκπληκτικές εμπειρίες και σημαντικές ευκαιρίες μάθησης

Ένας τύπος Μη χρηματικών ανταμοιβών (NCA), τα Επιχειρηματικά Ταξίδια Κινήτρων είναι συναρπαστικές, ουσιαστικές εμπειρίες στις οποίες μπορείτε να γνωρίσετε άλλους ΑΒΟ, να ανταλλάξετε ιδέες και να προσθέσετε μια νέα διάσταση στις ηγετικές σας ικανότητες για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας Amway ακόμα περισσότερο.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΕΩΝ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΩΝ (NPS)

Το Σεμινάριο Νέων Πλατινένιων (NPS) είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για νέους Πλατινένιους ώστε να αναγνωριστούν για τα εκπληκτικά επιτεύγματα κατά τη διάρκεια του Έτους Απόδοσης, να μάθουν νέες δεξιότητες και να δικτυωθούν με ABO που έχουν επιδείξει παρόμοια δέσμευση για ανάπτυξη και επιτυχία στο ταξίδι τους με την Amway.

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ηγετών (LTS)

Ελάτε με τους ηγέτες ABO της Amway για να γιορτάσετε, να συνδεθείτε και να παρέχετε εξαιρετική αξία στην επιχειρηματική ομάδα. Μπορείτε να αναμένετε επιχειρηματικές συναντήσεις που προσφέρουν έμπνευση και πολύτιμα επιχειρηματικά εργαλεία για ανάπτυξη επιχειρήσεων, καθώς και άφθονη διασκέδαση αλλά και ελέυθερο χρόνο!

Συνέδριο Διαμαντιών (DC)

Το Συνέδριο Διαμαντιών είναι μια καταπληκτική εκδήλωση για τους Ηγέτες για να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες και να αλληλεπιδράσουν με άλλους Ηγέτες σε έναν από τους πιο υπέροχους προορισμούς στον κόσμο! 

Όλες οι εκδηλώσεις υπόκεινται σε κρατικές οδηγίες περί ταξιδιών και συστάσεις για την υγεία και την ασφάλεια από τον ΠΟΥ, τις οποίες παρακολουθούμε και θα σας κρατάμε ενήμερους επί τούτου.